Saloos: Sprchový olej Rozmarýna


Když jsem si vybírala produkty na testování od Saloos, napadlo mě vyzkoušet také sprchový olej. Myslím, že jsem moc sprchových olejů v životě nevyzkoušela. Jako milovníka olejů mě cokoli olejovitého hrozně láká, proto mě nadchl obrovský výběr všemožných vůní a účinků, které tato řada má. Sprchový olej Rozmarýna si mě získal především popiskem "Vhodný ke koupelím namožených částí těla i v období nachlazení. Ideální při pocitu "studených a těžkých nohou"." Období nachlazení mám zrovna velice úspěšně teď a pocit studených a těžkých nohou prakticky pořád (taky mám pořád pocit studených rukou, nedostatku spánku, slunce a čokolády). Snažím se potěšit svou mysl a smysly kdykoli to jen jde a vůně mi k tomu ohromně pomáhají.


Taky vám ve škole říkali, že malou násobilku/vyjmenovaná slova atd musíte umět vyjmenovat i kdyby vás vzbudili o půlnoci? Náš matikář nám to říkal tak sugestivně, až jsem se opravdu bála, že se jednou v noci zjeví u nás doma a bude mě zkoušet z počítání sinusu a cosinusu (a to mi bylo tak 16, když jsem tomu ještě pořád věřila). Kdyby mě někdo probudil v jakoukoli hodinu nebo se mě kdykoli během dne zeptal, jak voní rozmarýn, tak mu nebudu schopná odpovědět. Moje první asociace je totiž fialová kytička (správná asociace) a pak taková snítka na talíři, kterou se provoňuje různé jídlo. Vím, že je rozmarýn velmi aromatický, ale vůni si nějak zapamatovat nedokážu. Kvůli tomu tak nevím, jestli je mi vůně rozmarýnu vlastně příjemná, nebo ne. S touto "nevědomostí" jsem olej vybírala a docela mě překvapilo, jak silně olej voní. Někdy je na mě Rozmarýna moc voňavá a vím, že kdybych se s ní koupala, rozbolí mě hlava. Jindy, když přijdu promrzlá z venku nebo si dávám vanu, se na ní vyloženě těším. Speciálně do napuštěné vany jsem jí vyzkoušela teprve nedávno a to blaho, když se mi uvolnil zanudlaný nos (protože podzimní rýma), bylo neskutečné.


Sprchový olej (napsala jsem původně olejový koupel) nepění, ale při procesu "mydlení" udělá takovou bílou vrstvičku. Pokožka je po něm hebká a nemusím se poté, co vylezu ze sprchy, mazat. Kromě hebkosti taky hezky myje, odstraňuje pot i nečistoty. Je příjemný na všechny části těla, nepálí a provoní kůži i koupelnu. 


Rozmarýna rozhodně není můj poslední sprchový olej, který od Saloos vyzkouším. Láká mě třeba mandarinka (vůně je pro mě letní, ale mandarinka je zimní ovoce, takže na prosinec značka ideál) nebo Litsea Cubeba, protože vůbec netuším, co by to mohlo být. Co vy? Jaký sprchový olej byste chtěli vyzkoušet?



Komentáře

  1. Já se do těchto olejů naprosto zamilovala! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Tyjo, to jsou samé milovnice tady :D Jaké jsi zkoušela?

      Vymazat
  2. Litsea Cubeba vonia dosť príjemne citrusovo. Ja som mala doma telové masielko s touto vôňou a bolo perfektné. Nebolo síce od Saloos, ale to nevadí :) ja sprchové oleje zatiaľ len objavujem, zatiaľ som skúsila jeden od YR, ktorý voňal nádherne karamelovo. Ale nabudúce určite rada skúsim Saloos :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karamelový bych si nechala líbit. Už jsem docela přecitrusovaná musím říct :D

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥