Bleskovka o zmrzlince

Milé slečny, dámy, holčičky, princezny a ženy vůbec. Tohle vám musím ukázat! Sedím v práci a při chvilce nepracovního brouzdání po internetu na mě vyskočil článek mého milovaného portálu Bored Panda PMS Ice Cream Has Flavors That Perfectly Describe How Women Feel - PMS zmrzlina má příchutě, které perfektně vystihují, jak se ženy cítí. No, to mě tedy zajímá, říkám si, a klikám. Já taky klikám na všechny blbosti, že?

Otevírám odkaz a čtu si, že Parker Jones, dizajnerka z Texasu, vydizajnovala několik návrhů zmrzlinek, které mají cílit na specifickou cílovku - ženy, které při PMS jedí zmrzlinu. To je vtipné! :D Bohužel to nejsou opravdové zmrzliny, ale jen návrhy, ale počkejte si na ty příchutě (které mají odpovídat tomu, jak se během našich holčičích dnů cítíme). První je I Need Some More (volný překlad 1: Ještě trošku, prosím) - mátová s čokoládovými kousky (mňam), druhá je Don't Come Near Me (volný překlad 2: Vůbec se ke mě nepřibližuj) - čokoládová s oříšky a masmallow (mňaaaaam) a třetí I Think I'm Dying (volný překlad 3: Asi umřu!) - jahodová (taky dobrý). Poznáváte se? Já teda ano, hlavně u té druhé :D

Škoda, že je to zatím jen fiktivní a neexistující nápad, jinak bych si běžela pro celou zásobu. Tak se teď půjdeme podívat na obrázky, co vy na to? Všechny jsou z uvedeného článku.











Nevím, jak vy, ale já jsem se u toho docela pobavila, dostaly mě hlavně popisky na dózičkách. 

Co vy na to? Brali byste takovouhle zmrzku?

Hezký den, drahoušci!

Komentáře