Skoropodzimní spotřebováno

Vždycky, když nějaká bloggerka vypadne z pravidelného rytmu, začnu mít strach. Děje se s ní něco? Už jí to nebaví? Co když už žádné články nebudou? Takhle jsem marně před pár dny pátrala po blogu Le jardin d´Yvonne a nemůžu ho najít! Nevíte o tom někdo něco? Pravděpodobně jsem prošvihla změnu domény (doufám) nebo blogovací pauzu. Nejdřív si ale musím sáhnout do svědomí sama. Byla jsem pyšná, jak se mi povedlo pravidelně nastavit přispívání článků (někdy až moc), ale záhy přišlo více práce a více hezkých chvil, které trávím mimo počítač a blog tak trpí mou nepozorností. Zároveň jsem do programu zařadila i sem tam PR článek (o tom všem co jak a proč jsem psala v článku Jak se živí bloggerky), takže mi to tu dnes vlastně přijde takové nějaké nabourané a je mi jasné, že jste to poznali i vy, moji milí koláčci. Není tedy jiné zbytí, než vám to vynahradit nějakými pěknými články, které si opravdu užijete (i když teda třeba u PR článku o fotoknížce jsem si přišla ohromně vtipná).

Spotřebováno jsem letos zatím docela flákala. Ne vždycky si udělám fotku do archivu a zásadně pak zapomínám psát o tom, co už vlastně nemám. Dřív jsem si spotřebovanou kosmetiku schovávala do krabičky, dneska už jen fotím a nemilosrdně vyhazuji. Dneska jsem nějaká upovídaná, viditelně nevypsaná, ale nebudu vás zbytečně mořit přílišným přívalem slov. Jdeme na ty odpadky, co vy na to? 


Největší radost mi dělá to, když spotřebuji nějaký balzám na rty (protože jich mám strašně moc a snažím se vymatlat ty chemické a nahradit je přírodními). Povedlo se mi spotřebovat hned tři. První Candy Queen od Balea, o kterém jsem psala už před rokem. Nebyl špatný, byl hodně sladký a kdo nehledá přírodní alternativy, tomu by mohl vyhovovat. O přírodním balzámu Figs & Rouge jsem psala docela nedávno a moc spokojená jsem s ním nebyla. Na to, že byl přírodní, měl takovou podivnou vazelínovou strukturu. Pro mě už tato verze znovu ne-e. Třetí balzám Baby Lips Mint Fresh jsem si pořídila ovlivněná reklamou. Z téhle trojky by asi nejlepší, ale není to můj absolutní miláček, takže si ho znovu taky nepořídím. 


Další trojka produktů jsou miláčci. Obláčkový šampon Urtekram No Perfume je můj oblíbený. Zamilovala jsem se do něj a díky tomu, že není parfemovaný, je k pokožce hlavy velice citlivý. Vymyje z vlasů i olejové řádění, takže za mě absolutní pecka. Teď mám v koupelně další Urtekramovou verzi, která mi taky sedí. Šampony Urtekram tedy rozhodně ano! Vlasový krém od Havlíkovy přírodní apotéky se mi taky docela zalíbil a pravděpodobně si ho jednou zase pořídím. U vlasových produktů nikdy nevím, jestli zůstávat u jednoho ověřeného šampióna, nebo zkoušet nové a nové vymoženosti. Všechny olejíčky, masky, péče a preparáty na mě mávají z regálů a dost často jim neodolám. 

Poslední z obrázkové trojice je tělové mléko Dermacol Aroma Ritual Irish Coffee. Recenzi jsem psala na jeho bráchu do sprchy. Mám tuhle řadu poměrně ráda a nejčastěji volím právě sprchové gely. Tělové mléko vonělo hodně sladce, jako hodně oslazená káva s mlíčkem. Pokud jste někdy měli takový ten irský likér, kde v jedné části je sladké bílé a v druhé tmavé černé a při nalévání se to smíchá, tak přesně takovou vůni si můžete představit. Hydratace spíš průměrná, příště zůstávám u sprchových gelů.


Sprchový gel Isana byl velký, levný a žlutý. Voněl žlutě, pěnil spíš méně a nijak zvlášť si mě nezískal. Sprchový gel Arnika od Weledy byl naopak ohromně příjemný, krásně voněl a uvolňoval namožené svaly. Třetí kamarád z obrázku je Pšeničný šampon Weleda, který krásně zklidňoval pokožku hlavy, zamezoval padání vlasů a bojoval proti lupům. Kvůli tomu efektu nepadajících vlasů bych si ho určitě pořídila znovu. Bohužel ale nevymyje z vlasů olej, takže pokud si rádi dopřáváte olejové zábaly jako já, budete potřebovat ještě jeden "mycí" šampon. V mém případě je to ten Urtekram.


Balzám po holení Sportique byl jemný a moc příjemný. Používala jsem ho na nohy a opravdu zklidňoval pokožku. Akorát si pořád nejsem jistá, jestli není primárně určený pro pánské tvářičky :D Na dalším obrázku je moje zamilovaná Kostivalová mast, bez které si neumím představit život. Trpím na záněty šlach a tahle mastička je to jediné, co opravdu pomáhá. Kombinuji jí ještě s Traumaplantem, ale do toho jsem se tolik nezamilovala. Úplně poslední tu mám Deo krém na nohy od Yves Rocher, který sice krásně voněl jako levandule, ale jinak byl celkem naprd. Žádné výrazné nepocení nohou jsem nepociťovala, spíš mi došlo, že nohy si zaslouží spíš výživnou péči na noc, než takovýhle marketingový "trik". Za mě tedy ne.

Který produkt byste chtěli vyzkoušet?


Komentáře

  1. Mintový balzám na rty jsem také měla, akorát mi jej na praxi někdo minulý rok ukradl - nechápu, proč někteří jedinci kradou i takové věci. Abych řekla pravdu, žádný z produktů bch vyzkoušet nechtěla, mám buďto v péči o pokožku svoje vyvolené, které mi vyhovuji už x let a nebo se snažím dospotřebovávat to, co mám už roky v komodě a přejít na Biodermu.

    Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Ja by som veľmi rada vyskúšala nejaký z Urtekram šampónov, len ma desí tá obrovská zásoba šampónov na poličke. Ale dúfam, že čoskoro :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych ráda vyzkoušela něco od Weledy. Se šamponem od Urtekram nemám moc dobrou zkušenost. Z YR mám krém na unavené nohy a ten mi přijde docela fajn. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Taky se mi za poslední dobu podařilo spotřebovat dost balzámů na rty :) Sprchový gel od Weledy jsem vyhrála, ale vůbec mi nevoněl, mamce jo, tak jsem jí ho dala :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥