Léčivé bahýnko od Alverde


Takový to, jak jde člověk po práci domů a má ještě 15 minut čas, než mu pojede autobus, tak si jde koupit do DMka sušenku a skončí s něčím úplně jiným. Takhle se u mě doma objevilo bahýnko proti akné od Alverde. Bylo to v době, kdy jsem zkoušela i blahodárné účinky jílu na pleť. Když jsem si přečetla, že Čistící sérum na problematickou pleť Alverde obsahuje léčivé účinky půdy, musela jsem ho vyzkoušet (i když netrpím na akné). Bohužel ale trpím na lásku k čokoládě, kterou jsem schopná spořádat za večer celou, takže se mi pak objevují pupínky ze sladkosti (nejlépe uprostřed čela před důležitým jednáním nebo romantickou schůzkou). I co, něco umí Alverde skvěle, něco zase ne. Zkusíme, jaké bude tohle čistící bahýnko.


Vůbec nevím, jak bahýnko voní. Zrovna jsem si to uvědomila a jsem moc líná na to se zvednout a udělat 10 kroků do koupelny :D Barvu má hnědou, světlou, ale ne pleťovou (alespoň ne barvu mé pleti). Na mé pleti je světlejší a svítivější, takže ho na venkovní nošení rozhodně nepoužívám. Nanáším ho na tvořící se pupínek. A víte co? Funguje to. A líp, jak kdejaké vysušovací vodičky. Rozhodně můžu přísahat na holý pupík, že toto čistící sérum pomáhá rychlejšímu hojení červených pupínků. 


Co se mi na něm líbí je to, že nevysušuje, ale hojí. Tekuté bahýnko nanesu na pupínek nebo červené místo. Po chvíli hmota zaschne a nechám ji tak dlouho, dokud si třeba nejdu umýt obličej. Nedávám na noc, protože se sérum obtiskává na polštář (vyzkoušeno, abyste nemuseli). Zkoušela jsem ho nejen na obličej, ale také na nohy na zarůstající chloupky, které se mi někdy podebírají a dělá se pupínek. Účinkuje na všech částech těla (pleť, dekolt, nohy, všecko). Hojení probíhá v mém případě tak, že pupínek v mnohem kratší době "uzraje", čemuž napomáhá právě bahýnko. Celý proces proběhne rychleji a v mírnější podobě.


Osobně jsem s tímto Alverde objevem moc spokojená. Mám ho už pěkných pár měsíců a protože ho není potřeba nijak zvlášť hodně, tak mi ještě pěkně dlouhou dobu vydrží. Musím Alverde moc pochválit, protože jsem zatím s jejich produkty na pleť poměrně spokojená (tedy krom jednoho peelingu, který bych hrozný, ale o tom zase jindy).



Komentáře

  1. Taky to znám když mám chvilku čas a jdu si třeba do Lidlu koupit něco malého k jídlu tak nakonec tam nechám majlant. Od Alverde jsem už několik věcí vyzkoušela. Řekla bych tak 50 na 50, něco je fajn a něco naprostý propadák co nic nedělá. Měla jsem různé přípravky na vyčištění pleti a neměla jsem problém, horší jsou a krémy na obličej. Já mám aknózní pleť a máloco mi pomáhá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, Terezko, většinou je to střela 50:50. Mám ráda třeba růžový pleťový krém a olej, tím si mě Alverde získalo. Tohle bahýnko taky patří do těch dobrých produktů :)

      Vymazat
  2. Ja som mala z tejto rasy šampón na lupiny a pleťovú vodu a obe boli hrozné, tak som krém už radšej ani neskúšala :)

    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsem také nezkoušela, ale tohle bahýnko je vážně super :)

      Vymazat
  3. Ja som bola spokojna s maskou z tejto rady. Podla Tvojej recenzie vsak tento pripravok nie je pre mna. Otlacanie na vankus a pouzitie len na doma je obmedzujuce. Hladam nieco univerzalnejsie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě vyhovuje, protože tolik s pupínky problém nemám a na pár hodin před večerní sprchou doma mi to stačí :)

      Vymazat
  4. Skúšala som masku z tohto radu s bahnom a tá bola fajn. Na šampón som zase čítala negatívne ohlasy :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já měla oční krém a to byla bomba. Chystám se na nákup až mi dojdou zásoby kosmetiky. :)

    Letní giveaway | Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jeden mám, z jiné řady a je takový normální :)

      Vymazat
  6. Já Alverde celkově jeste nezkoušela, ale tento produkt vypadá dobře :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Toto sa mi v DMke stáva veľmi často, takže úplne rozumiem :-D ale bahýnko vyzerá fakt dobre, tuším ho okuknem pri ďalšej návšteve :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že nejsem jediná :D Okukni ho, snad bude vyhovovat :)

      Vymazat
  8. zaujímavá a pekná recenzia, tiež to ešte nemám vyskúšané ale z tvojej recenzie by to za vyskúšanie stálo :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥