Pan Citrón & Paní Máta


Někdy se mi stane, že se zatoulám do míst, kam moc často nechodím. Takové místo je třeba drogérie Rossmann. Chodím zásadně jenom do déemka, protože utrácet za kosmetiku je tam hrozně příjemné (a přírodní!) a navíc se mi utracené penízky sbírají na kartičku, takže pak čas od času dostanu nějakou slevu, DMbox nebo hrneček. Klubové kartičky jsou podle mě jedny z nejlepších věcí na světě a měly by je mít všechny obchody, kam často chodím. Trochu mě zamrzelo, že Rossmann má jen klubovou kartičku pro děti, protože má taky na výběr přírodní kosmetiku a v některých oblastech jsou jeho produkty levnější. Existují dva typy lidí - jedni milují DMko (já) a druzí milují Rossmann. A pak je tu drogérie Teta, kam chodíme všichni do výprodejových stojanů :D

I zatoulala jsem se takhle jednou do toho Rossmanna a objevila levné a velké sprcháče Isana. Vzala jsem si na vyzkoušení žlutý s vůní máty a citrónu. 


Vůně nebyla nepříjemná, ale byla chemická, žlutá a citrón s mátou bych v ní hledala asi velmi těžko. Pro mě to byla prostě chemická sladká žlutá, která nebyla ničím zapamatovatelná. Nevadila mi, ale nezabodovala. 


Už je to nějaký čas, co jsem sprchový krém vypotřebovala a mám takový pocit, že nijak zvlášť nepěnil. U přírodní kosmetiky to beru jako samozřejmost, ale u "chemické" mě to docela zarazilo a nevím, jestli je to dobře, že ubírají na poměru sulfátů, nebo se někde stala "chyba". Pěna nepěna, umývání s ním bylo jemné a příjemné, konzistence byla tekutá tak akorát, aby se nerozléval, když ho nanesu do dlaní, ale zároveň aby šel dobře dostat ven z lahvičky. 

Co je zajímavé je to, že se jedná o produkt vhodný pro vegany! To je velké plusko! 


Půllitrové balení mi vydrželo pěkných pár měsíců. Sprcháč nevysušoval, ale ani nehydratoval, takže jsem se po koupání musela natřít nějakou další výživou. 


Sprchový krém Isana mě nijak zvlášť neuchvátil, ale ani to není produkt, který bych vzteky vyhodila do koše. Je to taková neutrální kosmetika, ke které vlastně nemám žádné emoce. Umývací schopnosti jsou dobré, vůně žlutá, obal se mi moc líbí, název je roztomilý a je to vhodné i pro vegany. Co myslíte vy? Máte s tímto sprchovým krémem zkušenosti?




Komentáře

  1. Já tuto značku ještě nevyzkoušela, ale chtěla bych :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  2. Od Isany mám zkušenost jen s tělovým máslem granátové jablko. Ani nevím, jestli je stále v nabídce, ale nebyla jsem s ním spokojená a dala jsem ho mamce mého přítele. Vůbec mi to nevonělo, v podstatě to nemělo skoro žádnou vůni, máslovitou konzistenci to taky nemělo, spíš řídké tělové mléko, takže mi to vůbec nepromastilo kůži. Složení nebylo nijak zlé, ale prostě bylo vidět, že kvalita odpovídá ceně – v produktu prostě evidentně převládala voda a ostatních ingrediencí tam bylo jako šafránu.

    fellienm.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli mi nejsme zmlsané tou přírodní kosmetikou a kvalitními výrobky, kde jsou kvalitní suroviny na prvním místě :D Tělové máslo radši ani nebudu zkoušet :D

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥