Navia: Bezstarostné ráno


Zrovna jsem si několik dlouhých minut lámala hlavu tím, jak se v bjůtyblogerském světě řekne kůže. Vzpomněla jsem si na pleť, ale pleť je jen oblast přední strany hlavy a zbytku těla se říká jinak. Nakonec mi to slovíčko POKOŽKA přeci jen naskočilo a mohla jsem se pochvalně poplácat po ramenou. Takovéhle kiksy mám poslední dobou čím dál tím víc a upřímně se jimi bavím. Nejsem sama. V práci jsme třeba řešili pojem retence, ke kterému si kolegyně připravovala nějaké poznámky. Chtěla se o své objevy podělit a povídá "Mohla bych ti říct něco k retenci?" Já na to "Jaký kreténci?" a už jsem byla smíchy pod stolem. Pointou dnešního úvodu vlastně není vůbec nic.

Kdo sleduje můj velice úspěšný YT kanál, tomu rozhodně nemohlo uniknout rozbalovací video balíčku z Krásná každý den. Paní Míša zařadila do eshopu novou značku přírodní kosmetiky Navia a poslala mi pár produktů k vyzkoušení. Jako první bych vám ráda představila Tuhý tělový balzám Bezstarostné ráno.


Tuhé balzámy miluju. Jsou pro mě něčím výjimečným a hrozně si je užívám. Vyzkoušela jsem jich pár. Můj dosavadní nejoblíbenější je kakaový od Ponio, hned za ním je rozhodně Navia a až pak se umístil jeden z Lush, který měl dobře našlápnuto, ale "hnědá" část mazala pokožku a nevsakovala se. 

Když jsem si prohlížela krabičku, trochu mě vyděsil název Bezstarostné ráno. To to budu muset používat ráno? Když mám každý den co dělat, abych vůbec rozlepila oči a kosmetiku a malování často řeším až v práci? Ajajaj, to mě teda čeká testování. Pak mi došlo, stejně jako s tou pokožkou v úvodu, že je to jenom název (uuuuf) a můžu se s tuhým balzámem mazat kdy chci. Tuhý balzám je taková kostička, která obsahuje kakaové a bambucké máslo a měsíčkový macerát ve slunečnicovém oleji. Při doteku s pokožkou se kostka zahřeje a uvolňuje "mastnotu". Stačí párkrát přejet po pokožce a jste namazaní až až.


Kostka samozřejmě nemá takovou výdrž jako velké krémy, zvlášť, když si s ní chcete mazat celé tělo. Používám ji tak jednou do týdne jako slavnostní mazání. Je hrozně příjemná a je škoda, že není dvoukilová, protože bych se s ní nejradši mazala pořád. Má jemnou citrónovou vůni, která se mi překvapivě hrozně líbí, protože to není takový ten klasický citrón, ale kombinace s něčím sladkým, šťavnatým a zemitým. Pokožka se hezky promastí, máslíčka se do ní vsáknou a skvěle jí hydratují. Osobně jí můžu doporučit, protože mi pomáhá i na suchá místa, která zvláčňuje. Třeba na suché lokty je to absolutní paráda.


Navia mě hrozně překvapila svým designem. Tohle jsou přesně barvičky a malůvky pro mě. Hrozně se mi ta krabička líbí. Tuhá kostička byla zabalená do balícího papíru a schovaná v papírové krabičce. Po namazání jí zase do krabičky ukládám. Musím říct, že se mi tenhle vzhled moc moc líbí. Je takový holčičkovský a rozhodně dostojí názvu Bezstarostné ráno. Protože takové by mělo ráno být. Svěží, jasné a s kytičkama. 


Když teď tak koukám na svůj palec na fotce v nadživotní velikosti a porovnávám ho s tím svým, znovu kroutím hlavou nad tím, jak ten internet a fotky hrozně klamou. Hlavně ty moje :D Nu ale, ať nemáme dnes příliš zmatené povídání. Tuhý tělový balzám Bezstarostné ráno se Navia hrozně povedl. Miluju tyhle malé rozmary, které pro mě tuhé masážní kostky jsou. Osobně jsem ale víc na čokoládové a vanilkové provedení (taková čokoláda s pomerančem... slint slint), takže bych příště volila jinou voňavou variantu, ale rozhodně to není naposledy, co se u mě tuhá kostička zastavila.



Komentáře

  1. Takový produkt jsem ještě nezkoušela, ale moc si mě nalákala. A neboj, i moje fotky straaaašně klamou :-)
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Masážní kostky hrozně miluju, je to taková hezká relaxace :)

      Vymazat
  2. Niečo podobné, ale volá sa to masážna kocka mám od Ponio, chystám sa testovať o chvíľku :) inak, Navia ma teraz celkom zaujala, produkty vyzerajú výborne, tak som zvedavá. Zatiaľ som si kúpila deodorant :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deodorant jsem nezkoušela, jaký je? Od Ponio jsem zkoušela kakaovou kostku a to byla lahoda ♥

      Vymazat
    2. Zatiaľ len minulý týždeň došiel, ale určite ho zrecenzujem :)

      Vymazat
  3. Vyzerá prekrásne a som si istá, že super vonia. :) Ja zas na čokoládu nie som, skôr na bylinky a kokos :) Článok sa podaril :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kokos taky miluju ♥ Mohl by ti vonět krásně, jestli jsi na ty bylinky :)

      Vymazat
  4. Tuhý tělový balzám jsem ještě nezkoušela od žádné značky. Takže děkuji za tip a utíkám si ho napsat do wishlistu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho někdy vyzkoušej, jen se děsím, abych ti nedoporučila něco, co ti nebude sedět :D Ale ty kostky jsou takové blaho, to snad musí milovat každý :)

      Vymazat
  5. Tu vychvalovanou kakaovou masážní kostku už mám objednanou, tak jsem na ní zvědavá! :)

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juuuu ♥ Snad se do ní taky zamiluješ, určitě dej vědět!

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥