Valentýnské kafe - Hrnečky z DM


Jedinej newsletter, kterej pravidelně čtu, je ten z DMka. Jinak bych se totiž nikdy nedozvěděla o takových super věcech, jako je třeba DM box. Pravidelně ale zapomínám sledovat i akce "co je na terminálu", takže mi pak utíkají už klasické vánoční hrnečky se sovičkama. Tentokrát jsem si ale poctivě prohlídla celý mail a úžasem strnula - hrnečky. V DMku jsou Valentýnské hrnečky! Přímo na pokladně si je můžete od 25.1. vyzvednout za 70 bodů. Hned ve středu ráno jsem tam letěla a vzala si hned dvě sady (na každou kartičku můžete mít dvě).


Hrnečky jsou zabalené v červené krabičce. Najdete tam dva - modrý a červený. Na přední straně hrnečku je plocha ve tvaru srdíčka, na kterou se dá psát křídou, kterou v balíčku taky najdete. Trochu mě překvapila velikost hrnečků. Na obrázku se zdály velké, ale ve skutečnosti to jsou malé rozkošné pidihrnky, které jsou tak akorát na jedno ristretto. Jinými slovy je MILUJU! Dlouho jsem takový hrneček sháněla a konečně jsem našla ♥ Kolegyně, která si pro ně byla v práci taky, se mě pak zeptala "a můžou do myčky a do mikrovlnky?" Musím říct, že jsem ztuhla, protože žádný návod k použití ani symboly u nich nebyl. Psala jsem DMku na FB a zatím mi odpověděli, že zjistí a dají mi vědět. Tak jsem pak gůglila podobné hrnečky s plochou na kreslení křídou a u jednoho případu jsem našla použití jak do myčky, tak do mikrovlnky. V mikrovlnce jsme hrnek pak zkoušeli a obešlo se to bez katastrof, ale ruku do ohně za to nedám.



Upřímně, ani nevím, jestli se mi chce je chlapovi k Valentýnu dávat :D Takových hezkých hrnečků je pro cizího škoda :D Ba ne, jsou to fakt krásné a roztomilé hrnečky, které potěší. A pokud budete na Valentýna singl - no a co! Běžte si pro hrnečky a bude vám hned veseleji. A zamilujete se alespoň do nich :)



Komentáře

  1. Ha! A já měla podle fotek za to, že jde o mega hrnky! Sakryš! Tyhle chci, jsou hrozně roztomilé! :-D
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  2. Ja už radšej hrnčeky nekupujem lebi ich nemáme kam dávať! :D
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
  3. Jee ty jsou moc hezke ja jsem na hrnicky ulitla =D

    Dream more

    OdpovědětVymazat
  4. Kdyby byly velké, hned ženu mamku do dmka ať mi je vezme. :-D Jinak jsou hezké a roztomilé. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Mě mrzí, jak jsou malé. Šla jsem pro ně do DM a než jsem si je vzala, tak jsem je viděla na pokladně jak jsou pidi, tak jsem odešla bez nich..nápad super, jen škoda té velikosti. Ale určitě bude spousta lidí, kterým bude velikost sedět, to je jasné.

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem je ulovila. :) Škoda, že nepiju espresso a nemám co do nich udělat. :( Doteď mě štve, že jsem nestihla loňský vánoční sovičkový hrneček.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥