Johnny Organic: Kávový peeling proti celulitidě


Miluju kafe. Ve všech podobách a chutích. Miluju šahání na kávová zrnka. A miluju kávové peelingy. Dnes mám pro vás relativní novinku, která se na eshopu Krásná každý den objevila v červnu. Jedná se o Kávový peeling proti celulitidě od Johnny Organic

Je celkem jedno, kolik článků o celulitidě si přečtu, protože si pořád myslím, že existuje nějaký zázračný produkt, který si namažu na nohy a přes noc jako zázrakem zhubnu, moje nohy se prodlouží o půl metru, na břiše se mi objeví vypracované břišáky a jako bonus mi naskáčou cifřičky na účtu. A tak zkouším a zkouším a vlastně pořád nic. Stejně mi to ale nedalo, protože na kávě je něco zázračného. Před rokem jsem zkoušela domácí DIY kávový zábal proti celulitidě a bylo mi po něm moc hezky. Kávový peeling mě proto zaujal na první pohled a prostě jsem ho musela vyzkoušet. 


Kávový peeling je kombinací mleté kávy arabica, regeneračních olejů a krystalků soli. Už když otevřete sáček, musíte se zamilovat, protože vás ovane tak krásná kávová vůně, až zapomenete, co vlastně chcete udělat. A to ani nemluvě o tom, jak peeling provoní celou koupelnu. Mňam! 

Použití je jednoduché. Na navlhčenou pokožku vmasírujete potřebné množství peelingu a necháte působit 5 až 10 minut. Teoreticky to zní super, ale představte si, že máte 10 minut postávat ve sprše. Vždycky mám s čekáním během účinkujících masek a zábalů docela problém. Chvilku neposedím a nevyužitích 10 minut mi přijde jako plýtvání času. U masek na pleť je to jednoduché, to se člověk může dle libosti pohybovat, číst si, poklízet a podobně. U masek na nohy to tak jednoduché není. Vymyslela jsem si proto bezvadné řešení. Peeling pracuje svými kouzelnými kofeinovými účinky v boji proti celulitidě a já mezitím dělám dřepy. Nebo pozici stromu. Nebo cokoli, co mě napadne. Dvě mouchy jednou ranou!


Všem doporučuji si přírodní kávový peeling na celulitidu přesypat do nějaké krabičky, nejlépe plastové. On je sice originální obal "nepromokavý", ale zároveň je svrchní vrstva papírová a manipulace s ním ve vodním prostředí není nejideálnější. S krabičkou se i lépe zachází a lépe se převáží.

Připravte se taky na to, že zacházíte s "živou" kosmetikou, tedy opravdovou mletou kávou. Zrníčka vám budou padat po vaně a bude potřeba počítat s následnou lehkou čistítí procedůrou i ve vaně. Peeling doporučuji nejprve smýt vodou a potom nohy ještě mýdlem, káva totiž barví a jednou jsem jen po lehkém ošplouchnutí obarvila bílé ručníky.


Co vás nejvíc zajímá je asi účinek, že? Johnny Organic Peeling z kávy na celulitidu má rozhodně velký potenciál. Používala jsem ho 2 - 3x týdně a vydržel mi asi měsíc. Pokožka se začala vyhlazovat a celulitida opravdu trochu ustupovat. Za měsíc vás pomerančové kůže z nohou zbavit nedokáže. Když k tomu ale přidáte ty dřepy, úpravu stravy, pití hodně čisté vody, pomůže vám. Poté, co jsem peeling spotřebovala, jsem se rozhodla pokračovat domácí cestou, rozemlela jsem si kávová zrnka a zkusím v tomhle dobrém začátku vytrvat a uvidíme.

Peeling se mi hrozně líbí. Je příjemný, drsný, ale neškrábe a pokožku opravdu opeelinguje a zbaví nečistot. Jako velký bonus pomáhá s jejím napnutím a v boji proti celulitidě. Obsažená káva nádherně voní a podle mě je kofein prostě skvělá záležitost, kterou v kosmetice vítám. Vyzkoušejte ho, zázraky ale neslibuji. Není to jen o produktu, ale hlavně o vás.

Kávový peeling a spousty dalších nádher pořídíte v eshopu Krásná každý den.




Komentáře

  1. Peeling bych moc ráda vyzkoušela :)
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Věřím, že pokud má nějaký produkt na celulitidu fungovat, tak to bude právě kávový peeling :) Škoda, že vydrží jen měsíc, to mi přijde vzhledem k ceně docela málo.. Ale obal je skvělý (i když asi nepraktický) a vůně kávy, mňam..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, Marti, ale jak vždycky říkám - kdyby měl na sobě štítek Dior, nikdo o ceně ani necekne :D Za vyzkoušení rozhodně stojí :)

      Vymazat
  3. Zní to dobře :) Já si dělám kávový peeling doma :D ale jsem líná právě čekat nějakou tu dobu :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak si ho děláš? Nameleš si zrníčka? Ta čekací doba je opruz no :D

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥