Jarní unboxing s Krásná každý den

Krásné první dubnové pondělí, mé milé! Jak si užíváte příchod jara, aprílový pátek, posun času a doufání v teplé zítřky? A co ten apríl, napalujete se navzájem, nebo ten den ignorujete? Napište mi do komentářů! 

V dnešním článku se podíváme pod víčko jarní krabičky produktů na testování mého zamilovaného eshopu Krásná každý den. Pozor, v následujícím textu bude následovat lavina jednoznačné reklamy.


Dnešní článek jsem chtěla začít takto poeticky. Blaho je vůně čerstvě pražené kávy, horké čokolády, čerstvě upečeného perníku, skořice a vanilky na Vánoce. Blaho je horká koupel po studeném dni venku a huňatý župan, když venku prší. Blaho je dostat balíček z Krásná každý den...

Víte, proč jsem z testované kosmetiky Krásná každý den vždycky tak odvařená? Protože mi milá Míša dovolí vybírat si kosmetiku sama. Vybírám si totiž to, co mě zajímá a o čem vím, že by se mi teoreticky mohlo líbit. Stejně, jako když se dívám po jiných eshopech a obchůdcích a říkám si, co to a tamto a jé toto a aaach tamto. Domů mi pak přijdou lahůdky, na které se těším a můžu se radovat namísto toho, abych zdlouhavě vymýšlela, jak na něčem hrozném najdu něco pozitivního.


První jarní balíček byl obzvlášť voňavý a musím říct, že se mi obzvlášť sbíhají sliny. Tentokrát se totiž jedná o mazání s tak lahodnými vůněmi, že začínám automaticky slintat jen při pomyšlení, že už se zase budu natírat. Čokoláda a pomeranč & bílá vanilka s levandulí. Jedno je šlehané a druhé tuhé. Obojí je tuze skvělé.


Dulcia šlehané tělové máslo čokoláda pomeranč voní tak božsky, že chci vzít lžičku a sníst ten celý kelímek. Je strašně, ale strašně božské. Jestli jste milovníci čokolády s příchutí pomeranče, budete to milovat. A pokud si myslíte, že na takové chutě nejste stavění, Dulcia vás přesvědčí o opaku.

Mylo výživný krém na tělo a ruce vanilka - levandule voní jako ta nejsladší bílá čokoláda a v kombinaci s levandulí není vůbec divná, jak jsem si na první přečtení popisku myslela, ale naopak ohromně osvěžující. Nevím, jestli někdy budu schopná popsat tak neskutečně reálné vůně a jejich roztodivné kombinace. Rozhodně si ale užívám každé namazání. Těšte se na recenze!


Za produkty k vyzkoušení a krásně zabalený balíček s tematickou levandulovou snítkou moc děkuji Míše z eshopu s přírodní kosmetikou Krásná každý den.



Komentáře

  1. Tvé nadšení plně chápu, také s tímto eshopem spolupracuji a jsem z té spolupráce nadšená :) Zrovna se nemohu dočkat, až mi přijde balíček, ale je fakt, že ten není tak úplně pro mě.. ale i tak to nadšení je :D

    OdpovědětVymazat
  2. No při takových parfemacích bych slintala taky :D
    Na apríla jsem letos nachytala jen jednoho člověka, ty roky před tím jsem pořád napalovala někoho :D

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera. Super spolupráce, určitě bych i já za ni byla vděčná. Zatím se produkty z Krásná každý den pouze kochám na webech ale třeba nastane den kdy neodolám a něco si i nakoupím.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem taky vždycky strašně nadšená, když mi z tohoto obchůdku přijde balíček, takže tvé pocity naprosto chápu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥