KIKO stíny


Pomalu se propracovávám zásobou nafocených produktů a dostávám se k těm "archivním", ke kterým patří i moje zamilované duo oční stíny KIKO, které jsem si přivezla před lety z letní dovolené. Vybrala jsem si kontrastní odstín 110 s bílým a černým stínem a těšila se, jak ze sebe vykouzlím úplnou Cruellu de Vil. I když nevím, jestli zrovna Cruella je ta správná módní inspirace. Ani nevím, proč se pouštím do takových asociací, asi jen kvůli barevné kombinaci. 

V poslední KIKO recenzi jsem vám představovala stíny v tužce, se kterými jsem moc spokojená. Stejné spokojené pocity mi navozují i tyto stíny. KIKO to prostě umí.


Nevím, jestli mi budete věřit stejně nadšené omílání výdrže a pigmentace (kterou zas a znovu neumím správně nafotit) stále dokola. Oba stíny v sobě mají perleť, na víčku drží jak přibité celý den (či celou noc) a třpytí se. Světlý k vnitřnímu koutku a černý k vnějšímu je moje oblíbená stínovací kombinace. Nosím je docela často, s černým někdy dostínovávám i horní linku. Skvělé stíny, skvělá výdrž, nepráší, neslévají se v linkách. Pigmentace je o tisíc nejvíc procent lepší, než na fotce. Tu berme opravdu jen ilustračně a jako důkaz, že s černými stíny člověk nemusí hned vypadat jako člen Tokio Hotel.




Komentáře

  1. Já mám Kiko velmi ráda, ale se stíny mám problém. Konkrétně s těmito. :)
    Ta pigmentace je sice slušná, ale jen na swatchi. Jinak na víčku to není žádná sláva. Ovšem stíny, které nejsou zapečené jsou výborné. Takže za mě má Kiko i lepší řady. :)
    Každopádně jsi si vybrala moc hezké duo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je vtipné :D Nejsem žádný swatchový umělec, pigmentace dobře zachytit nejdou a za mě je na víčku mnohem výraznější. Musím dát vždycky velký pozor, aby se ze mě nestala královna upírského podsvětí, když používám tu černou. Každému holt vyhovuje něco jiného :)

      Vymazat
  2. Na ruce ta pigmentace nevypadá moc skvěle, ale taky mi dělá problém odstíny hezky nafotit. Obdivuji všechny blogerky, co fotí líčení a jde tam všechno pěkně vidět. Já kiko ještě nezkoušela, takže s těmito stíny nemám žádnou zkušenost. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musí do stínu asi vždycky fakt hodně hrábnout a hodně ho nanést, jinak to nevidím - a to je mi líto dělat :D

      Vymazat
  3. Od této značky jsem nikdy nic neměla, ale kamarádka měla právě stíny a hodně si je chválila. Já jsem spokojená se stíny od Alverde nebo Lavery (ty quatro) :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stíny Alverde mě taky mile překvapují, že dokonce i vydrží. Tyhle KIKO jsou ještě z dob dávných, než jsem tušila, že něco jako přírodní kosmetika je, a jsou moc fajn :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥