Unboxing: Love Lula po třetí


Pamatujete si, jak jsem v březnu a dubnu rozbalovala balíčky krásy z eshopu LoveLula? Tyhle balíčky krásy jsem si objednala celkem 3, tedy každý měsíc jeden na čtvrtletí. Dneska se spolu podíváme na květnový balíček. Lepší pozdě, než později :)


Obsah balíčku byl jako vždy zabalený do papírové výstelky, díky které přišly všechny produkty v nejlepším pořádku. Součástí balíčku byla taky kartička s popiskem jednotlivých produktů, kterou jsem hned někam zašantročila. Celkem jsem za tři měsíční krabičky zaplatila 52.50 liber (pro UK residenty vycházejí podstatně levněji, na 37.50). Jedna krabička by tedy měla mít hodnotu asi 17.5 liber. Upřímně, pokud je něco hezké a líbí se mi, nepřepočítávám, kde bych k tomu přišla levněji. Nikdy jsem nebyla takový ten člověk, který chodí se slevovým katalogem po obchodu a dívá se, co je zrovna v akci. Když není můj oblíbený krém ve slevě, tak si ho koupím, protože je můj oblíbený. Když náhodou ve slevě je, tak si ho koupím taky a vím, že za těch pár korunek si můžu koupit ještě něco jiného (protože si dávám měsíční budget na kosmetiku, jinak bych už byla zruinovaná - sice namalovaná, ale zruinovaná :D).


Prvním produktem, který jsem vylovila, je růžové sérum Balm Balm Little Miracle Rosehip Serum 30ml. Jedná se o plnou verzi, která v eshopu stojí £14.50. Upřímně si myslím, že se jedná o docela drahé sérum, které mi velice připomíná růžový pleťový olej od Alverde. Je tedy pravda, že to Alverďácké má jen 15 ml, zato Balm Balm  má 30, takže je dvojnásobné. I tak mi přijde Alverde levnější. Co se týče séra Balm Balm, tak je příjemné, voní po růžích, pleť hydratuje a osvěžuje a hodnotím ho velice pozitivně. 


Druhým objeveným produktem v krabičce je mořský sprej na vlasy John Masters Organics Travel Size Sea Mist Sea Salt Spray with Lavender 60ml. Na vlasovou kosmetiku John Masters Organics mám už dlouho zálusk a zatím jsem vyzkoušela jen vzorečky, ze kterých jsem byla nadšená. Tento vlasový sprej slouží k úpravě vlasů, aby byly "jako vyfoukané z pláže". Sprej obsahuje mořskou sůl a výtažky z levandule, po které také voní, a tahle cestovní verze stojí £5. Upřímně, už jsem podobné sérum zkoušela a na moje vlasy je ho buď potřeba dát hrozněmoc, nebo vůbec, protože jinak nefunguje. Sama bych si ho asi nekoupila, nechávám své vlásky co nejvíc "volné" a po uschnutí už žádné další přípravky nedávám.


Dalším objevem z krabičky je citronovo vanilkový tělový peeling od JOIK - Lemon & Vanilla Body Scrub. Gramáž na obale psaná není, ale rozhodně se nejedná o plnou verzi (velká verze stojí £14). Peeling voněl docela hezky, ale byl hrozně suchý a bylo potřeba k němu přidat hodně vody, aby s ním šlo vůbec peelingovat. Než jsem se to naučila, půlka nabraného peelingu mi vždycky popadala po vaně. Znovu už bych si ho nekoupila.


V balíčku jsem našla taky dvě naprosto prťavé věci. Prvním bylo tělové mástlo Lyonsleaf Body Butter ve vzorečkovém objemu 8 ml. Bála jsem se, že moje malá vzorečková verze bude k vyzkoušení tak malá, že se s ní namažu jednou a dost. Ale pletla jsem se. Toto tělové máslo je strašně zvláštní. Bylo opravdu hodně máslové a stačilo se ho jen dotknout a skoro vás namazalo samo. Mazala jsem si s ním nohy a ruce a vystačilo mi docela dlouho. Při doteku s kůží se rozpouštělo, během letních dnů se z něj dokonce stala tekutina. Co mi trochu vadilo byla výrazná vůně, u které se pořád nemůžu rozhodnout, jestli mi byla příjemná, nebo nechutná.


Poslední šmudla z krabičky krásy je vzácný olej cacay, o kterém se traduje, že je elixírem mládí. Jedná se o přírodní výtažek z plodů stromu Caryodendron (nebo tak nějak). V krabičce byl vzoreček od Ooh! - Oils of Heaven: Natural Cacay Anti-Aging Face Oil, který lze v eshopu pořídit za £5. Plná 30 ml verze stojí neskutečných £39 a z mého pohledu je to dobrá investice. Používám tento vzoreček několikrát týdně už skoro tři měsíce (!!!) a pořád je ho tam víc, jak půlka. Ono ho totiž stačí jenom malinečko a nedávám ho kolem očí. Mám ještě docela mladý ksichtík, takže tam ani moc vrásek není, ale přijde mi, že olejíček opravdu hodně dobře vyživuje a ráno nemám pleť ani trochu suchou nebo staženou. Rozhodně mi to přijde jako zajímavý produkt, který (až a jestli) se dostane do Čechu, půjdu hned vyzkoušet. 



Poslední dobou jsem hrozný nespokojený králíček. Dlouho jsem přemýšlela, jestli se mi obsahy krabiček krásy z LoveLula vlastně vůbec líbí. Dlouho jsem po té krabičce toužila a dlouho si na ní šetřila. Nejvíc se mi rozhodně líbila krabička březnová, ve které bylo nejvíc produktů. Naopak nejméně mě zaujala krabička dubnová, ve které byly dva pleťové krémy, krém na oční okolí a tři stejné vzorečky (jen z jiné řady) jako v krabičce předchozí. Poslední krabička byla víc rozmanitá a umístila bych ji na druhé místo. 

Pokud vás tyto krabičky krásy lákají, doporučovala bych se připravit na to, že chcete poznávat novou kosmetiku a nesmíte být zklamaní, když na vás nevypadne patnáct nových rtěnek, ale tři olejíčky, které vypadají nenápadně, ale nakonec udělají spoustu užitku. Když se dívám zpětně na všechny jejich krabičky krásy, tak vidím, že se obměňují značky i výrobky, ale při celoročním odběru už můžou odběratele začít nudit. Jsem za ně ráda a užila jsem si to s nimi (a mám teď tolik péče o pleť, že nevím, co mazat jako první), ale v blízké budoucnosti další objednávání neplánuji.




Komentáře

  1. Ja osobne si beauty krabičky nerada objednávam, pretože som z obsahu takmer vždy viacej sklamaná ako nadšená; no tak či tak ma stále lákajú :D Z LoveLuly som si inak už raz zopár produktov objednala a bola som veľmi spokojná :)
    Ak máš záujem, na mojom blogu práve prebieha súťaž: BIRTHDAY GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme nastejno, Klaudy :D Asi máme moc vysoká očekávání :D Příště si objednám jen obyčejně bez krabičky přímo vytipované produkty, to bude asi nejlepší :)

      Vymazat
  2. Mně by tento obsah boxíku udělal určitě radost :) Je to parádní, že tam je pro mě nová kosmetika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, Veru, na poprvé je to rozhodně radost, ale produkty a značky se ve třech boxících docela opakovaly a to mi to otrávilo. Musím ale říct, že produkty používám denně ze všech tří a jsem spokojená :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥