Nejkrásnější překvápko


Ostuda, že se dostávám ke zveřejnění tohoto příspěvku až dneska. O to víc jsem se na něj těšila a o to víc se z něj těším každý den. Jen koukejte :)

Překvapení. To slovíčko samo o sobě umí vykouzlit úsměv na tváři. A co teprve, když je nečekané. Přesně takové překvápko jsem doma našla. Čekal na mě balíček a já přitom žádný nečekala. Balíček byl od Lucinky, která vyhrála v soutěži na blogu. Nejdřív jsem se trochu polekala, jestli mi neposílá znechuceně výherní balíček zpět. Rozbalila jsem ho a vykoukly na mě samé krásné věci! Prostě jen tak z ničeho nic z dobré vůle a Lucinčiny dobré duše mi poslala na oplátku taky nějakou tu nadílku. Z překvapení se stalo nadšení a dojetí. Musím říct, že takováto krásná gesta se mi na blogování líbí ze všeho nejvíc. Komentáře od vás a takové zvláštní propojení s dalšími blogerkami. Neznáme se, neviděli jsme se, ale přesto je tu mezi námi všemi taková hezká a přátelská komunikace. Z "mladých let" mám několik přátel z blogového světa, kteří dneska patří mezi ty mé nejbližší. Díky tomu člověk věří, že internet není zase až tak špatné místo. Díky němu jsem poznala spoustu skvělých lidí i naživo. Věřím na osudy, takže doufám, že i kdyby internet nebyl, tak bych se v životě s těmi stejnými lidmi také potkala.


Milá Lucinko! Jsi velké zlatíčko a udělala jsi mi obrovskou radost. Děkuji za milá slovíčka a jsem moc ráda, že tě takto "virtuálně" znám. Potěšila jsi mě u srdíčka a dáváš mi v životě naději, že se za "anonymními" lidmi na síti skrývají opravdové citlivé lidské bytosti, kteří nehejtují, kteří kolem šíří dobro a chtějí být šťastní ve své vlastní kůži bez toho, aniž by kvůli tomu museli shazovat jiné. Děkuji! ♥


Zbytek článku už bude beze slov. Podívejte se, co mi Lucinka poslala. Používám úplně všechno a hrozně se mi to líbí!








Komentáře

  1. Jéé, do je fakt krásný balíček o.O ♥

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  2. Primadonnko bylo mi potěšením! A mám radost, že máš radost! Moc moc Tě zdravím a přeji krásný první advent!
    Lucinka

    OdpovědětVymazat
  3. Produkty vypadají moc dobře :)

    www.terripeterk.com

    OdpovědětVymazat
  4. Taky by mě takový balíček potěšil, fakt super!
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je opravdu skvělý balíček. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. To je moc hezké. Já mám blog a lidi kolem něj hrozně ráda, samozřejmě se najdou i ti falešní ale zatím mám to štěstí na dobré lidi. Vždycky si u blogu odpočinu, naberu síly a inspirace z tvorby lidí kteří mi jsou alespoň duševně dost podobní. Lucka je má oblíbená blogerka, je hodně pozitivní a líbí se mi jako člověk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucinka je naprosté zlatíčko ♥ Hezky to říkáš, Terez. Každý si najde ty své lidi :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥