Vánoční DM box 2016


Vždycky, když se blíží období DM boxů, mám nastražené smysly a napjatě čekám na newsletter. Tentokrát jsem ale úplně zapomněla, že nějaká krabička krásy existuje. Pak jsem si všimla zapomenutého mailu od Dmka a rychle jsem ještě poslední den možnosti přihlášení zkusila své štěstí. Jenže, tentokrát mi nepřišel ověřovací email a tak jsem myslela, že jsem se prostě přihlásila moc pozdě a šanci na DM box vůbec nemám. Když mi pak ve schránce přistál výherní email, byla jsem v šoku! Hned druhý den jsem si šla pro svou krabičku krásy za 200 bodů.


Přijdu do DMka, vezmu pár drobností a jdu k pokladně. "Mohla bych si rovnou vyzvednout i DM box?" ptám se. Paní za kasou mi to nejdřív odkývá, ale pak se zarazí a ptá se "Co to je DM box?". V tu chvíli naprosto zpanikařím a vůbec nejsem schopná slova. Začnu vysvětlovat, co vlastně chci, ukazuji výherní email a společně s dalšími dvěma kolegyněmi se snažíme přijít na to, co to je DM box. "Jo vy myslíte kufřík? Tak to máte říct hned!" Červenám se, protože jsem nevěděla, že se DM boxu říká kufřík. Vzápětí ale zjistíme, že opravdu myslím krabičku a ne kosmetický kufřík od Maybelline. Nakonec se volá paní vedoucí a DM box se najde v kumbálku v tašce. Paní za pokladnou hází telefonem do stojanu s miniaturami a je naštvaná, protože jí paní vedoucí dala sprďana za to, že neví, co to je DM box. Jak to měla vědět, když jim to nikdo neřekl? dušuje se s ostatními kolegyněmi. Asi milionkrát se omluvím, protože je mi hrozně trapně a je mi líto, že je kvůli mému DM boxu celé déemko na nohou. Nakonec ale odcházím s papírovou taškou a krásnou vánoční krabičkou.


Prosincový DM box jsem si vyzvedla cestou do práce a hned jsme se na něj s kolegyněmi vrhly, fotky jsem rychle cvakla na mobil. Krabička je tentokrát dvoubarevná s červeným balícím papírem uvnitř, který byl převázaný zlatou stuhou. 


V krabičce jsem našla 9 velkých produktů, vzoreček vůně a vonný sáček. Rozbalování provázelo výkřiky "juuuu to je super, dáš mi to?" a moje kroutění hlavou "tak proto to bylo tak těžký". Hned ten den jsem vyzkoušela pěnu do koupele Balea. Pění tak, až jsem měla skoro strach, že mi pěna z vany přeteče jak hrnečku vař (takže tam toho nelít tolik, jako já). Sušenku jsem taky hned zbaštila (ale moc mi nechutnala, přišla mi, že chutná růžově). Vůní Axe potěším někoho z rodiny pod vánočním stromečkem. Selfie makeup od Dermacol mi hned zabavila kolegyně, protože se nutně potřebovala nalíčit. Odličovací vodu Aknelot jsem otevřela ještě ten den, protože jsem si potřebovala odlíčit zbytky rtěnky. Vlastně se z půlky DM boxu stala výbava naší kanceláře.



S řevem "co to je?! nechápu, co to je!" jsem trhala obal na pytlíčku Aussie. Ukázalo se, že je to vonný sáček a že jsem ho svým trháním rozbila. "Proč na tom není napsaný, co to je?" vztekala jsem se nad svou zkázou. Pak jsem vzala sešívačku, šňůrku a oba rohy přicvakla a pytlík s krásnou žvýkačkovou vůní pověsila do naší pracovní koupelny. Od té doby je to tam krásně voňavé.


Pár věcí mi zbylo a schovám je pro vás do vánoční soutěže, kterou pro vás chystám.

Musím říct, že tentokrát jsem s DM boxem moc spokojená, pro každou věc najdu využití. Co by se vám nejvíc líbilo?



Komentáře

  1. Na dm box jsem ještě štěstí neměla, ale poštěstilo se mi na dm babyboxu a také byl super

    OdpovědětVymazat
  2. Vůbec bych se jim neomlouvala, pokud něco Dm nabízí a někdo tam prodává, má mít o takových věcech přehled - od toho tam přeci ty prodavačky jsou. Já o boxíky nesoutěžím, radši si koupím něco sama podle svého uvážení. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já DM box nikdy neměla, dříve jsem ho chtěla a ted už to ani nezkouším. Každopádně vždycky tam jsou fajn produkty a většinu bych asi využila :).

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, tak ta reakce prodavaček je dost zarážející teda... Měly by o tom být informované. Ale chápu, jak ses cítila, taky by mi bylo trapně (asi i za ně :-D). Obsah boxíku se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  5. Prodavačky v DMku nevěděli, co je DM box? Mě se zase stalo, že když jsem si šla pro tento boxík, tak nevěděli, jak ho na pokladně zaúčtovat. Od té doby, co jsem se vdala, změnila příjmení, přijde mi, že mám již na dm box smůlu. :-( :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Já bych využila asi úplně všechno! :) Svůj první DM box jsem vyhrála v létě, a byla jsem nadšená, ale od té doby jsem štěstí bohužel neměla :(.
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  7. Mne sa strašne páči ,že v českých krabičkách je aj popis produktov. Škoda ,že to nám tiež nedávajú :/ Inak krabička veľmi pekná :)

    Vianočná Giveaway

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥