Voňavá novinka od Weledy + soutěž


Když jsem před nedávnem zkoušela vzorečky vůní Weleda Jardin de Vie líbily se mi, ale bylo tam u nich takové nějaké ale, které mi vadilo a nezamilovala jsem se vlastně ani do jedné. Asi před měsícem uvedla Weleda novou parfémovou novinku. Když jsem si četla popis o květinové vůni magnólie v kombinaci s kardamonem a santalovým dřevem, tušila jsem, že by to mohlo být něco pro mě. A navíc je ta lahvička fialová! No a víte, co se stalo? Momentálně je to moje nejoblíbenější vůně!


Na vůních od Weledy se mi moc líbí flakonky. Všechny čtyři vůně mají podlouhlou štíhlou lahvičku s takovým ombré přechodem, do kterého jsem zamilovaná. Vůbec jsem dneska nějaká zamilovaná v té recenzi a to jsme teprve na začátku :) Moje nejoblíbenější barvička je fialová, takže si mě nová vůně Jardin de Vie - Onagre už na první pohled získala svým barevným provedením. 


Vůně, které mi dělají dobře u nosíku jsou většinou sladké, jemné, květinové a něčím zajímavé. V popisku vůně se dočteme o poetické náladě začínajícího letního večera. Vůně je přesně taková. Jako když se večer za soumraku plahočíte pomalu domů, přemýšlíte o uplynulém dni a najednou ucítíte nějakou kytičku. Zastavíte se, na nebi se mezitím začnou pomalu objevovat hvězdičky, uvnitř hlavy vám začne hrát hudba z filmu Inception, vy zavřete oči a na ten maličkatý moment ucítíte, že je všechno v pořádku. 


Hrozně jsem se těšila, až vám budu dneska vůni popisovat. Téměř každý den se voňavkou voním, protože se mi hrozně líbí. Pořád má stejný podtón, který najdeme i u ostatních Weleďáckých vůní. Přirovnala bych ho asi k něčemu "raw", živému, ostrému a jasnému. Blbé na tom, že budu popisovat vůni dneska, je to, že mám už skoro týden hroznou rýmu, takže vlastně vůbec nic necítím. Pořádně se vysmrkám a jdu na to. Začnu pozpátku. Když se vůně rozvoní a ustálí, voní jako louka před deštěm. Je to bohatá sladká květinová a trochu fialová vůně, která může působit omamným až uspávacím dojmem. Je to jako přivonět si k obrovskému květu nějaké exotické kytičky v pohádce. Takhle nějak si představuju, že voní Alenka v říši divů (respektive ta říše divů, ne Alenka - ta podle mě voní jako déšť). Silná, sladká, podmanivá. Kytičky podkreslené zemitými tóny santalového dřeva se špetkou kardamonu, který je cítit na začátku. Počáteční vůně je trochu jasnější, kořeněná a jiskřivá. Postupně se ustálí a vydrží dlouho, až mě někdy překvapuje, že přijdu z práce domů a pořád jí cítím.


Komu se bude líbit? Všem, kteří mají rádi sladké, hutné, ale přesto jemné vůně. Kdo ví, jak voní třeba omamné lilie, tak přesně takovýhle efekt může mít i Jardin de Vie - Onagre. Je to živá a šťavnatá vůně, která vás úplně omámí a pohltí. Z mého pohledu se moc povedla a rozhodně je ze všech dosavadních Weledích vůní moje nejoblíbenější. 


Parfém si můžete pořídit v eshopu Weleda nebo ho vyhrát v dnešní giveaway! Stačí splnit povinné podmínky a doufat, že se na vás usměje štěstí.



SOUTĚŽ O VOŇAVKU WELEDA JARDIN DU VIE ONAGRE

Povinné podmínky 
  1. V komentáři mi napiš, jaká je tvá nejoblíbenější vůně a proč.
  2. Sleduj můj blog přes GFC a Facebook + napiš, pod jakým jménem mě sleduješ a tvůj email.
  3. Měj doručovací adresu v ČR nebo SR.
Nepovinné
  1. Like pro FB WELEDA
  2. Ke zvýšení svých šancí mě můžete sledovat na InstagramuTwitteruGoogle+BlogerkáchBloglovin a nově i na YouTube, Vše, kde mě sledujete, napište do JEDNOHO komentáře!
POZOR! Vše pište do JEDNOHO KOMENTÁŘE!

Soutěž poběží do soboty 26. 11. 2016. Výherce budu po vybrání kontaktovat emailem.

Hodně štěstí!



Komentáře

  1. Gfc, fb eva richterová
    Ervulenka@seznam.cz
    Ted se mi libi Mad love od Katy Perry, je to krasna ovocna vune

    OdpovědětVymazat
  2. GFC a FB: Lenka Koubová
    koubovalenka8@gmail.com
    líbí se mi Roses de Chloe od Chloe :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Gfc a fb Nela Richterová
      Instagram Nely.rich
      nelarichterova@gmail.com
      Moje oblíbená voňavka je od Kate Perry Killer Queen, protože má příjemnou romantickou vůní.

      Vymazat
  4. Moje nejoblíbenější vůně je Neroli a orchidej od Loccitane, protože voní nádherně něžně, netluče kolemjdoucí do nosu, protože je jemná a také je to přírodní toaletní voda.
    Gfc a fb Zuzana Dusilová
    zuzana.dusilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Vůni bych moc ráda zkusila, moje nej vůně je Calvin Klein Euphoria :-)
    Sleduji přes GFC jako Tereza Hradecká
    Přes FB jako Tereza Hradecká
    Instagram jako thradecka
    terezkaaa.h@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Voňavka vypadá zajímavě :) Moje nejoblíbenější je Vanilková vůně z Rossmanu ve žlutém flakonku :) Právě teď na zimu je ideální :)

    Sleduji tě přes FB i GFC jako Michaela Machalíková
    Jsem odběratelem i na Youtube :)

    OdpovědětVymazat
  7. mam rada levanduli i kvetinove vune top vune jsou p o me od YSL a MIchael Jacobs sleduji jako elizabeth greenova tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Miluju bylinkové vůně. Čiší z nich příroda, čistota a něco velmi uklidňujícího. V poslední době jsem se zamilovala i do sladkých vůní. Zbožňuju vanilku, kokos, marcipán a čokoládu. Proč? Takové vůně mi zkrátka přijdou naprosto omamné :)
    GFC: Martina Můj bio svět
    FB: Můj bio svět
    Dále tě sleduji na instagramu a youtube :)
    Email: gr.martina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, nejradši mám těžší vuně, současná je Poison od Dior. Sleduji tě na FB. E-mail katerina.mejstrikova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ahojky, úplně nejradši mám Si od Giorgio Armani, oni snad tu vůni vymýšleli pro mě, protože se mi naprosto trefili do vkusu. Je to vůně lehká, sladší, ale zároveň hodně elegantní a luxusní, zkrátka klenot mezi vůněmi.

    GFC: Martina Slancová, FB: Martina Slancová, e-mail: slancova.m@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. GFC Vendula Janků
    FB Vendula janků
    Já mám ráda vůni calvin klein euphoria protože opravdu krásně voní :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. GFC a FB Kateřina Výmolová
    blogbeautybyk@gmail.com
    Nejraději mám vůni La Femme :).

    OdpovědětVymazat
  13. gfc Nikola Benko
    Fb Nika Benko
    n.princess@azet.sk
    ja milujem ruzovu versace !

    OdpovědětVymazat
  14. Sleduji jako Klára Odehnalová:)
    Já používám voňavky od Adidasu.
    klara.odehnalova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, sledujem na GFC ako Zuzana Gerbocová, FB: Zuzana Gerbocová. Moja najobľúbenejšia vôňa je Avon Femme, nádherne ženská :).

    OdpovědětVymazat
  16. GFC jako Lenca, FB Lenka KLimova, INST jako lencakl.
    Nejraději mám Versace - Yellow DIamond nebo Bright Crystal.
    Moc pěkná soutěž.

    OdpovědětVymazat