Vanilkový peeling JOIK


Pomaloučku polehoučku se propracovávám produkty z krabiček krásy, které jsem si objednala z britského obchůdku LoveLula. Tělový peeling JOIK jsem našla v poslední krabičce z května. Od té doby jsem si další krabičky krásy neobjednala. Znáte to, člověk si něco dlouho přeje a hrozně se těší, ale pak je vlastně z výsledku zklamaný. I když nevím. Bylo fajn poznat nové produkty, ale většinu z nich do běžného života nezařadím. K takovým patří bohužel i tento peeling. 


JOIK peeling vanilka & citron jsem dostala ve zmenšené verzi. Velká má 240 g a stojí 14 liber, což není na přírodní produkt zas až tak špatné. Peeling voní jako kombinace vanilky a citronu. Citronová vůně převládá a vanilka se ozývá spíš v pozadí. Nejzvláštnější je, že je peeling poměrně hodně suchý a než se ho člověk naučí ovládat, tak mu půlka upadne. K ošetření celého těla jsem ho potřebovala vždycky docela hodně a rychle jsem ho proto spotřebovala. Líbilo se mi na něm, že byl na cukrovém základu, proto mi nedráždil pokožku a když už se mi podařilo se napeelingovat, výsledný efekt byl moc příjemný. 


Při kontaktu s vodou a mokrou pokožkou vytvořil na kůži takový jemný olejový film, díky kterému jsem se pak nemusela po vyleznutí ze sprchy krémovat. Používala jsem ho přes léto, kdy mi byla vůně moc příjemná a taková osvěžující. Věřím ale, že i během zimy může být vůně příjemná, i když v tomto případě bych radši volila více vanilky a méně citrónku. 


Pořídila bych si peeling znovu? Určitě ano, protože i přes tu suchost a prvotní zmatené chytání popadaných zrníček po vaně mi byl moc příjemný. Cukrové peelingy miluju, protože jsou na začátku hrubé a následně se rozpustí a nezaneřádí vanu ani životní prostředí. Za mě tedy nakonec i přes prvotní váhání ano.



Komentáře

  1. Tento peeling bych si určitě zamilovala, miluji olejové peelingy! Teď mám od Bomb cosmetics a je také super, mám ten s pepřem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peeling s pepřem zní zajímavě, děkuju za tip Lucinko, takový jsem ještě nezkoušela :)

      Vymazat
  2. Och, takéto vône sú pre mňa ako stvorené. Veľmi som milovala peeling, ktorý pred časom mala Balea v tejto vôni. A keby ten peeling bol navyše aj cukrový ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cukrové jsou nej nej ♥ Taky tyhle vůně miluji, hlavně teď, kdy mi vanilka připomíná vanilkové rohlíčky :)

      Vymazat
  3. Peeling píšu na seznam, co chci vyzkoušet. Hřejivá vanilka mě v kosmetice moc a moc baví a kolikrát ji kapu čistou i do aroma lampy. Voní to tu pak jak v cukrárně :-D Tady bych ji na zimu kdyžtak taky doladila, kdyby citron moc převládal :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥