Sametový lak Sally Hansen


Pamatujete si ještě na tu dobu, kdy existovaly jenom lesklé a třpytkové laky? Musím se přiznat, že jsem dodneška ještě pořád docela paf z toho, co všechno se dá v lakovém světě sehnat. Vzpomínám, jak jsem byla úplně v šoku z toho, že existuje matný top coat! A co teprva, když se v regálech objevily i matné laky (které stejně jako matné rtěnky hodně miluju). A dneska? Dneska je toho mraky. Gelové laky, latexové laky, pískové laky. Laky pro všechno! Jedním z takovýchhle zvláštních laků je i lak od Sally Hansen Velvet Texture v odstínu 630 Lush.  


Lak má takovou bytelnou lahvičku, která se mi hrozně líbí. Štěteček je takový normální, úzký, nic speciálního, ale pracuje se s ním dobře. Trošku bych od takovéhle značky za takové prachy čekala trochu větší štětečkový odvaz, ale co naplat. Vršek víčka je trochu zaoblený, ale když ho postavím při lakování na stolek, tak drží. Přelepka slibuje Lak na nehty s matným sametovým efektem.


Vzpomínám, jak jsem si pyšně nalakovala nehty tímto lakem a některý z mých přátel mi položil zásadní otázku - Proč máš nehty v barvě bláta? Od té doby na lak pohlížím s mírným znepokojením. Vlastně jsem nebyla schopná správně identifikovat barvu dodnes. Je taková šedohnědá, trochu do podzimu, nude a trochu do jílového břehu u rybníka. Mám jí ráda a hrdě si za svými "blátivými" nehty stojím. Jak byste barvičku pojmenovali vy?


Když se řekne samet, představím si takové červené šaty, které jsou hebké, ale když je hladíte v protisměru, tak jsou hrubé. Samet je pro mě symbolem něčeho hladkého, hebkého s nádechem luxusu. Takový ale tenhle lak není a radši bych mu říkala písek, než samet. Po nanesení na nehty vytvoří takový hrbolkatý efekt, jemný, hrbolkatý, pískovatý. Jako hrubá keramika nebo jako - do třetice všeho dobrého - písek. Přemýšlím, jak bych si představovala sametový lak. Možná, kdyby měl hrubé částečky ještě o něco drobnější.

Efekt se mi ale moc líbí a nemůžu si pomoct, pořád na něj šahám a nehty hladím. Výdrž laku je excelentní a i přes netradiční provedení se dobře odlakuje. 



Jaký je váš neoblíbenější lak?


Komentáře

  1. Já mám raději lesklé a třpytivé laky, ale hlavní je, že tobě se tato bahenní barvička líbí. Lak není škaredý, jen bych ho musela přetřít lesklým top coatem. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. áno,tiež mi to pripomína nejaký materiál, cement alebo také niečo :D ale páči sa mi ten matný finish tohto laku :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥