Unboxing: Parádivka.cz


Když mi přišla nabídka ke spolupráci od nově se rozjíždějícího eshopu Paradivka.cz, chvilku jsem váhala, jestli nabídku přijmout. Prvním důvodem bylo to, že komunikace začala rovnou s tykáním. Mám v reálném životě s tykáním často problém, hlavně, když někomu dlouho vykám, pak vyrostu a nabídnou mi tykání, na které si nikdy nemůžu zvyknout. Po příchodu do práce všechny zásadně zdravím "brýden", i když si tykáme. Možná si vzpomenete, jak jsem se pozastavovala nad tykáním stránky s papírnictvím. Ale budiž. Sice si přijdu jako "blogger-profesionál", ale píšu infantilně, tak bodejť, abychom si tu všichni netykali. Navíc to svědčí o kamarádském přístupu, což oceňuji, a o mém "problému" zástupci stránek předem nevěděli.

Druhým bodem váhání bylo to, že používám přírodní kosmetiku a v eshopu najdete jen kvalitní "chemču". Tím "kvalitní" myslím opravdu kvalitní, stránka se specializuje na vlasovou péčí Kérastase, kterou jsem kdysi hodně dávno zkoušela a která mi v paměti zůstala jako jedna z nejlepších. I váhala jsem, jak to provést, a domluvili jsme se na řešení. Vlasovou péči nebudu zkoušet já, nýbrž nějaký obětní beránek a já recenzi pouze napíšu. 

Vybrala jsem si pár kousků a nechala si poradit typ vlasové péče pro specifický typ vlasů, na kterých je budu zkoušet. Obratem mi přišla obří krabice, kterou jsem vůbec nečekala, pořádně obalená černou fólii a zalepená izolepou s potiskem, která se mi hrozně líbí. Dostat se ale do balíčku byl docela problém a krabici jsem u toho několikrát svýma tupýma nůžkama proděravěla. Hrnula jsem se totiž dovnitř dost nedočkavě, protože mě zajímal obsah.


V krabičce na mě čekalo překvapení, které mě docela pobavilo. Tři malí prckové a fólie jako zbytek výplně. Znám to z vlastní zkušenosti, o krabice správných velikostí je často nouze. Do poslední chvíle jsem nevěděla, jakou vlasovou péči vybrali a pošlou. Našla jsem dvě cestovní verze šamponků, které jsem hned zadala k testování a bedlivě sleduji vlasovou proměnu před a po. 

Bylo mi trochu proti srsti, abych alespoň něco netestovala sama. V mé dekorativní kosmetice zatím převažuje stará dobrá chemča a na z eshopu jsem si k vyzkoušení vybrala také rtěnku L'Oréal. Eshopu Paradivka.cz moc děkuji a vy se můžete brzy těšit na recenze!



Co říkáte na testovací produkty? Který vás zaujal nejvíc? Znáte vlasovou péči Kérastase?




Komentáře

  1. Překvapil mě obsah krabice! :D A to doslova, takhle by to nenapadlo ani mě zabalit a poslat. Kerastase znám. :) A těším se na recenzi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě to překvapilo :D Ale znáš to, občas prostě po ruce není nic jiného :)

      Vymazat
  2. Super baleni😸😸😸 a ani obsah nic moc😟

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  3. Co ten pytel v krabici? Ten je na mrtvoly? Hrůza :D Třeba se zlepší a zapracují na sobě.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  4. Vlasovou péči znám, ale ještě jsem vůbec nic nezkoušela :) A rtěnka má luxusní obal

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné ráno,

    jménem Parádivky.cz se omlouvám, za takovou "óbr" krabici. Bohužel nám dodavatel nedovezl včas krabičky pro Parádivku, a tak jsme si museli vypomoci touto velikou, aby balíček dorazil super rychle na testování.

    Holky, mějte se krásně!
    https://www.paradivka.cz/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥