Alverde: Avokádové máslo na vlasy


Důkazem, že ráda nakupuju, je všech těch milion stopek, které si furt musím dávat, abych si ob den domů nepřinesla nový šampon. Nakupování "za odměnu" nebo "na spravení nálady" jsou takové paskvily, které jsem se v posledním roce naučila a které mě ruinují víc, než když opravdu něco potřebuji. Takže se teď za odměnu nevydávám do Sephory pro nový odstín rtěnky, ani si nechodím spravit náladu do Déemka, když mám zrovna blbý den. I tak se občas neohlídám a do košíčku mi k potřebným věcem (což jsou většinou potraviny, mýdlo a odličovací ubrousky) skočí i něco, co vůbec nepotřebuju. Například Avokádová maska na vlasy od Alverde.



Občas se musím hodně zamyslet nad tím, jaký vlastně ten kosmetický produkt, který jsem po měsících dopotřebovala, byl. Jaké vlastně to Avokádové máslo na vlasy bylo? Vůně? Taková jemná, nasládlá, podobná alverdímu máslu na ruce. Produkt je hodně hutný a krémový, není mastný. Dává se jako maska na suché vlasy před umytím. Aplikovala jsem ho vždycky na pár minut na konečky, nechala působit a následně smývala. Neumím si ho představit jako péči po umytí. Vlasy pěkně slepil a pod nanesenou vrstvou ztuhly. Prostě jako když si do vlasů dáte hutný krém. 


Žádné zásadní regenerace jsem si nevšimla. Někdy to člověk pozná hned (u mě třeba po aplikaci olejů, kdy vlásky radostně vytleskávají jméno olejíčku do rytmu), někdy to chce dlouhodobější používání, aby se naplno rozvinula schopnost toho či onoho produktu. Alverdí masku jsem používala přes půl roku (výdrž skvělá) a nezaznamenala jsem žádnou viditelnou změnu.


Zbytečný produkt? Nevím, vlastně vůbec nevím. Očekávám od masek něco trošku víc, než jenom neviditelné nic. Chtěla bych od nich vidět ten efekt, který slibují, ale nedočkala jsem se vážně ničeho. I přes to ale necítím k produktu žádnou nevraživost, spíš jen takovou neutralitu. Spíš si říkám "no jo, já to už spotřebovala. A to jsem to používala půl roku? Zajímavé." Takže asi tak.



Máte s maskou zkušenosti?



Komentáře

  1. práve používam od Alverde kúru na vlasy,tak som zvedavá na výsledky,ale inak keď sa nad tým zamyslím, tak pri produktoch na vlasy som nikdy nejak špeciálne nevidela rozdiel..je to väčšinou tá neutralita o ktorej píšeš
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to jsi měla u všech produktů na vlasy, nebo jenom u těch Alverde?

      Vymazat
  2. Tohle se mi stává s hodně produkty. Neurazí, nenadchnou... občas je po nějaké době zkusím znovu a výsledek bývá stále neutrální :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je docela dobrý nápad, vyzkoušet nějaké neutrální po čase znovu, zatím se jim vyhýbám, když vím, že jsem z nich byla rozpačitá. Nebo zapomenu, že byly nijaké a koupím omylem znovu :D

      Vymazat
  3. Značku znám, ale nikdy jsem od ní nic neměla, vypadá zajímavě :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přírodní kosmetika za dobrý peníz, určitě vyzkoušej :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥