Letní růžová rtěnka od L'Oréal Paris


Víte, co? Nemám žádnou rtěnku od L'Oréal! Vlastně nemám od loreálu vůbec moc dekorativní kosmetiky. Teda oprava, už mám rtěnku od L'Oréal! A to díky nabídnuté spolupráci s eshopem Parádivka. Vybrala jsem si  rtěnku z řady Color Riche v odstínu Pink Panache 134. Zjistila jsem totiž, že mi růžové rtěnky hrozně sluší a byla bych hloupá, kdybych toto zjištění nepodporovala, jak to jen jde. Dnešní recenze tedy bude o mé úplně první L'Oréal rtěnce. Také máte takový slavnostní pocit, nebo jsem to jenom já?


Rtěnka má nasládlou vůni a o odstínu 134 můžu říct tleskám, barvička hezká. Líbí se mi hrozně moc. Je taková pěkně letní, výrazná, veselá, ale není křiklavá. Pigmentace je docela akorát, rtěnka trochu zvýrazňuje šupinky a vykresluje rýhy, proto je lepší jí nanášet spíš menší decentní množství a případně vrstvit. Nanášet jde pouze na suché rty (nebo nemastnou konturku), protože přes balzám mi nechce chytnou. Konzistenci má máslovou, ale žádná hydratační pecka to není. Rty po ní nepálí ani se neděje nic hrozného, rtěnka nijak zásadně nevysušuje, ale ani nehydratuje.


Co se výdrže týče, tak to není žádná sláva. Rtěnka vydrží pití, před jídlem ale bere roha. Zas abych nebyla úplně zlá (nebo rozmazlená tekutými rtěnkami, se kterými je není možné v účincích porovnávat), tak bych rtěnku zařadila spíš k průměru. Kvalitně horší jsou jednoznačně třeba rtěnky Alverde, výdrží lepší pak třeba růžové máslíčko od Astoru. Rtěnka Color Riche Pink Panache 134 od L'Oréal Paris je taková střední kvalita rtěnek, nedá se nic dělat, je to tak. Pít se s ní nebojím, ale po jídle je potřeba rty znovu nartěnkovat. Co chválím je vytrácení z celých rtů rovnoměrně, takže nezůstávám s nechtěnou růžovou konturkou. 


Další mínusko dostává obal (asi), protože když jsem zbrusu novou rtěnku poprvé vyšroubovala, vypadala upatlaně, což přičítám ošoupání po vnitřních stranách obalu. Asi to bude i tím, že rtěnka je měkká a máslíčková (tedy nanáší se hezky, není potřeba s ní rýt do rtů jak s voskovkou, to taky chválím). Při pravidelném používání už jsem si zásadního odírání nevšimla, tak nevím. 


Rtěnka bude vyhovovat všem, kteří mají rtěnky rádi a jsou zvyklí na pravidelné domalovávání během dne. Barvička je krásná, takže pokud hledáte tuhle růžovou, mohla by se vám líbit. Zároveň děkuji eshopu Parádivka za poskytnutí rtěnky k recenzování.



Komentáře

  1. Je opravdu krásná :-)), navíc Ti moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  2. Barvička je to moc pěkná, na rtech vypadá krásně, jen škoda těch vlastností.

    Skincare Routine

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný odstín :)
    Beauty by K. - na blogu najdeš soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  4. Růžové odstíny já můžu :), tohle je krásná barva. A od L´orealu jsem žádnou dekorativku ještě neměla

    OdpovědětVymazat
  5. This is so inspiring! I love the post:)

    irenethayer.com

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám od L'Orealu dost věcí - nebo spíš měla jsem, teď pomalu ale jistě vše obměňuji za Chanel :D. Podle mě z drogerky je L'Oreal asi nejlepší :).

    OdpovědětVymazat
  7. na mna moc ruzová ale tebe sa hodí :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥