Meruňkový peeling od Yves Rocher


Byly doby, kdy jsem do Yves Rocher chodila pomalu každý týden. Ty barvičky a vůně mi učarovaly. A taky sbírání bodů na kartičku, co si budem. Vyzkoušela jsem toho strašněmoc, něco bylo skvělé, ale něco byla naprostá hrůza. Můj pohár trpělivosti přetekl ve chvíli, kdy se mi z jejich pleťového krému udělala peorální dermatitida, kterou jsem léčila dlouhé měsíce. A nejen mě, mojí mamce taky. Asi máme geneticky podobné tvářičky, které se s něčím od YR nesnesou. Po téhle zkušenosti jsem se jim začala naopak obloukem vyhýbat. Teď už tam chodím jen jednou do roka - když mám narozeniny. Dáreček si přeci nenechám ujít, žejo. Loňským dárečkem byl tenhle tělový peeling. Nejdřív jsem na něj nedůvěřivě koukala, ale pak jsem si ho zamilovala. Fakticky. 


Co se mi na něm ohromně líbí, je to, že obsahuje meruňkový pudr, neboli rozdrcená meruňková jadýrka, která slouží jako peelingové částečky (alespoň teda doufám, že je to tak). Okolní gelík je jemný s hnědooranžovou barvičkou, průhledný a krásně voní. Celý peeling mi připomíná meruňkový koláč, čerstvě vytažený z trouby od babičky. 


Účinky byly docela fajn. Peeling je docela drobeček, takže mi vystačil jen na pár peelingování a byl fuč. I tak to s ním ale bylo příjemné. Pokožku hezky hladil a masíroval, kousíčky na mě nebyly vůbec hrubé a příjemná vůně celý můj prožitek ještě umocňovala.


Musím říct, že mě peeling fakt mile překvapil a kdybych se nezařekla, že už si tam nikdy nic nekoupím, tak bych si ho byla bývala asi pořídila znovu. Teď se jen těším, až budu mít letos narozky a uvidím, co připravili za dáreček.



Komentáře

  1. To mě se kdysi , no asi před 10 lety udělala hrozná vyrážka po krému z Avonu, tenkrát to byl hit ... Nezabíralo nic , kortikosteroidy, antibiotika, když jsem přišla na kožní, tak se mě doktorka ptala " co používáte za krém ? Avon , aha, to nejste první.... ", Takže asi tak... Úplně Tě chápu, peeling ale vypadá dobře 😊

    OdpovědětVymazat
  2. Peeling jsem před časem dávala mamce a byla s ním velice spokojená

    OdpovědětVymazat
  3. Tak teď jsi mě celkem nalákala, vůně by se mi líbila :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Hned bych si k peelingu přičichla, kdyby to šlo :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥