Spotřebováno: Přírodní edice

Už hrooozně dlouho tu nebylo žádné spotřebováno. Ne, že bych přestala používat kosmetiky, ale prostě si neumím najít čas na všechno, co bych chtěla sepsat. Poctivě si ale své spotřebované lahvičky a tubičky fotím a dneska se mrkneme na pár přírodních krás, které jsem dopatlala až do konce. 


Hydratační vlasové sérum Navia jsem spotřebovala už na podzim. Mělo pronikavou rozmarýnovou vůni a polehoučku postupným používáním a maskováním dodalo pokožce hlavy výživu a zbavilo mě svědění. Květinová voda Rosalina je boží. Naprosto. Kdo ještě nezná květinové vody, ten se připravuje o naprostou nirvánu a duševní prozření! Na poslední z řady Arganový roll-on od Sportique si popravdě už moc nevzpomínám, už to jsou dva roky, co jsem ho spotřebovala. Ale podle recenze jsem z něj byla dost nadšená. Myslím si, že patřil k mým obličejovým olejovým začátkům. Od té doby totiž olejuju o sto péro.


Zato na rakytníkový olej na růst vlasů od Natura Siberica si pamatuju moc dobře, protože měl ohromně pronikavou rakytníkovou vůni. Dokonce jsem si teď pořídila jeho brášku  na konečky. Měl moc hezkou sladkou lízátkovou vůni, jakou má snad celá tahle rakytníková edice. Každopádně se zázračným růstem vlásků mi moc nepomohl, takže na seznamu "chci znovu" není. Zato granátový sprchový krém a granátový olej jsou moje absolutní Weledí lásky ♥ Strašně miluju tu neskutečnou sladkou lízátkovou vůni a považuju to za jednu z nejlepších Weledích řad.


Na Arganový olej od Sagrada Natura už si taky moc nepamatuju. Jak to tak vypadá, arganový olej ve mě moc emocí nezanechal :D Dokonce si ani nepamatuju, že mi ho ze Sagrada Natura poslali k vyzkoušení! Každopádně jsem z něj byla nadšená, jak sama píšu. Já totiž olejíčky fakt miluju a skoro se divím, že nemám arganový ve stálé koupelnové sbírce. Růžový pleťový olej Balm Balm se v žádné recenzi neobjevil, ale byl to můj první pleťový olej. Po něm jsem si pořídila růžový olejíček od Alverde a už jsem byla ztracená v olejové péči o pleť. Byl fajn a pamatuju si, jak jsem byla v šoku z toho, že mám mastnou pleť :D Achjo, moje olejové začátky ♥ Sea mist od John Masters Organic byla první věc, kterou jsem od téhle značky vyzkoušela. Měla dělat z vlasů mořské vlny, prostě takové ty zvlněné mořem pocuchané vlasy. A byla pěkně na prd. Já si totiž o sobě sice myslím, že mám vlnité vlasy, ale není to pravda :D A od takovéhle péče bych čekala, že s tím něco udělá, ale neudělala vůbec nic.

Takže tak :)



Komentáře

  1. Pleťové oleje mám moc ráda a lízátkové vůně, ty taky můžu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Arganový olej od Sagrada Natura mám doma také :-) Je fajn, já ho vyhrála, ale upřímně tu pálku za něj bych nedala, až dojde , pořídím Argaňák od Renovality :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Díky za tip, ten jsem ještě nezkoušela, tak až se mi po nějakém zasteskne, mrknu k Renovality :D

      Vymazat
  3. Značka Balm Balm je delší dobu láká :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co tě láká nejvíc? Taky bych chtěla vyzkoušet víc věcí :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥