Novoroční hitparáda: Deodoranty

Novoroční hitparáda recenzovaných produktů v uplynulém roce pokračuje! Dneska se podíváme na repete deodorantů, které jsem vyzkoušela a zrecenzovala. Celou recenzi naleznete vždy při kliknutí na název produktu. Tak jdeme na to!



Alverde Fresh Deo Roll-On s bambusem a mořskými řasami je produkt tak hrozný, že bych ho nedoporučila ani úhlavnímu nepříteli. Jako letní osvěžení možná, jako deodorant nemá ale účinek žádný. A ještě se v něm časem udělaly cucky. A nachytal všechnu špínu. Už nikdy víc.



Balea Sensitive Deo Creme je taky docela naprd, vlastně nevím, jestli má vůbec nějaký účinek. Ze začátku jsem ho používala na podpaždí, za nechává ale při mazání na rukách takový podivný film (který má asi ten anti potící efekt) a nebyl mi moc příjemný, takže ho teď používám na nohy a znovu do něj nepůjdu.



Osvěžující vodička ve spreji Balea s tak složitým názvem, že ho znovu psát nebudu, byl můj docela oblíbený produkt léta. Nejprve mě nenadchl vůbec, v létě jsem ho měla naopak ráda na osvěžení, teď v zimě zase leží vzadu v řadě nepoužívaných produktů. Znovu už si ho nepořídím, beru ho spíš jako takovou osvěžující vodu, než přímo deodorant, žádný dlouhodobý účinek nemá.



Jednoznačně nejlepší antiperspirant všech dob je Rexona Maximum Protection, díky které si i potič, jako já, může vzít na sebe barevné tričko. Používá se na noc a pokud se to s ní nepřehání, nedělá mi ani obávané záněty potních žláz. Zároveň je to ale obrovská chemie a nic, čím bych se chtěla mazat ve volném čase. Někomu nevyhovuje, mě sedla jako poklice na hrnec a co se týče top produktu proti pocení je u mě na první příčce.



Když říkám, že je u mě Rexona na první příčce, proč tomu tak není v hitparádě? Proč se jako první umístil Balea Sensitive Deo Kristall? Vlastně sama nevím. Používám je oba dva, Rexonu večer a krystal ráno. Oproti Rexoně ho ale používám skoro každý den a mám pocit, že zápachu a trochu i tomu pocení zabraňuje. Jedná se vlastně o chemicky vytvořený kamenec (Ammonium Alum; existují i "přírodní" verze těchto krystalů, které pak používají přírodní kamenec Potassium Alum) a hliník by se neměl dostávat do pokožky, ale měl by na ní vytvořit vrstvu a neproniknout dovnitř... Jak to funguje nevím, ale je mi to příjemné a tím to asi zakončím. A hlavně vůbec neubývá!

Co je váš nejoblíbenější produkt uplynulého roku?


Komentáře

  1. Rexona je fakt topovka, je mou stálicí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Rexonu jsem právě dnes dopotřebovala a měla jsem zelenou, na Baleu se budu muset podívat :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Rexonu take obcas pouziju. A Balea crystal můžu take doporučit.

    OdpovědětVymazat
  4. S Rexonou souhlasím, letos mi rukami prošli dvě a obě byly skvělé. Můj TOP je tělové mléko od Revlonu s kokosem.

    OdpovědětVymazat
  5. Rexona obecně patří k mým nej značkám v rámci antiperspirantů, kupuju si ji nejčastěji :) Zrovna teď používám variantu na bílé a černé oblečení a vyhovuje mi
    RMP jsem měla 2x a proti pocení zabrání úplně nejvíc

    OdpovědětVymazat
  6. Ja mám kryštálový dezodorant od Santé. Síce stál asi 9-11 € ,ale po viac ako 2 rokov som minula možno polovicu. Trochu mi vadí, že ho treba namáčať, tak používam niečo iné, ale inak je skvelý :) V dm-ku som videla aj takýto kameň ,ale už bol vo fľaštičke s rozprašovačom a stačí tam doliať vodu. A kryštál by mal vydržať 6 naplnení, tak ten chcem vyskúšať :) Som naň zvedavá :)
    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥