Novoroční rozbalovačka: Saloos

Loni jsem v lednu pořádala novoroční hitparádu, která zabrala hrozně času a letos se mi do ní vůbec nechce :D. Místo toho si spolu postupně rozbalíme balíčky, které se mi doma nashromáždily během uplynulých měsíců a začneme se spolu těšit na recenze. Jako první se mrkneme na to, co na mě čekalo v balíčku od Saloos.



Saloos má rozhodně ty nejpečlivěji zabalené balíčky. Pod ochrannou vrstvou voskového papíru na mě vykoukla igelitová mumie. I přes to, že si produkty testování vybírám sama, se vždycky těším, jak budou lahvičky a tubičky vypadat v reálném životě. Kdykoli mě čeká nějaké pořádné rozbalování, tak mě přepadne vánoční nálada a já opatrně a pomalu odstraňuji obaly a sama sebe hodnou chvíli napínám, aby byl požitek z překvapení o to větší. Pod stromečkem vždycky najdu minimálně jeden "vrstevnatý" dárek - krabice v krabici v krabici mi dělají tu největší radost. Balení má ale hlavně ochrannou funkci, protože některé produkty mají skleněné balení.


Výběr produktů na testování od Saloos mi trvá strašně dlouho. Většinou si "odkládám" do wishlistu to, co mě na blozích zaujme, pak si vedle sebe otevřu třeba deset různých věcí a vybírám z nich 4 favority. Nakonec jsem tak zmatená z toho, co který umí, že sebe samotnou zmatu a musím si dát na chvíli přestávku, případně dělám ententýky, protože všechno, co Saloos má, je tak skvělé! Tentokrát jsem si vybrala olej na holení Satén. Zrovna mi docházela pěna a zajímalo mě, jak si s mou citlivou pokožkou poradí olej. Protože miluju vanilku a Bio Karité balzámy, vybrala jsem si Balzám vanilla. Tak krásnou vanilkovou vůni jsem nečuchala ani u vanilkových perníčků ♥

Jako správná milovnice olejů jsem poprosila o masážní olej Devatero kvítí, u kterého se mi líbilo, že je dobrý jak po námaze při sportu, tak i během nachlazení. Musím říct, že jsem omamnou bylinkovou vůní naprosto unešená. Poslední olejíček, který jsem v balíčku našla, je Ricinový olej, na který jsem se obzvlášť těšila, má totiž úplně kouzelné schopnosti!


Z produktů jsem hodně nadšená a brzy vám o nich popovídám. Kterou recenzi byste si chtěli přečíst jako první?

Společnosti Saloos moc děkuji za krásný balíček!




Komentáře

  1. Líbila by se mi recenze na ten ricinový olej :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Saloos je super, měla jsem spoustu olejů včetně toho ricinového a všechny byly fajn. Jsem zvědavá, jak ti sednou :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jee skvelé vecičky! :) Saloos som ešte neskúšala, vyzerá však super :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. Som zvedavá na recenziu Devatero Kvítí. Nedávno som ho chcela kúpiť a nakoniec ostal v obchode. Tak či sa mi oplatí poň vrátiť :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mě by zajímala recenze na ricinový olej, úplně přesně nevím na co je dobrý. Jinak Saloos má pěkné věci. Co se balení týká, já například nejsem člověk který by lpěl na perfektním zabalení, já mám raději když je to zabalené jednoduše ale tak aby skleněné věci neměli snahu se rozbít.

    OdpovědětVymazat
  6. Ricinový olej chci zkusit už dlouho, tak až budu v drogérce, tak ho musím pořídit.

    OdpovědětVymazat
  7. Jo jejich zabalení je neuvěřitelně dobré :) A někdy jsem měla i problém se do balíčku dostat :D Ricinový olej na něj by jsi mohla udělat recenzi :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné výrobky sis vybrala a těším se na recenze. Nejvíce mě v poslední době zaujaly pleťové oleje. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  9. už sa chystáám aj ja niečo skusiť od tejto značky ! :)

    Tammybeaty

    OdpovědětVymazat
  10. Doma máme bioKarité Devatero kvítí. Je to skvělý pomocník a krásně voní!

    OdpovědětVymazat
  11. Zajímá mě recenze na ricinový olej. Sama jsem ho kdysi používala na řasy, ale nezaznamenala jsem bohužel žádnou změnu.. Takže jsem zvědavá, jak to mají ostatní :)

    Ponio: Masážní kakaová úžasnost

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥