Kompaktní pudr Couleur Caramel


Určitě si se mnou pokýváte hlavou když řeknu, že cestovat s kosmetikou je za trest. Všechny ty ampulky a štětečky se hrozně špatně přenášejí a zorganizovat je tak, aby nikde nechyběly, je často výkon hodný projektového manažera. Obdivuji jednoduchost jedné kosmetické taštičky, ve které si daná osoba nosí všechno s sebou. Když necestuje, taštičku používá doma, když cestuje, má ji vždy plně vybavenou a k dispozici (což mi teď přijde jako dobrý nápad a asi to udělám). Taky mám kosmetickou taštičku, ale zároveň mám různě skleničky a stojánky v koupelně, krabici od čajů a proutěnou misku. V tom všem mám porůznu kosmetické nezbytnosti. Co bych dala za jednotný systém! 

Dejme tomu, že by se mi povedlo si nějakou univerzální kosmetickou taštičku pořídit. Mým druhým brblajícím argumentem by byla skladnost. Taková kosmetika se docela pronese a kdo to má na tom svém holčičím ramínku v kabelce pořád vláčet, že?

Touto ohromně obšírnou úvodní polemikou se dostávám k největší výhodě dnešního recenzovaného produktu. Skladnost. Lehkost. Ekologické balení. Minimální rozměry, maximální účely. To všechno splňuje Kompaktní pudr Couleur Caramel v roztomilém papírovém obalu, který jsem dostala na vyzkoušení z eshopu Krásná každý den


Jsem absolutně neschopná si sama dobře vybrat odstín makeupů a pudrů. Běžně stojím bezradně u regálu a prostě nechopím, která barva mi sedne. Sem tam se trefím (většinou vím, že mi sedí odstíny 02 nebo 03, tedy ne úplně světlé, ale ne tmavé), ale i tak se někdy seknu a proto mám doma úplně bílý pudr. S výběrem odstínu kompaktního pudru jsem si proto nechala poradit a dostala ho jako kombinaci s makeupem. Pudr mám v odstínu 04 - Orange Beige. K němu jsem si zatím pořídila tu úplně nejobyčejnější placatou labutěnku/nanášítko, které jsem našla. Tenhle aplikátorek pak nosím "zavřený" uvnitř pudru. Díky gumičce, která slouží jako zavírací pojistka, mi nic ven nevypadává. Přemýšlela jsem, jestli si k němu nepořídit kabuki štětec, ale v rámci úspor místa a kil jsem volila tuto variantu.

Barva - to nejdůležitější! Sedí mi! Nesmím to s pudrem přehnat, protože má velmi dobrou pigmentaci a stačí ho maličko, jen tak lehce přepudrovat nosík a jít. Na jemné pudrování je rozhodně lepší štětec, co si budeme povídat, takže čas od času musím své labutěnkování následně "krotit" kapesníčkem. Pudr pleť krásně sjednotí a rozhodně se po něm nebudete lesknout. Je vydatnější, než třeba pudr od Alverde (to je ten bílý, který mám), čímž myslím to, že poznáte, že ho máte na obličeji - to má být kompliment, protože jsou produkty, které nanesete a vlastně ani nevíte, jestli je máte, tak nanesete znovu a pořád nic. Kompaktní pudr Couleur Caramel taky zmatňuje pleť, takže je ideální jako taková ta poslední tečka na závěr. 


Zatím jsem s ním moc spokojená. Barvu bych pro příště pro sebe volila klidně ještě o stupínek světlejší (ale ty bývají často růžovější, což by mi nesedělo). Jsem nadšená z jeho skladnosti a lehkosti přenášení. Často používám pouze tento pudr bez báze nebo makeupu (které se mi už s sebou tahat nechtějí. Za mě proto určitě ano. A úplně jsem zapomněla říct, že se jedná o přírodní makeup, takže třikrát hurá!




Komentáře

  1. To balení je opravdu dokonalé. Celkově se mi moc líbí a taky nikdy nevím, který odstín si vybrat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, Martinko, úplně dokonalé balení to je. Vyzkoušej :)

      Vymazat
  2. Ten pudr má krásné balení!
    A cestování s kosmetikou je pro mně opravdu peklo, protože toho mám děsně moc! A všechno je tak velké a objemné! Vystihla jsi to přesně!
    :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně se nikdy nemůžu rozhodnout, co s sebou nutně potřebuju :D Taky to tak máš?

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥