Říjnové spotřebováno

Já a spotřebováno, to je kapitola sama pro sebe. Samozřejmě, že plodím odpadky, ale zásadně jsem neschopná je pak dát na jednu hromadu a napsat o nich článek. Proto jsem samu sebe překvapila, že se mi "podařilo" vyprodukovat dostatečné množství na další vyhazovací článek a hned měsíc poté, co jsme tu jeden měli! Zázraky se dějí, držte si klobouky, jdem na to!


Dnešní jízda začíná zleva vzorečkem zázračného olejíčku Cacay od Ooh!, o kterém jsem psala docela nedávno. Zdržovat vás znovu popiskem nebudu, můžete si přečíst celou recenzi. Zatím si ho znovu neplánuji pořídit, ale uvidíme do budoucna, produkt to byl dobrý. 

Dvojka je Alverde měsíčkový krém na ruce, který mě spíš zklamal. Hydratace nic moc a měl takovou vodovou konzistenci. Do kabelky byl rozměrově naprostý ideál, ale účinky nic moc. Znovu si ho ale pořídím, protože se znám a těmhle maličkatým tubičkám u pokladny těžko odolávám. 

Trojka je balzám na rty Yves Rocher Karité, o kterém jsem se lehce zmiňovala v článku o mé současné balzámové sbírce. Myslím, že zase za nedlouho podobný článek připravím a uvidím, jak se má zásobárna za tu dobu pro měnila. Snažím se teď tyhlety "chemické" balzámy co nejrychleji spotřebovat a pak přejít jednou a provždy na přírodní. Znovu si žádný balzám od YR nepořídím, protože v porovnání třeba s měsíčkovým Alverde nejsou nic moc. 


Vypotřebovala jsem taky skleněné Rozmarýnové tonikum na vlasy Weleda, které bylo moc fajn a o kterém si můžete přečíst celou recenzi. Znovu se mu rozhodně nebráním. Na druhém obrázku je další produkt od Yves Rocher - tělové parfémované mléko Evidence, které jsem dostala i s voňavkou. Hydratace nula nic a vůně strašně přeparfémovaná. Nemám ho vůbec ráda a nemám ani moc ráda tu voňavku, která se k mému šoku hrozně líbí okolí. Na mě je moc staromódní a těžká. Znovu nepořídím, recenzi ještě chystám. 


Cukrový peeling od Yves Rocher byl přííííííšerný. Recenzi jsem o něm psala tady, tak si můžete počíst, co a jak. Znovu rozhodně nepořídím a jsem ráda, že ho můžu s klidným srdcem hodit do koše. 


Poprvé jsem vyzkoušela šampon Alterra, což je značka přírodní kosmetiky drogérie Rossmann. Nebyl vůbec špatný, ale byl takový nijaký, průměrný a nezapamatovatelný. Hlava po něm nesvědila, oleje moc vymýt neuměl (musela jsem mydlit třeba 4x!), ale zase nebyl tak špatný. Nevím nevím. Možná si za nějaký čas pořídím nějakou další variantu na ochutnání ze zvědavosti. 

Kondicionér Ponio byl super! Nakonec mi vydržel strašně dlouho a vůně se mi vryla do paměti jako docela příjemná gumídková. Vlasy po něm byly jemné a neelektrizovaly. Určitě ho můžu doporučit a ráda vyzkouším i nějaké další varianty. 

Jako poslední mám Pěnu na holení Balea, která nebyla hrozná, ale ani ne skvělá. Mnohem radši mám holící gel taky od Balea, který dělá hustou a stabilní pěnu. Stojí o deset korun víc a za těch deset káčé je mnohem víc muziky, než s touhle pěnou. Znovu si jí nepořídím.


Co jste naposledy spotřebovali?



Komentáře

  1. Taky mám radši Balea gely na holení než pěny. Plánuji koupit tělový peeling a měla v merku právě YR, takže dík za upozornění :-)
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jejich gely jsou fakt boží. Mi přišel super peeling od Dermacol třeba :)

      Vymazat
  2. Jéé a zrovna na ten peeling jsem se chystala :D.

    Můj blog: Beauty by K. + u mě na blogu i na IG najdeš soutěž :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba bys ho měla ráda, ale to by mě asi hodně překvapilo :D

      Vymazat
  3. mne zas vyhovuje viac ta pena nez gely :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? :D Mě nějak nešla moc dobře nanášet a hrozně rychle "vyprchávala", ale třeba dělám něco špatně :D

      Vymazat
  4. Vždy jsem Alverde v DM tak trochu obcházela, ale už jsem pár věcí od nich vyzkoušela a je docela super. Ten krém na ruce jsem od nich ještě neměla, ale tak zkusím si vybrat nějaký jiný a třeba bude lepší. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třebas jo, tenhle maličký mi přišel fakt takový nijaký, teď v zimě potřebuju něco hutnějšího :)

      Vymazat
  5. Ja mám Ponio balzám s orientálnou vôňou a zdá sa mi dosť zlý, rozčesávanie neuľahčuje a navyše strašne smrdí, je to taká tá korenistá aróma čo mne osobne hrozne prekáža.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Nad ním jsem taky přemýšlela, protože mi to přišlo jako že by mohl vonět dobře... Nemám s rozčesáváním problém ani bez použití balzámu, tak je dobré vědět, že to bude asi mými vlasy, kterým sedl.

      Vymazat
  6. Já jsem od Yves Rocher měla už 3x kokosový balzámek a za mě super :). Teď jsem k nákupu dostala balzámek makadamiový a už tam mám tak na 5 máznutí :D a za mě je skvělej. Ale pořídím si ten měsíčkový, jak doporučuješ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ti závidím, Veru, mě ty jejich balzámky prostě nesedí. Možná, že kdybych nevyzkoušela přírodní, tak na to ani nepřijdu :D Alverde zkus :)

      Vymazat
  7. Ahojky...

    Koukam, ze dneska si temer vsem vyrobkum poradne nalozila :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥