Přírodní deodorant Eco Cosmetics


Už je to strašně dávno, co jsem na jednom blogu vyčetla, že nejlepší přírodní deodorant v celém vesmíru je tuhý od Eco Cosmetics. Samozřejmě jsem okamžitě nazula střevíčky a vyrazila na lov. Šťastně jsem si ho přinesla domů a šťastně ho začala používat. On totiž vypadal úplně "normálně"! Vybrala jsem si variantu s olivovými listy a slézem, která voní lehce do citrusova, ale tak nějak normálně a univerzálně. Celá jsem se natěšila, jak jsem konečně objevila nejlepší produkt svého života, a začala ho používat.


Na první pohled je deodorant takový hodně obyčejný. Bílá klasická a vlastně nezajímavá krabička v deodorantovém podlouhlém tvaru s obyč přelepkami a točítkem dole. Nějak jsem si už zvykla, že přírodní kosmetika je jiná i co se balení týče - veselejší, hravější, nápaditější. Tenhle deodorant bych v obchodě asi přehlédla, protože mi na první pohled nic neříká a působí tak nějak "levně". 


Deouš je tuhý, čirý a má takovou jemně zažloutlou "olivovou" barvu. Na kůži se docela dobře roztírá, nedrobí, nedrolí se, nedělá žádné bílé skvrny ani nebarví oblečení, což je výčet, který na deodorantech oceňuji a je to pro mě důležité. Velmi oceňuji i to, že se jedná o přírodní deodorant. Což je ale vlastně důvod, proč jsem si ho vůbec pořizovala. 


Mám ho doma už víc, jak rok. Používala jsem ve všech možných situacích, klidové i zátěžové, léto i zima. V kabelce se nosí hezky, protože je lehoučký. Ale víte, co? Nezamilovala jsem se do něj. Je takový nijaký. Pořád vlastně ani nevím, jestli se po něm potím, nebo ne. I jeho účinky jsou takové neutrální a nenápadné. 


Na kůži ho skoro necítím, nijak intenzivně nevoní, potím se s ním "normálně". Chvíli pachy určitě pohltí, ale během dne musím nanést znovu, což je ale pro mě normální stav. Ani po takové době, co ho mám, nevím, co si o něm myslet. Nepoužívám ho tak ráda, jako třeba kuličkový od Alverde. Výhody jsou ale třeba takové, že tolik neubývá a rozhodně neucpává póry. Ale co dělá? To vlastně netuším. 


Taky se vám někdy stane, že prostě nevíte, co ta vaše kosmetika dělá? Já fakt nevím, co je tenhle deouš zač. Je to takový nenápadný introvert, který si nijak neprojevuje, svůj účel splní tak napůl a nedá o sobě nijak vědět. Znovu si ho už nepořídím, protože mi u něj chybí jakákoli jiskra zamilovanosti. 





Komentáře

  1. Hm... a ten začiatok bol taký sľubný :) mne teraz celkom vyhovoval tuhý Alverde, dokonca viac, ako tá gulička a tú som mala rada :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Navnadila jsem vás začátkem, a pak zvrat! :D Hmm ani jsem nevěděla, že má Alverde taky tuhou variantu, to vyzkouším. Děkuju za tip :)

      Vymazat
  2. A já myslela, že jsi našla svůj deodorant snů. No, škoda. Já nějak ty přírodní deodoranty používat nemůžu, protože na mě nějak nefungují. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel ještě ne :( S těmi přírodními je to jako se šampony, tělíčko si na ně musí zvyknout a začnou fungovat až po nějaké době :)

      Vymazat
  3. Tedy podle vzhledu bych si ho koupila taky. Já po tom nej přírodním deodorantu stále pátrám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme dvě, Lucinko, které pátráme :D Zatím jsem nejvíc spokojená s kuličkovým Alverde a se solným krystalem od Purity Vision. A jsem zvědavá na tuhý Alverde, jak píše Mačka, ten určitě zkusím!

      Vymazat
  4. Za mně podobné deodoranty ne. Zaprvé, tuhé deodoranty neodvedou práci tak dobře jako spreje a zadruhé většina z nich nevoní. Já osobně používám klasiku od Dove :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Veru, děkuji za komentář :) Tohle je přírodní deodorant, takže ani nemůžu počítat s tím, že by měl takovou účinnost, jako "chemický" Dove. Od těch jsem utekla po problémech s potními žlázami. Každému vyhovuje něco jiného, tak člověk prostě musí hledat a zkoušet... Závidím, že už máš svého favorita :)

      Vymazat
  5. Trochu se mi ulevilo, že závěr recenze nemusí být "nesnáším tu věc", nebo "miluju ji k zbláznění". Taky se mi v poslední době x krát stalo, že i po několika měsících používání jsem (ne)dospěla k závěru. Prostě jsem nevěděla, co si o kosmetice vůbec myslím :-D
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Takže se to neděje jen mě? Je to takový zvláštní pocit, když prostě nevím, jestli něco dělá. Ale asi to tak bude :D

      Vymazat
  6. Znacku vobec nepoznam. Kde si ho kupila?

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Měla jsem problém najít můj top přírodní deodorant a našla jsem. Zkus 100% přírodní deodorant od Biorythme Citrónobá meduňka. Krásně se roztírá, nedělá mi fleky na oblečení a nádherně voní. Po chvíli cítím vůni deodorantu, svěží vůni, přesně jak název napovídá. Přes den aplikuji dvakrát, ale pokud nedělám nic zvlášť náročné, postačí pouze jednou. Funguje na 100%!!! Žádný jiný mi doposud nefungoval.. Cítím je po celý den i z oblečení :-) Jsou k dispozici i další vůně.. na ně se teprve chystá, dost mě zaujala Růžová zahrada. :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥