Velvet Rose od Rimmel


Nějak se stalo, že jsem se zamilovala do laků na nehty. Pravidelně obcházím stojany v DMku s těmi levnějšími variantami a pravidelně si nějaké odnáším. Mám na ně jednu krabici, do které se mi už teď ani pomalu nevejdou, takže budu muset vyhlásit nějaký stop stav a zadržet svou chtivost po všech barvičkách světa. Na začátku července jsem provedla velkou lakovou čistku a všechny staré laky, které jsem už několikrát ředila odlakovačem (protože to je skvělý trik - starý lak, který špatně zasychá, táhne se z lahvičky a vůbec dělá neplechu naředíme pár kapičkami odlakovače, které se nalijí přímo do lahvičky. Zavřeme, protřepeme a lakujeme znovu s plnou parádou), jsem vyházela a udělala místečko na nové. Přes léto jsem milovala veselé barvičky, na podzim mám zase připravené tlumené nude laky. V dnešní viditelně ukecané recenzi se podíváme na krásnou tlumenou růžovou Velvet Rose od Rimmel


Když se teď dívám na popisek lahvičky, jásá a křičí na mě slovo LYCRA. Upřímně, dokud bude lak zasychat rychle, nebude se mi obtiskávat na ponožku a vydrží, tak jsem spokojená. U laků na nehty mi "chemické" vůbec nevadí. Přírodní laky mám všeho všudy dva. Jeden od Alverde, který je hrozně zvláštní, ale zamilovala jsem si ho jako base. Druhý od Avril, který je hrozně krásný a mohli jste ho zahlédnout v tomto článku. Zbytek tvoří nálety na stojany v drogérkách.  


Ještě, než se vrhnu na samotný Rimmel lak Salon Pro, chtěla bych vám něco říct o svých nehtech. Zásadně nosím krátké. Dlouhé jsem zkoušela pěstovat v životě asi dvakrát, ale nesnesu je. Dlouhé nehty mi přijdou překrásné, ale nejsou mi příjemné. Nejsem si ani schopná udržovat krátké nehty v nějakém symetrickém tvaru, takže pokaždé, když si je zapiluji, vypadají jinak. A nevadí mi to. Druhá nehtová věc je to, že se mi při přílišném používání laků třepí. Vždycky se zblázním a co tři dny lakuji a odlakuji nové barvičky. Po takových intenzivních týdnech se mi začnou nehty třepit. Musím říct, že co používám jako spodní lak Alverde, tak se mi zatím nezatřepilo vůbec nic (musím to hned zaťukat). Dlouho jsem proto laky spíš ignorovala, ale teď patří společně s rtěnkami k mým favoritům. 


Laky od Rimmel jsem si zamilovala proto, že mají široký štěteček a vysokou pigmentaci. Rychle schnou do úplného zaschnutí, takže nemusíte hodinu sedět nehnutě na místě a doufat, že se vám při sebemenším pohybu lak někde obtiskne. Výdrž je slušná, klasicky mi laky vydrží zhruba 3 dny (bez škrábanců a malých odlepků) a někdy celý týden. Ale, koho by bavilo mít celý týden stejný lak, když má plnou krabičku barev?


Jak byste pojmenovali barvičku laku? Vždycky se při recenzování něčeho dekorativního děsím, že nebudu mít dostatečnou slovní zásobu na pojmenování barev. Taky mě baví si číst názvy, které výrobci barvičkám vymyslely. Nejlepší mají jednoznačně Essence. Běžte si někdy počíst k lakům - jsou hravé a veselé. Jméno ale není úplně všechno a taková Velvet Rose mi ke štěstí úplně stačí. Je to moje úplně nejoblíbenější verze růžové, má ji ráda i na rty (odstín barvy, ne samotný lak samozřejmě). 


Jediné, z čeho mám při lakování strach, je nahnutý konec víčka. Zásadně všechno odkládám víčkem vzhůru a Rimmel lak naštěstí drží i ve vztyčené podobě. Nezlobila bych se, kdyby bylo víčko úplně rovné. Stejnou věc řeším i u řasenek, které mají sice nejvíc designové obaly, ale když potřebuju postavit štěteček, tak to nejde. S lakem jsem jinak ale absolutně spokojená. 



Jak byste pojmenovali barvu laku?


Komentáře

  1. Ja myslim, ze potrebujes vacsiu krabicku :D Ja uz som menila dva krat a momentalne mam krabicku od Zajicov v krabici a este tam nejake miesto nastastie mam :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale inak mam aj tento lak a k nemu aj podobny ruz (rimmel provocalips I'll call you) a je super :)

      Vymazat
    2. To máš recht, Vieruš, budu potřebovat větší krabici :D

      Vymazat
  2. Z tejto rady lakov mám dva a som spokojná. Tento odtieň je nádherný, takže určite naň pozriem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám ještě nějaké a vždycky spokojenost, povedla se jim :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥