Holografický lak Trend it up


Zatracené blogy, zatracené recenze a zatracený instagram. U někoho jsem viděla zatraceně krásnou fotku holografického laku nové dekorativní kosmetické značky DM drogérie Trend it up a samozřejmě, že jsem hned do té zatracené drogérky naběhla a jeden lak si donesla domů. A že tam je pěkný výběr! A jak se to blýská a třpytí a mění! Achjo, zatracený život bjůty bloggerky a makeupového závisláka! Vybrala jsem si lak Trend It Up Holo Dimension v odstínu 050, protože se mi líbilo, že je se zlato modro červeno všelijakými odlesky. Přála jsem si na podzim něco zlatavého a tímto jsem si mohla svou další touhu odškrtnout z wishlistu.


Lak má takovou bytelnou skleněnou nádobku (schválně, jakou asosicaci máte při pohledu vy?), má úzké víčko, které se dobře drží a široký placatý štěteček. Až potud je to všechno v pořádku. Jenomže je to vlastně dost blbý lak.


Nemůžu si pomoct, ale lak má docela špatnou pigmentaci. Po prvním nanesení se už sice začne hezky třpytit a holografovat, ale je vidět prosvítající nehet. To mi ani tak nevadí, protože málo laků má tak vysokou pigmentaci, že stačí jen jedna vrstva. Nanesu proto druhou a k mému překvapení nehet na nějakých místech stále prosvítá. Je to zvláštní a spíš jen místy, jako by dělal lak "šmouhy", do kterých se nedostane barva. Třetí vrstva už všechno zakryje. Při nanášení první vrstvy jsem si toho šmouhovatění děrovatění všimla a je dost možné, že se třeba nesnese s podkladovým lakem, který jsem použila (od Alverde).


I přes tři vrstvy mi lak na nehty nepřijde nijak "těžký" nebo hutný. Zároveň mě překvapuje, že se velmi snadno odírá. Spíš je to taková levná lakovací verze. Moc se mi líbí barvy i efekt, ale výdrž by se mi líbila trochu lepší. Tři vrstvy k plnému zakrytí nehtu mi přijde docela moc tím spíš, že používám base a někdy i coat, takže celkem 5 vrstev! Byla jsem překvapená, že i přes tři vrstvy byl lak na nehtu velice lehký (to nevím, jestli je plus nebo mínus). Přelakovala jsem ho ještě top coatem, aby dobře držel. K mému překvapení to nedal ani do druhého dne. Nechci po lacích žádné velké výkony, tři dny mi bohatě stačí, pak se mi barva stejně omrzí. Jenomže, když nedá ani 24 hodin? Už asi po hodině jsem musela odřené části dolakovávat znovu. Druhý den šel dolů celý, protože se slouply velké části z několika dalších nehtů. Prostě děs běs.


Ani bez base laku, který jsem použila při prvním a nešťastném lakování, nebyl držící efekt o moc lepší. Musíte být sakra opatrní, abyste se někde o něco neodřeli, protože se lak rychle ošoupává. Strašně zvláštní. Lak s takto špatnou výdrží a počáteční pigmentací jsem asi ještě nezažila.


To, co měla být velká radost, je spíš velká starost. Tři vrstvy trvají nalakovat dlouho a výdrž je oproti jiným lakům malá a dost pochybná. Myslím, že to s ním vydržím a pokusím se ho vylakovat až do konce, ale jsem z nej velmi zklamaná a dalšího holografického bráchu si už opravdu nepořídím.




Komentáře

  1. Taky mám tento lak a ty ostatní holo od Trend IT UP a jsem s nimi nadmíru spokojená. Mě na nehtech vydrží klidně i 4 dny.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Používáš pod něj base coat a případně jaký? Asi by mohla být chyba v tom mém...

      Vymazat
  2. Já si nemůžu pomoct, ale mě se ty holografické laky vůbec nelíbí :(. Jinak od Trend It Up jsem zkoušela lak z řady Double Volume and Shine, a výdrž teda taky nic moc..
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  3. No a u nás v drogerce tato značka tuším ještě ani není. Lak se mi líbí, ale škoda slabé pigmentace a výdrže.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozně mě to překvapilo, myslím, že i sebehorší lak se dá nějak zvládnout, tak uvidím, co se s ním dá dělat :)

      Vymazat
  4. Takové holografické laky se mi moc nelíbí, mám ráda obyčejné barvy. Já si od této značky koupila ružový světle a ten je panečku super! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na jejich "normální" barvičky slyším samou chválu, asi jsem sáhla po špatném produktu a budu si muset spravit chuť něčím ověřeným. Díky za tip Miško :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥