Měsíční balzám na rty Hurraw!


Tak jsem si teď začala gůglovat odkaz na balzám z dnešní recenze a zjistila jsem, že jsem ho používala celou dobu úplně jinak, než jak je koncipovaný. Nu, nevadí. Vždycky mě dostane, když nepochopím nějaké instrukce, respektive když na produktu instrukce nejsou, takže si musím způsob používání vlastně vymyslet sama, ale pak zjistím, že jsem to stejně používala jinak. 

Dneska si popovídáme o přírodním balzámu na rty Hurraw! Moon Balm, který jsem našla v březnovém beauty boxu ze stránek Love Lula. Jedná se o můj druhý Hurraw! balzám a protože jsem byla s tím prvním moc spokojená (recenze na Chai Spice tuuu), radovala jsem se, že mám do zásoby i druhý, který jsem ještě neznala.


Balzám má netradiční placatý tvar, který je hrozně příjemný do ruky. Hurraw balzámy jsou všechny z přírodních ingrediencí a jsou vhodné i pro vegany. Balzám obsahuje vanilku, heřmánek, avokádový a šípkový olej, které jsou bohaté na všemožné vitamíny. Balzám obsahuje taky mokřadový a arganový olej. Celé krásné složení napomáhá k hydrataci rtů, bojuje proti stárnutí, regeneruje a pomáhá k prevenci proti vysušení. Tahle oleji nabušená placatá tyčinka je určená speciálně k péči o rty na noc (proto ten měsíček), což jsem vůbec netušila (protože se to tam nikde nepsalo), takže jsem balzám používala jako každý jiný během dne. To ale nakonec vůbec nevadilo. 


Hurraw! Moon Balm voní sladce po vanilce, má vysoké hydratační schopnosti a na rtech je hrozně příjemný. Přijde mi, jako by ho rty hned lačně vsakovaly dovnitř, protože na těch mých nezanechává žádnou vrstvu. Spíš vytvoří takový nepatrný ochranný film, který pak dodává rtům hydrataci po celou noc (pokud ho používáte správně) nebo do chvíle, než ho pojídáním a popíjením "zmizíte" (pokud ho používáte přes den blbě jako já). 


Ťukám si do čela, když teď vím, že jsem se připravila o noční péči o rty a mohla jsem si ušetřit pravidelné noční vstávání se suchými rty. Jenomže, jak jsem to asi měla vědět? Jak může být kosmetika tak složitá na používání? Vždyť je to jenom balzám! Mrzí mě to o to víc, protože balzámy Hurraw považuji za jedny z nejlepších. Mají lehkou a jemnou strukturu, na rtech jsou jak sametové, dobře hydratují a dlouho vydrží. Mají skvělé složení, nelepí, nešupinkují mi po nich rty, léčí, vyživují a překrásně voní. Nějak jsem se teď sama nadchla a budu si zase muset objednat zásobu :D


Mezi tímto a předchozím odstavcem jsem si zase trochu pobrouzdala po internetu a hledala, kde se dá balzám pořídit (a jestli je k sehnání i tady u nás). Narazila jsem u toho na pár negativních recenzí, proto bych chtěla na závěr ještě vysvětlit, proč jsem se do Hurraw! balzámů zamilovala. Loni na podzim jsem měla hrozně vysušené rty a vůbec nic na ně nepomáhalo. Zároveň mě přestávala bavit metoda "každý dvě minuty přemáznu rty". Objednala jsem si proto svůj první Hurá balzámek a byla strašně nadšená. Mám citlivé rty a používám výhradně přírodní balzámy. Věřím, že ne každému bude můj výběr vyhovovat, ale stejně tak mi nevyhovuje většina toho, co jiní vychvalují. S kosmetikou je to hrozně těžké a každému prostě sedne něco jiného.  


Proč by se vám mohl Hurraw! Moon Balm líbit? Je to skvělá (nejen) noční péče o rty. Má krásné přírodní složení, díky kterému je vhodný i pro vegany. Je jemný, nezanechává na rtech nepříjemný film a krásně voní. Mě osobně znovu přesvědčil o tom, že se mi do těchto balzámů vyplatí investovat.


Stalo se vám někdy, že jste použili nějakou kosmetiku špatně?


Komentáře

  1. Většinou se mi nestává, že bych něco používala špatně. Vždy si přečtu etiketu a když tam není, podívám se na internet. Jinak balzámy na rty já používám většinou jen na noc a přes den si dopřeji něco více barevnějšího. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to já bych to také asi zkonila :-D že balzám bude jen na noc by mě nenapadlo :-D

    OdpovědětVymazat
  3. To je barvička! Já jsem k Vánocům dostala hned dva Hurraw balzámky (kokos a vanilku) a jsem nadšená :) Nejsou tedy vyloženě super výživné, ale mají krásné složení, na rtech jsou příjemné a co je hlavní, božsky voní :D Příště půjdu do Moon verze, jsem zvědavá! :)

    Ponio: Masážní kakaová úžasnost

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥