Alverde: Regenerační fluid na konečky


Konečky a já, to je nekonečné téma. Nebo je to možná téma jen posledních let? Nevím. Dřív jsem si vlasy barvila a ničila žehlením a foukáním, dneska už se o ně starám jako o ohrožený druh, ale mám pocit, že se jim to stejně nelíbí. Zoufale jsem si ty mrchy před měsícem ostříhala skoro o osm cenťáků a co vidím za týden? Zase další třepatice! Nevím. Nu, každopádně s tímto vlasovým trablem proto skáču po každém zázraku, který se na konečky objeví. A spojení Alverde a regenerace, to jsem přeci potřebovala vyzkoušet. Dneska se proto podíváme na Regenerační fluid na konečky vlasů


Fluid je určené na poškozené a lámavé vlasy. Ve složení najdeme avokádový olej a bambucké máslo, které vyživují a pečují o vlásky. Což byste si taky mohli přečíst sami, kdybych vyfotila sérum hned a ne až po nějaké době používání. Písmo na přelepce se smývá i přes to, že používám sérum suchýma ručičkama a jen po mytí vlásků, takže tak třikrát do týdne. 


Fluid je schovaný v lahvičce s pumpičkou, což je ohromně praktické. Barva fluidíčka je taková mlhová, průhledná s lehkou mlhou. Voní typicky alverďácky. Kdo tuto vůni ještě neznáte, je to taková nacitrusovělá svěží vůně, něco mezi citronem a šalvějí. Používá se tak, že trochu (mě stačilo jedno dvě pumpnutí) nanesete do dlaní a vetřete do mokrých vlasů po koupání. Sérum/fluidík se nesmývá, ale nechává působit. Byla jsem překvapená, že vlásky nijak nezatěžuje ani je nemastí, protože je mám docela jemné a po umytí je mi je už většina péče zatíží a zamastí.


Nu dobrá, co to ale dělá s vlásky? Nu, mám trochu pocit, že nic. S Alverďáckými věcmi se mi čas od času stává, že vlastně nevím, jestli něco dělají. A není to takové to dobré "nevím", kdy kosmetika pracuje tajně a udržuje mě krásnou. Já prostě nevidím žádný rozdíl před a po používání tohoto fluidu. Viděla jsem ale třeba u Lišky, že toto sérum miluje, ale já ty účinky prostě nepoznám, nevidím, necítím. Jako bych si na vlásky dávala něco, co vůbec nic nedělá. Třeba zjistím, že se bez něj časem neobejdu, ale zatím jsme se nepochopily (tvrdé Y protože to fluidum a já žena, že?). 


S kosmetikou je to někdy jako s lidmi. Potkáte se a musíte spolu na chvíli spolupracovat, třeba ve škole nebo v práci na projektech, ale vůbec se nepotkáváte a nerozumíte si. Nebo spolu sice spolupracujete, ale nakonec vlastně vůbec nevíte, co ten druhý člověk udělal. A takhle se cítím i s tímhle fluidem. Používala jsem ho dlouho, dost dlouho na to, abych zjistila, co dělá. A nedělalo to nic. Nemůžu slíbit, že si ho už nikdy nepořídím, protože mám pro produkty na konečky slabost (protože myslím, že mě zachrání), ale zatím jsem spíš zklamaná, než nadšená. Nebo ne zklamaná, jsem neutrální :D




Komentáře

  1. Naštěstí s třepícími konečky nemám problém...Produkty na vlasy od Alverde jsem ještě nezkoušela, ale zatím jsem slyšela teda jen chválu :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ti závidím. Snad se mi je taky povede přeprat. Alverde je takové půl napůl, něco je skvělé a něco tragické.

      Vymazat
  2. A takovou naději jsem vkládala, že tato recenze bude pozitivní a já rychle poběžím do DMka pro něj. Škoda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel :( Ale třeba Liška je s ním spokojená, třeba by se ti taky líbil :)

      Vymazat
  3. Osm cenťáků? Fíííha, to není málo! To mi připomíná ty historky, kde si holky u kadeřnice poručí "jen zastřihnout konečky" a dlouhovláska pak odejde s mikádem :-D

    Tuším jsi ale vystihla přesně pocit, který někdy u Alverde mám, Primadonnko. Že vlastně nevím, jestli ta kosmetika něco dělá, nebo ne. U šamponů nebo kondicionérů se to pozná lehce. Stejně tak u pleťového mléka. Ale tyhle kúry, séra, krémy? Jáááj, někdy taky netuším.

    Matně si vzpomínám, že jsem kdysi, ještě v době kamenné mého blogu, koupila sérum na konečky vlasů od Melvity (Capiforce). A co jsem si tak četla recenzi, tak jsem z něho byla tehdy vyřízená. V dobrém slova smyslu :-) Já asi dávám u konečků víc šancí olejové kosmetice. Samozřejmě se to s ní nesmí přehnat (což už se mi x-krát povedlo), protože pak člověk vypadá jak po směně u hranolek ve fast foodu :-)

    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, muselo to všechno pryč. Vždycky mě chytí rapl, vezmu nůžky, šmiknu a vlasy jsou fuč :D Ale prospělo jim to, to musím zaklepat. Dala jsem si říct a začala jsem dávat olej do mokrých umytých konečků a helemese helemese, taky ťukám, mohlo by to být dobré. A Skinfood od Weledy jsem taky zařadila do péče "zachraňte vlasy". Možná se mi je povedlo vysušit a teď potřebují víc mastnoty. A s tou směnou u hranolek je to přesné :D

      Vymazat
  4. S Alverde zrovna moc zkušeností nemám, mě na vlasové konečky teď pomáhá Kávový olej ,dávám ho do mokrých vlasů před fénováním a vlasy jsou fakt pěkné :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem měla z této řady masku a teď mám rozpoužívané máslo na vlasy a bohužel mi taky přijde, že ani jedno nic moc nedělá. Myslím si, že je to i tím velkým obsahem alkoholu, který vlasy spíše vysušuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máslo jsem taky zkoušela a taky o něm nevím, jestli vůbec něco dělalo. Asi se budu muset smířit s tím, že pro mě Alverde vlasová kosmetika není.

      Vymazat
  6. Já pár produktů od Alverde zkoušela a ani jeden mi bohužel nesedl, což mě mrzí. Na vlasy jsem ale žádný produkt od téhle značky nezkoušela, nevím, možná časem něco zkusím.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co jsi všechno zkoušela? Člověk se musí pídit po recenzích, pak najde úplné skvosty :)

      Vymazat
  7. Pro mě byl tenhle produkt zklamáním, ale od Alverde jsem měla i pár jiných věcí, který byly fajn :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥