Co jsem dostala od bloggerského Ježíška

Mám strašněmoc ráda překvapení, ale fakt strašně. Líbí se mi, že nevím, co mě kdy a kde čeká a dokážu se natěšit jako malá. Nejkrásnější jsou pro mě taková překvapení, která vůbec nečekám. Třeba když mi ve schránce přistálo vánoční přání od nejmilejší Lucinky z blogu LSG! Opravdické papírové přáníčko jsem nedostala už roky! Milá Lucinko, ty jsi prostě to největší zlatíčko ♥ Děkuju!

Čas od času dostanu nějaké to překvapení i díky blogovacím spoluprácím. Většinou je to tak, že mi pošlou balíček, ve kterém nevím, co na mě čeká. O balíčku ale vím. A teď o Vánocích se mi poprvé stalo to, že mi přišlo i něco, co jsem vůbec, ale vůbec nečekala! Vždycky se podezřele dívám na krabici, kterou nečekám, přemýšlím, jestli jsem si někde něco neobjednala, zuřivě rozbaluji a následně nadšeně juchám. Dneska bych vám chtěla ukázat dvě krásná vánoční překvapení.


Jako první na mě ve schránce čekalo krásné přáníčko od Saloos. Nějakým nešťastným způsobem pravděpodobně zmoklo (nebo se válelo v nějaké vodě), takže byl krajíček trochu ožužlaný. Upřímně, letos to pošta s kvalitou doručovaných dopisů a balíčků moc nedává, poměrně dost věcí mi přišlo poškozených, druhý balíček z tohoto článku dokonce se dvěma dírami (!!!), které byla slavnostně přelepené samolepkou "Vánoční soutěž s poštou". 


Kromě milého přáníčka jsem našla v balíčku taky roztomilý diář na rok 2017, úplně perfektní do kabelky. Vždycky taky obdivuji, jaké mají jiní lidé krásné rukopisy.


V pátek před Ježíškem jsem si na poště vyzvedla veliký balík, o kterém jsem ale vůbec netušila, od koho by mohl být nebo co by mohl obsahovat. Zvědavě jsem ho rozbalila a našla přáníčko od paní Míši z toho nejkrásnějšího eshopu Krásná každý den.


Paní Míša připojuje ke všem balíčkům poděkování s vlastnoručním podpisem a tentokrát jsem v balíčku našla překrásné přáníčko. 


Zabalené ve slámě (nebo "na seně" jako to Jezulátko) na mě koukalo zlaté víčko, ze kterého se vyklubaly třešně v hořké čokoládě! Hned jsem se do nich pustila a po vzoru Joeyho z Přátel se o ně s nikým nepodělím, protože jsou hrozně dobré :D


O vánočních svátcích jsem pravidelně ze všeho dojatá a hřeje mě u srdíčka, protože mám kolem sebe v osobním, pracovním i blogovacím životě úžasné lidi (ťuk ťuk na dřevo, ať to nezakřiknu). Lucince milé, paní Míše z obchůdku Krásná každý den i Verče ze Saloos moc moc moc děkuji! Udělaly jste mi obrovskou radost :)

Co vás letos nejvíc potěšilo pod stromečkem?


Komentáře

  1. Moc krásné také miluji ručně psané vzkazy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Terez! Ručně psané vzkazy vždycky potěší, zvlášť, když už se v této době tolik nevidí :)

      Vymazat
  2. Krása, Lucku mám taky ráda, je to holka která si na nic nehraje a je taková jaká je. Jinak taková věc určitě potěší, maličkost je kolikrát lepší než bůhvijaké drahe dárky, vždyť o tom to neni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně přesně, Terezko! Proto má Lucinku taky ráda, hlavně to její dobré srdíčko a cit pro hezká gesta :)

      Vymazat
  3. Moc krásné dárečky, které potěší a zahřejí u srdce. Mě letos nejvíce potěšil asi kartáč na vlasy, který funguje zároveň jako žehlička. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kartáčožehlička? Doufám, že na něj bude recenze, protože si to vůbec neumím představit :-O

      Vymazat
  4. to je veľmi milé takéto prekvapenia :) viem si predstaviť, akú to dokáže urobiť radosť :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc milé, Verunko. Zvlášť, když ho člověk nečeká (i když kdyby čekal, tak to není žádné překvapení :D)

      Vymazat
  5. Ručne písané odkazy majú svoje čaro :)

    OdpovědětVymazat
  6. To je moc krásné! Nejvíc by mě potěšil diář od Saloos, ten se jim moc povedl :)

    HAUL | Kosmetický wishlist 2016

    OdpovědětVymazat
  7. Tie čerešne v čokoláde! aj z fotky vyzerajú neodolatelne

    OdpovědětVymazat
  8. waw, ti uplne zavidim ;) Me nejvice potesil tento ledvinovy pas - https://www.woolife.cz/vlnene-doplnky/ledvinovy-pas-camel-1.html. Pokud je nekdo z vas take zimohrivy, tak urcite doporucuji. Beru si ho i kdyz jdu do mesta opravdu krasne zahriva.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥