TAG: Co dělá mě mnou?

Zdroj
Květen je měsíc TAGů! :D Snad vás tím neumořím, ale když jsem viděla tenhle TAG pro změnu zase u Hevi na blogu The world of makeup, tak jsem nemohla jinak (no dobře, mohla), než si ho půjčit a znovu na sebe něco prozradit :)

Tento TAGouš se skládá z patnácti osobních otázek. Takže, co teda dělá Primadonnu (krom ostrého jazyka a hrozného stylu) Primadonnou?

1. Kolik měříš? 
169 cenťáků! Dřív jsem z toho byla celá divoká, protože to je TĚSNĚ POD HRANICÍ MODELKOVOSTI (nebo to jsem si alespoň jako malá myslela, protože jsem v pubertě vyčetla, že modelky musí mít aspoň 170, ale on jsou většinou o dost vyšší, že. Od šestnácti jsem vyrostla už jen o cenťák). Na základce jsem byla moc vysoká (protože kluci začínají růst do výšky později, kdybyste viděli, jak čouhám na fotkách ze šesté třídy :D), později zase moc mrňavá (zvlášť s kamarády basketbalisty). Teď už to neřeším :D

2. Kolik ti je let? 
Zdroj
Je mi 25, ale mentálně si přijdu tak na dvanáct. Všude po mě chtějí občanku a když přijde na hádání věku, nejodvážnější hádači hádají 22. A pak jsou v šoku. Mě osobně to spíš baví, protože díky svému baby face budu takhle vypadat zřejmě i v sedmdesáti :D

3. Kdy ses narodila?
Tohle je nebezpečná otázka, protože nejsem zastáncem zveřejňování příliš osobních informací na internetu. Dejme tomu, že jsem se narodila ve dnech, kdy je teplo :D

4. Jakých trendů se většina tvého šatníku drží? 
Většina mého šatníku se žádného trendu nedrží, protože trendové věci vycházejí z módy a nahrazují je jiné trendy :) Pamatujete si ještě na batikované zvonáče? Hm? Já ano, protože tohle byl trend, který moc dlouho nevydržel, takže už radši šahám po univerzálních kouscích. Můj šatník je variací různých kousků, od večerního gala po hip hop kemp :D

5. Máš nějaké piercingy/tetování?
Zdroj
Ano! :D Žádný divoch ale nejsem, mám jen druhou dírku na jednom uchu a tetování. Piercingy mě zase tak moc nelákají (i když loni touhle dobou jsem byla už skoro na cestě do salonu pro další ušní dírku, ale kamarádka mi tak dlouho vysvětlovala akupunkturní body, až jsem si to rozmyslela). Teď mě víc baví ta tetování, už vymýšlím další :)

6. Existují nějaké potraviny které nemusíš? 
Především česká jídla, maso se zelím a šesti mi přijde jako něco odporného, stejně tak hutné omáčky, guláše, ale i uzeniny a brambůrky. Kvůli jaterní očistě se vyhýbám tučným a smaženým jídlům, nejím moc maso a mléčné výrobky. A nemám ráda pendrek :D

7. Jaká je tvá aktuální nejoblíbenější písnička?
Rekueeerdameee amááándoteeeeee mirandotealosochoooooos ataaandomeatuvidaaaaaa :D
Pravidelně u toho klipu bulím, tak kapesníčky s sebou!


A protože HURÁ PÍSNIČKOVÁ OTÁZKA, tak vám musím ukázat písničku, která je zásadní inspirací pro tento blog ;)


8. Zlato vs. Stříbro?
Bílé zlato ;) Mám víc stříbrných doplňků, ale zlatem taky nepohrdnu :D
Zdroj

9. Jaké jsou tvoje záliby?
Mou největší zálibou je pravděpodobně čokoláda :D Ráda si čtu, ráda píšu, ráda zírám do prázdna a ráda si kupuju kosmetiku, kterou pak očuchávám a zkouším už cestou domů v MHD (za nevěřícného pohledu spolucestujících), protože se nemůžu dočkat domů :D

10. Rtěnka vs lesk na rty?
Asi mám radši rtěnku, u lesků mi často vadí jejich lepivost a nedržícnost. Ale naposledy mě docela mile překvapil Oriflame lesk, který jsem spotřebovala snad za měsíc, jak jsem se ho nemohla nabažit.

11. Zima vs Léto? 
Zdroj
Léto! Miluju ten pocit, kdy je takové vedro, že se člověk škvaří :D Ba ne, mám ráda, když je sluníčko a teplo, protože mám nízký tlak a je mi jinak pořád zima. Ideálně tak 25 stupňů, kdy je to na krátký rukáv, ale ještě se nevařím ve vlastní šťávě a kdy mi na večer stačí už jenom lehký svetřík. Škoda jen, že to jsou snad jen dva dny v roce (mi připadá). Zrovna dneska, když prší, bych nejradši celý den prospala až do toho léta.

12. Máš akné? 
Ne.

13. Je tvá pleť mastná, suchá nebo normální?
Moje pleť je spíš nenormální :D Je smíšená a jak kdy :) Záleží na aktuálním stavu, jestli dobře jím, jestli jsem ve stresu, nemocná nebo zdravá.

14. Máš pihy?
Tak jistě, chtěla bych vidět někoho, kdo nemá pihy :D Každý má přeci pihy! Jestli se touto otázkou myslí pihy na obličeji (tady jsem zapomněla původně dokončit větu :D). Asi jsem chtěla říct, že jestli se tím myslí takové ty sexy pihy na obličeji, tak takové nemám, jinak ale ano :)

15. Jakou velikost bot nosíš?
39/40

Hotovo! Pokud vás dnešní TAG bavil, tak děkujte Hevi, která je takhle hezky pouští do světa :) Pokud se do TAGouša taky zapojíte, nechtě mi odkaz, ráda se dozvím vaši velikost bot :D





Komentáře

  1. Zavídím ti tvůj baby-face.. :-) Ty budeš krásná i v 90 :-) :D , pendrek bych taky nesnědla.. to nechápu, jak to ti lidi můžou vůbec papat, ty máš nožku přímo pro mé střevíčky, které hledají ubytování :-)

    Odkaz na bazárek :-)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/04/bazarek.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jem ráda, že jsi mi ho čmajzla právě ty :-) Máš skvělý tag a i když jsem dneska stala s ksichtem kyselého citrónu, už tam mám smajlík, a za to díky tvému Tagu :)

      Vymazat
    2. Co mi to děláš! Ty botičky jsou nádherné :D Střevíčků mám doma plný šuplík, protože se mi hrozně líbí, ale neumím v nich chodit :D

      Jsem ráda, že jsem ti vykouzlila smajlíka na tváři :)

      Vymazat
    3. Mě mrzí, že se jich musím zbaviti.. :( ale jelikož jsem dost zhubla, tak se mi zúžila nožka a tyhle musí jít z domu.. :( Teď hledají majitelky co je budou milovat :-)

      Vymazat
    4. Někdo se určitě najde, Vinted to jistí ;)

      Vymazat
    5. JJ to jo, ale s tím nemám dobré zkušenosti.. :( právě.. :(

      Vymazat
    6. To je škoda, je to docela milá komunita :)

      Vymazat
  2. Skvělý tag! :-)
    http://thedefinitelydifferent.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. No já nejdřív chtěla napsat někam soukromou zprávu, ale jsem popleta a nikde jsem takovou možnost nenašla..:D Prvně jsem chtěla moc poděkovat za sledování (motivuje mě to abych blog zalejvala jako kytičku). A za druhý chci pochválit ten Tvůj, protože se mi hrozně líbí číst ho! Zrovna čtu Girl Online a nově jsem narazila na Tvůj blog a přijde mi, že píšeš podobným velmi poutavým stylem! :) Takže jen tak dál, já se sem rozhodně budu vracet! :)
    Janina:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ehm, aha.. už vidím link na FB... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi roztomilá :D Děkuju za chválu a děkuju i za sledování! Budu se snažit pokračovat tímhle stylem i nadále :) Už jsem přidala i kontaktní formulář na dotazy, případně vždycky můžeš napsat mail (viz levý sloupeček :)) Těším se na tvé další příspěvky! :)

      Vymazat
  5. Ja nemám pehy! :D teda, nikdy som si nijakú nevšimla... inak skvelý tag, mám rada tagy. :)) inak Primadonna Girl je fakt skvelá pesnička. <3 :))

    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec žádné na celém těle? :-O To jsem ještě neviděla! :D
      Děkuju :)

      Vymazat
  6. Krásné tetování :) pravdou je, že když má člověk jedno, nutně musí mít i druhé! :P
    A hledění jen tak do prázdna? Měla bych se učit, takže tohle je momentálně má nejoblíbenější činnost :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi líbí, ale není moje, je jen ilustrační :) Hledění do prázdna je nej :D

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥