Zázračný Matcha Tea

Pití čaje je v zimních měsících běžné u většiny z nás. Rádi si dáváme černý čaj s citronem, zelený čaj, ovocný čaj nebo čaj bylinný, který nám pomáhá při nachlazení nebo špatném zažívání. Už jste však slyšeli o "moderním čaji" Matcha?

I když se do povědomí dostává až poslední dobou, jeho pomyslné kořeny sahají o 7000 let zpět do čínské provincie Yunnan. Matcha Tea byl využíván jako léčivo, určené pro elitu vyšších vrstev. V dnešní době si jej však můžeme užívat plnými doušky. Dávejte si však pozor na předávkování, dětem je doporučen maximálně jeden šálek denně a dospělým dva až tři.

Příprava a využití Matcha Tea

Matcha Tea je oblíbený z mnoha důvodů. Nejen, že je nutričně velmi bohatý, ale vyhrát si můžete i s jeho přípravou. Můžete si uvařit klasickou horkou variantu, využití má však i jako studený nápoj, kdy Matcha prášek pouze smícháte se studenou vodou, do limonád, sušenek, nebo si je přidejte do salátu či dalšího oblíbeného pokrmu. Matcha Tea má specifickou chuť, která však nijak nepřebije silnější chutě ve vašem pokrmu.

Pořídit tento zázrak můžete v práškové formě, která je velmi praktická. Pokud chcete Matcha Tea vyzkoušet na pár dní, bude pro vás vhodná sada 15 malých sáčku po 2 gramech, které jsou zabaleny v krabičce. Chcete-li zkusit kúru na delší čas, sáhněte po krabičce s 30-ti sáčky čaje.

K čemu je Matcha Tea dobrý?

Matcha Tea je oceněný hlavně díky jeho vysoké koncentraci antioxidantů a aminokyselin, se užíváním se vaše tělo očistí od toxických látek, bojuje proti civilizačním nemocem, zlepší krevní oběh, a povzbudí váš metabolismus. Hubnete? Rádi byste shodili nějaké to kilo navíc a každý přírodní pomocník a spalovač vám přijde vhod? Zkuste zelený čaj Matcha Tea! Díky jeho složení budete lépe spalovat tuk a redukce váhy vám půjde až 4x rychleji. Složení Matcha Tea je totiž z nutričního hlediska porovnatelné s 10 šálky klasického zeleného čaje. To je docela rozdíl, nemyslíte?

Hledáte hezký dárek nebo zdravý nápoj, který vás zahřeje? Vyzkoušejte čaj Matcha nebo sypané čaje, které se zaručují svou kvalitou a výbornou chutí!

Komentáře

  1. Nad sypanými čaji, konkrétně i nad Matcha jsem uvažovala, ale zatím odolala. Možná někdy vyzkouším. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má takovou zvláštní chuť, ale za vyzkoušení určitě alespoň jednou stojí :)

      Vymazat
  2. spíše mi chutná za studena :) ale nenapadlo mě ho přidat i do nějakých pokrmů :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Studený mi taky chutná víc. Jednou jsem měla dokonce i nějakou kávovou podobu :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥