Zaměřeno na nehty: Rychlovka sbalená na cesty


Kdyby mi někdo před rokem řekl, že "během sezóny" nebudu mít čas si doma ani ohřát jídlo, asi bych se upřímně zasmála a dál se dívala na oblíbené seriály s nohama nahoře. Dneska, kdy vrcholí sezóny snad v každé práci a dohání se všechno předtím, než polovina kolegů odjede na prázdniny, si ty nohy nahoru nemám kdy dát. Místo toho zběsile pobíhám sem a tam a přejíždím z jednoho místa na druhé. Můj život se smrsknul na jídlo, práce a miniaturky, které přendavám z batohu do kabelky a zase zpátky. Dneska jsem vlítla do DMka s tím, že potřebuju nějaký malý odlakovač na nehty. Něco, co můžu mít po ruce ve chvíli, kdy se praštím rukou o zeď a sedřu si půlku pečlivě nalakovaných nehtů (jojo, to se mi stává běžně). Popadla jsem tam tuhle malou krabičku od Ebelin


Co to je? Jsou to odlakovací tamponky v plastové krabičce. Přišlo mi to asi spíš zajímavé, než užitečné a moc jsem tomu nevěřila. Krabička slibuje kokos a odlakovací tamponky mají být bez acetonu. 


Můj skepticismus zmizel prakticky hned po otevření. Tahle kokosová verze strašně krásně voní. Kokos je to takový hodně umělý, sladký, ale super! Z vůně jsem nadšená, protože to ani omylem nepřipomíná odlakovač. Odlakovací schopnosti taky naprosto perfektní! Jeden prťavej tamponek zvládne hravě všech 10 prstů, ale tady záleží na tom, jak odolný a jak barevný lak máte. Odlakovací emulze či co mi přijde šetrná k nehtům a má olejovou konzistenci, což u mě navozuje pěstící efekt. Jako bych nehty odlakovávala pečujícím olejem. 


Mínus? Netuším, za jak dlouho po otevření tamponky vyschnou. Řekla bych, že nějakou dobu dají, ale přesné datum ze mě nedostanete. Určitě se jedná o produkt rychlé spotřeby, který využijete na cestování. Po spotřebování vám ale navíc zbyde super krabička. 


Ze svého dnešního objevu jsem nadšená. Miluju cestovní verze produktů a tahle netekutá odlakovací verze je pro mě naprosto ideální. S radostí doporučuju :)







Komentáře

  1. A ja som si naivne myslela, že ide ďalší ten vankúšik, do ktorého strčíš prst a tak odlakuješ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si to nejdřív myslela, ale pak jsem zkoumala popisky a jsou to takové ubrousečky :D Ten strkací polštářek moc ráda nemám :D

      Vymazat
  2. Vôbec som si nevšimla niečo takéto v drogérii :O na cestovanie to musi byť super :) Keď som bola v Berlíne, tak by sa mi hodili :)

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo hledá ve spodních regálech, tomu se otevírají nové dveře poznání :D Hodí se to skvěle, protože to není tekuté a můžeš s tím aj do letadla :)

      Vymazat
  3. Tento druh odlakovače jsem teda ještě neviděla, ale jak jsem vždycky uznávala jenom ty tekuté odlakovače, tak teď jsem narazila na takový ten "suchý"..jak člověk strčí ruku do krabičky a odlakuje ho to :D
    Sáhla jsem po kousku z Lidlu!!! a musím říct, že lepší odlakovač jsem ještě neměla :D
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, takový ten polštářek :D Na tom mi vadí to, že tam strkám celý prst a když jsou barvy intenzivnější, tak pak opatlají i ten prst :D Ale tohle je super na cestování :)

      Vymazat
  4. Jůů kokos, ten miluji ve všem :-) na cesty to je určitě fajn vychytávka. není nad to, když si před dovolenou krásně nalakuješ nehty, pak se ti začneš olupovat a zjistíš, že si je nemáš čím odlakovat, to bych vraždila :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, Pavlí! Já jsem ještě takové pako, že mám nehty furt odřené, tak mám odlakovače i v práci :D

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥