Yves Rocher: Ahoj ostružino!

Vždycky, když se přehoupne léto do podzimu a podzim do zimy, padá na mě takový melancholický smutek z toho, že jsem si pořádně neužila léto. Že budu zase dlouhé měsíce nosit sto vrstev a stejně mi bude zima na ruce. Že bude brzo tma. Že mě chytí rýmička. Že nebude svítit sluníčko. Pak se zabavím koukáním na barevné lístečky, které mi dělají trochu radost. Občas se kouknu z okna, jak prší, fouká a kolem jak v apokalypse lítají ty žluté listy a je to celé tak poetické, až se z toho chce člověku vyběhnout ven a nechat si cuchat vlasy tím uragánem. Pak najednou začnou přes noc chodníky namrzat, takže se po nich ráno klouže, občas nasněží a člověku je větší a větší zima. Obloha je šedivá, jak kdyby už nikdy nemělo zasvítit slunce.

V zimě mi nejvíc chybí právě to sluníčko. A nejsem sama. Když náhodou skrz mráčky zasvítí, všichni si jdou na zastávce stoupnout do toho jediného pruhu slunečního světla. 

Co je na zimě ale krásné, to jsou východy a západy slunce. Vždycky říkám, že to je odměna za to, že jsem vstala, a za to, že jsem přežila celý den. Můžu na ně koukat hodiny (což teda netrvají, že) a pokaždé jsem uchvácená. Pokaždé jsou ty barvy jiné, ty mraky jiné... A pokaždé je to krásné. 

Představte si, že je léto, svítí sluníčko, jste na procházce v lese, klíšťata neexistují. Tkanička od pohorek se vám zachytí o nějaký šlahoun, vy se otočíte, zatřesete trochu tou nohou a uvidíte ostružiny. Mám chuť se trochu letně naladit, tak si dneska povíme o sprchovém gelu a tělovém mléku Levandule & ostružina od Yves Rocher


Do "Rošera" jsem v začátcích tohodle blogu chodila snad pořád! Všechno jsem potřebovala očuchat, vyzkoušet, ovonět... až se mi z toho udělala peorálka a začala jsem si dávat víc bacha. Na pleť jejich produkty nepoužívám, ale sem tam sprcháč si dám líbit. Tuhle ostružinovou dvojku jsem, věřte nevěřte, kupovala předloňské léto! Letos jsem byla u rošerů jen pro narozeninový dárek, meruňkový peeling, který se jim tuze povedl. Stejně hezky vzpomínám i na ostružinovou řadu. 


Sprchový gel Levandule & ostružina má krásnou sladkou vůni. Je taková tmavá, podmanivá, fialová. Ostružinu bych v ní asi nepoznala, je to spíš taková ostružinová hodně pocukrovaná šťáva s kapkou levandule, zjemněná vodou a s přidaným sladidlem. Vůně se mi ale moc líbí, i proto jsem si sprcháč vybrala. Obrovské 400 ml "rodinné" balení vydrží dlouho. Ocenila bych u něj pumpičku, protože se mi YR víčka hrozně blbě otevírají a vždycky si minimálně zatrhnu nehet. 


Co se umývacích účinků týče, tak ty jsou takové normální. Nevysuší, ale ani nijak nehydratuje, je to prostě takový normální sprchový gel. Velkou roli tu hraje vůně, která je příjemná a provoní celou koupelnu. Určitě není špatné a poměr cena množství je příjemný i pro peněženku. 


Tělové mléko ze stejné řady se mi líbilo hlavně proto, že mělo u pumpičky takový nasazovací prsten, který mechanicky bránil stlačení pumpičky. Tomu říkám vychytávka! Vůně je podobná, jako u sprcháče, ale je ještě taková jemnější a mlékovitější, zastřenější. Hydratace je spíš průměrná. Na léto fajn osvěžení, ale teď v zimě bych musela nanést tak tři vrstvy, aby mi neoschlo tělo. 


Co bych určitě vyzdvihla, tak je to u obou velké balení s velkou výdrží. Prohodila bych pumpičku, která by pasovala ke sprcháči. Vůně je taky super. Jinak je to ale taková normální průměrná kosmetika, která určitě neurazí ani jako dárek.




Komentáře

  1. Yves Rocher je veľmi dobrá kozmetika ja som bola s väčšinou spokojná vždy, tento sprcháč som ešte nevyskúšala ale niekedy určite vyskušam :)
    Vera

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle sprcháč jsem měla ráda, tak vyzkoušej, když budeš mít chuť na ostružiny :)

      Vymazat
  2. Yves Rocher mám ráda a ta ostružin musí vonět opravdu nádherně. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  3. Já měla od Yves Rocher jen jednu horší věc z toho mnoha, co jsem vyzkoušela :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tak napůl a po pleťových krémech jsem měla peorálku, tak si dávám od té doby bacha :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥