Voňavé mazání od Mylo: Trojruža


Máma má mísu. Máma mele maso. Mám ráda Mylo. Nemůžu si pomoct, ale čím víc produktů od slovenské přírodní kosmetiky Mylo zkouším, tím víc mám tuhle značku ráda. Nedávno jsem se zamilovala do jejich deodorantu, před časem jsem zase opěvovala výživný krém na tělo Olalá. Dnes se podíváme na sestřičku tohoto krému v jiném provedení. Seznamte se s Mylo Trojruža.


Jsou dvě vůně, které jsem nikdy moc nevyhledávala a po přechodu na přírodní kosmetiku se s nimi setkávám čím dál tím víc - citrusy a růže. Právě ta růže mi často vadí, protože je chemická a taková moc aromatická. Je pár produktů, které ale miluju. Třeba růžový pleťový olej od Alverde nebo Trojrůži od Mylo. Trojruža voní jemně, nevtíravě a sladce, ale ne tak, aby se vám z ní zamotala hlava. Obsahuje výživné bambucké máslo, kokosový olej, kakaové máslo, jojobový olej, esenciální olej z růže, voňavé trávy, růžového dřeva a červeného pomeranče. Mňam! 


Sklenička krému (které je ale konzistencí tuhé máslo) je tmavá a roztomilá s jednoduchou etiketou. Celkově působí jako něco ohromně zdravého ze staré Apotéky nebo babiččina bylinkářství. Tmavé skleničky mám ráda, protože trochu chrání produkt uvnitř oproti působení světla. U "živé" přírodní kosmetiky mi to přijde obzvlášť důležité. 


Konzistence je hutná a mastná, stačí krapítek a namažete celé tělo. Krém je hodně výživný a ideální na problematická místa, jako jsou třeba (moje) lokte nebo paty. Tvrdá a suchá místa pokožky zjemňuje a zvláčňuje. Klidně s ním můžete namazat celé tělo, nebo si ho schovat jen na problematická místa. 


Miluju tu jeho vůni, která krásně provoní celou koupelnu. Víte, že jsem sušenka, takže opěvuji všechno mastné a olejové. Byla jsem z jeho vanilkového dvojčete nadšená a nadšeně juchám znovu. Tohle se Mylo opravdu moc povedlo. 


Produkt jsem dostala na testování od eshopu NuSpring bez nutnosti jej recenzovat. Bohužel je tak skvělý, že vám o něm musím říct :)



Komentáře

  1. Jé, to je skvělé. Já na tuhle značku čtu víc a víc recenzí. Fakt bych ji chtěla vyzkoušet!

    Vyvolej.to | Památka na celý život

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jsem toho zkoušela pár, ale vždycky jsem byla spokojená. Minimálně s těmihle krémy se určitě nespleteš :)

      Vymazat
  2. Hmmm, vypadá moc dobře! Od této značky jsem zatím nic nevyzkoušela, ale už mám vyhlídnutých několik produktů, které mě moc lákají. A tento krém patří po tvé recenzi mezi ně, musí být vážně skvělý!
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je úžasný! Osobně se mi víc zamlouvala vanilková verze kvůli vůni, ale pro milovníky růží bude tenhle naprosto dokonalý ♥

      Vymazat
  3. Toto by som si celkom rada zaobstarala na zimu, bude to super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, to abych si taky udělala na zimu zásobu, na ty mé suché ručičky to bude potřeba.

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥