Krém na ruce pro šípkové růženky


Má ještě vůbec cenu opakovat, že ujíždím na krémech na ruce, načatých mám vždycky alespoň pět (jeden v kabelce, jeden na nočním stolku, další v koupelně, jeden na pracovním stole a další pro jistotu, kdyby mě ty ostatní omrzely) a stále mám pocit, že jich nemám dost? V mé představě vypadá apokalypsa tak, že dojdou krémy na ruce a já budu muset zažívat ten nechutný pocit suchých a popraskaných pacek, pnoucí kůže a zadrhávání suchých šupinek o oblečení. Brrr!!! Pokud jste se oklepali hrůzou se mnou, tak jste moji člověci.


Krémy na ruce zkouším moc ráda a když jsem v nadílce od NuSpring jeden našla, juchala jsem velice. Celé rozbalování pokladů jste mohli zkouknout na mém Instagramu, tak nezapomeňte číhat a sledovat, ať vám neutečou nějaké nádhernosti.


Krém, o kterém si dneska popovídáme, je od značky, kterou jsem ještě nikdy nezkoušela. Značka se jmenuje dieNikolai a pochází z Rakouska z dílny rodiny Nikolaihof. Rodina má vlastní vinařství a rostlinky pěstují na bází biodynamického zemědělství, kdy se co nejméně zasahuje do přirozenosti přírody. Na vyzkoušení jsem dostala Krém na ruce Růžový květ a meduňkový balzám na rty, o kterém si povíme v další recenzi.


Co mě na začátku trochu zmátlo (a holkám z NuSpring to půjdu hned napsat) je štítek s popiskem "Tělový krém". Cedulky pravděpodobně přeházel nějaký malý šotek, na tubičce krému je napsané handcreme. Tubička má objem 30 ml, což by na tělo nevystačilo.


Krém má nádhernou vůni. Růže v kosmetice je docela ošemetná, v konvenčních produktech často voní jako babiččina skříň a může působit až "levně". Přitom je růže nádherná kytička s uklidňujícími a povzbuzujícími účinky. Vyrovnává v našem životě balanc, rovnováhu a pomáhá navrátit ženskost. Je to jemná květina s ostrými trny, která spojuje kontrast krásy a jemnosti se sílou, schopností se bránit a vitalitou. Pro nás má harmonizační účinky a navrací nám vitalitu. 


Vůně krému je jako rozkvetlá zahrada růží, zjemněná kapkou smetany a trochou slunečních paprsků. Je fakt božská, asi nejkrásnější ze všech růžových kosmetik, co jsem kdy zkoušela. Ve složení najdeme extrakt z lipového květu, vinný biodynamický líh, mandlový olej, výtažek z řepkového oleje, olivový olej, olej z bezových jader, olej z hroznových jader, včelí vosk, xanthan, rozmarýnový olej, olej z divoké růže a olej z růže. Na to, kolik olejů krém obsahuje, vůbec není mastný. Naopak se neskutečně rychle vstřebává, nejrychleji ze všech krémů na ruce, co jsem kdy zkoušela. Struktura je taková hebká, barva krému lehce nažloutlá a moje ruce krém vsají během vteřiny. Krém zanechá jakýsi takový ochranný film, který není vůbec mastný a kdybych se na něj nesoustředila, vůbec o něm nevím. 


Proč si krém zamilujete? Má skvělé pečující vlastnosti, hezky hydratuje a vyživuje packy. Je vhodný na citlivou a namáhanou pokožku a dokonce i na suchý a svědivý ekzém. Použít ho můžete taky na křečové žíly a otoky na těle. Je to přírodní kosmetika, takže neobsahuje palmový olej, ropné deriváty (parafiny), parabeny, silikony a pesticidy.


Jak dlouho vydrží? Na začátku mi přišlo, že ubývá hrozně rychle. Používám ho párkrát za den a dávám množství jako na fotce. Zatím se s ním mažu druhý měsíc a ještě mi jedna čtvrtina zbývá, řekla bych, že tak na 14 dní. Za mě docela dobré. 


Kosmetika (a hlavně ta přírodní) mě nepřestává udivovat. Když už si myslím, že jsem vyzkoušela všechno, objeví se něco nového, co mě dostane do kolen. Třeba krém na ruce Růžový květ od dieNikolai. Takhle lehkou a rychle vstřebatelnou strukturu jsem ještě nezažila! I moje přeschlé ruce hezky vyživí a hydratuje. Protože ho zkouším během jara, nedokážu říct, jak by na něj reagovala pokožka rukou na podzim a během zimy. Deštivý máj byl pro moje ruce taky docela náročný, kůže byla často vysušená a pnoucí a krém mi hezky doma pomáhal a hojil. Lehkou strukturu a okamžité vstřebávání ocení kancelářské myšušky, které potřebují namazat a rychle zase ťukat do počítače (jááá), je velikostí super i do kabelky a přes léto bude moc příjemný. A to jsem ani nestihla pochválit temperkovský design a super víčko, které se mi moc líbí. 

Chválím všema svýma packama a doporučuju :)

Krém koupíte v obchůdku NuSpring za 300 Kč


Komentáře

  1. Krásný den :)
    my moc děkujeme za recenzi našeho produktu, udělala nám velkou radost, ale máte pravdu. Náš šotek, který etiketky nandavá zřejmě nandal špatnou. Za to se moc omlouváme, ale i tak doplníme, že náš krém na ruce můžete používat jak na ruce, tak na celé tělo, proto naše nové etiketky dostaly nový kabátek a zmiňujeme tam Krém na ruce i tělo. Doporučujeme ho totiž na léčby ekzematických projevů (například při atopickém nebo hnisavém ekzému) nebo na promaštění opravdu suché kůže, která je do pár dnů pěkně zacelená a pružná.
    Přejeme příjemný, slunečný den.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥