Pírkované tričko z Poštovnézdarma.cz

Jeden z milých bonusů blogování jsou "věci zadáčo", tedy produkty, které mi sem tam někdo pošle k otestování. Všimla jsem si, že spousta blogerek píše o stránce Poštovnézdarma.cz a protože jsem holka zvědavá, tak jsem to taky chtěla vyzkoušet. Přihlásila jsem se do jejich blogerského programu a vybrala si k recenzování tričko s barevnými pírky


Tričko dorazilo po několika týdnech a já se hned na balíček vrhla. Nejdřív mě trochu zarazila Čínská pošta jako odesílatel, ale o tom to celé vlastně je, což jsem při objednávání nevěděla. Přes eshop si objednáte zboží z jiných eshopů. Hodí se to tedy těm, kteří nemají Paypal nebo nechtějí platit na internetu kartou.

Tričko mě na první omakání překvapilo materiálem. Moc jsem popisky a složení nezkoumala (u oblečení tomu rozumím snad ještě méně, než u kosmetiky), takže když jsem nahmatala takový ten lehký a kluzký materiál, trochu mě to překvapilo, protože jsem čekala bavlnu. Na první pohled se mi ani moc nelíbily olemované rukávy a "fejk kapsička" vpředu. Na druhý pohled už mi to přišlo zajímavé a když koukám na fotky, vypadá to docela hezky. Barevná pírka na bílém se mi líbila hned.

Co mi přišlo během objednávání docela nešťastné, byl výběr velikostí. Na stránce není klasické S/M/L (nebo alespoň čísla jako v Anglii 6/8/10) - je tam 2,3,4. Copak já vím, jestli je dvojka XS nebo M? Tabulku velikostí jsem si na stránce pak dohledala a objednala si "dvojku", ze které se vyklubalo eSko. Tričko mi sedí skvěle. Je příjemně volné přes prsa (kdyby mi náhodou narostla) a přes břicho (vhodné na velké obídky). Tenhle střih triček mám nejradši, protože opticky zmenší spodní část těla.


Když jsem si stoupla před svůj improvizovaný stativ (stojan na oblečení + krabice od čaje + 3 knížky), zjistila jsem, že nevím, co mám dělat za pózy, aby to tričko vypadalo hezky (a já hubeně). Největším "výkonem" tohoto článku tak je moje podivné nakrucování a přemýšlení nad tím, jak to jen ty fashion bloggerky dělají, že vypadají tak hezky.

Zatím jsem tričko neměla "venku" na sobě. Materiál je tak lehoučký, že by mě v těch zimních dnech moc nezahřál. Na léto se ale těším, to bude tríčo ideální. 

Takže tak. Jsem ráda, že jsem stránku Poštovnézdarma.cz mohla prozkoumat, ale nevím, jestli si z ní ještě něco objednám.



Komentáře

  1. Poštovnézdarma objednává z Ebay nebo Alliexpres. Akorát si dává vyšší cenu. Takže radši si objednej z Ebay a máš to levnější.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni mi ho poslali k recenzi zdarma, příště už se ale konat nebude :)

      Vymazat
  2. Taky tohle tričko mám a vůbec s ním nejsem spokojená. Ty jsi chuďučká, tak na tvou postavu je super. Já si vzala velikost č.4, L a je mi přes prsa dobré, ale střih trička není rovný a dole je o dost užší (teda aspoň to mé). Taky budu psát recenzi. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem na tvou recenzi, zatím jsem tričko na sobě venku neměla, tak uvidíme. Třeba se do něj v létě zamiluju :D Dokonce jsem už viděla nějakou slečnu v restauraci, která měla takovéhle šaty.

      Vymazat
  3. Verunko, krásné! Sekne Ti to. Takové barevné věci mám já nejraději.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥