Přírodní deodorant Čistá pazuška


Malá sklenička s tmavým sklem a šroubovacím víčkem, bílá decentní přelepka a krémový obsah. Co to je? No přeci přírodní krémový deodorant od Mylo Čistá pazuška. Poslední dobou se mi to tu těmi deodoranty jen hemží, co? Některé jsou fajn, některé jsou hrozné. Pamatujete si ještě na mou oslavnou recenzi deodorantu od Ponio, ze kterého jsem byla celá na větvi? V mém životě způsobil Ponio opravdu převrat. Přírodní deodorant, který funguje? Do té doby nemyslitelné. Od té doby marně hledám nějakou další variantu. A víte co? Našla jsem.


Čistá pazuška od Mylo je deodorant s vůní pomerančového květu. Voní krásně, jemně a citrusově. Na dotek je deodorant hebký jako peříčko a dobře se rozpouští při kontaktu s kůží. K mému obrovskému nadšení neobsahuje jedlou sodu, na které staví spousta přírodních deodorantů a která (dle mého) způsobuje ty nevstřebatelné hrudky. Tento deodorant nehrudkovatí, skvěle se vstřebává, nedělá šmouhy na oblečení a funguje. Pohlcuje zápach a "čerstvé" podpaží mi během nehorkých dnů vydrží celý den. Když je moc velké teplo a potím se, tak zhruba dvě hodinky. Používám ho nejradši během dnů, kdy teplota nešplhá nad 25°C. Upřímně, jakmile je horko, tak se spíš osvěžuji vodou a voním voňavkami, než abych každých pár hodin vrstvila deodoranty. Každému ale vyhovuje něco jiného. To mějte na paměti u všech blogovských recenzí. Samotnou mě překvapilo, jak moc jsem z tohoto deodorantu od Mylo nadšená. Sedl mi a basta. Možná jsem ale jediný člověk na světě, který ho miluje, i to se může stát. 


Deodorant obsahuje kokosový olej, který má antibakteriální účinky, škrob z maranty, který funguje jako vstřebávač potu a esenciální oleje z palmarůže, neroli a fragónie, které krásně voní a neutralizují nepříjemný potící zápach. Díky tomu, že deodorant nebosahuje tu jedlou sodu, je vhodný i pro citlivá podpaždí, jako je to moje. Sklenička je docela bytelná, ale není úplně praktická na nošení s sebou do kabelky. Jak jsem říkala, pokud nejsou absolutní pařáky, tak mi stačí se ráno namazat a do večera mám klid. Pokud je horko, máznu ráno a s sebou mám pro všechny případy ještě nějaké vonítko. Mám z deodorantu Mylo velkou radost, protože mi nedráždí podpaždí, neucpává potní žlázy, krásně voní, pohlcuje zápach, nezůstává po něm na kůži žádná vrstvička, která by špinila oblečení a vůbec je to skvělý mazlík. Musím říct, že z mého pohledu překonal i deodorant od Ponio (který ale zase strašně krásně voní).


S deodorantem jsem ohromně spokojená a moc děkuji Míše z eshopu Krásná každý den, díky které jsem mohla deodorant vyzkoušet. Čistá pazuška je k sehnání tu.


Jaké používáte deodoranty?



Komentáře

  1. Nejvíce jsem si oblíbila ten od garnier :) Který mi zatím vyhovuje nejvíce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Který přesně? Když ti vyhovuje, není co řešit :)

      Vymazat
  2. Teda to vypadá safra dobře :) Momentálně používám levandulový Jason, taky super, ale chtěla bych určitě vyzkoušet i to vyhlášené Ponio a pak tedy možná i Mylo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jason jsem ještě nezkoušela, ale koukala jsem po něm, děkuju za tip :)

      Vymazat
  3. No tedy, Ty mně snad ukecáš do něj jít! Já bych tak ráda přírodní deodorant :) No koupím si ho. Dám pak určitě vědět :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad se ti bude líbit, pro mě je zatím top, protože nedělá hrudky, ale věřím, že spoustě lidem vyhovovat nebude... Určitě dej pak vědět!

      Vymazat
  4. Nejako tie deodoranty spotrebovavas v mega velkom mnozstve :-) Btw. hned prvy odkaz robis reklamu Poniu. Deodorant je od Mylo :-)
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Léto si žádá velké deodorantové zásoby :D P.S.: Děkuji za opravu, ještě, že to po mě čteš :D

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥