Blesková soutěž o vstupenky na World of Beauty & Spa - UKONČENO


Moji milí, mám tu pro vás dva krát dvě čestné vstupenky na pražský veletrh krásy World of Beauty & Spa, který se koná na výstavišti v Letňanech v pátek a v sobotu 10. - 11. března 2017. Lístky jsem dostala od mého oblíbeného obchůdku s přírodní kosmetikou NuSpring. Výherci budou tentokrát dva a každý dostane po dvou lístcích.


Jak se zúčastnit soutěže?
1. Napište mi, proč byste měli vyhrát právě vy.

2. Sledujte můj blog
Sledovat můžete přes GFC, FacebookInstagramYoutubeTwitterGoogle+Blogerky a Bloglovin.

3. Like pro FB NuSpring.

4. Sdílejte tuto soutěž!

Pro účast v soutěži musíte odpovědět na soutěžní otázku a sledovat alespoň na jednom místě, vše ostatní je nepovinné. Účastník soutěže musí mít doručovací adresu v ČR nebo SR.

Za každé sledování a sdílení si můžete přidat jeden komentář, takže dohromady každý asi bžilion. POZOR! Do komentáře vždy napište, kde a pod jakým jménem mě sledujete, případně odkaz, kde soutěž sdílíte. 

Soutěž poběží do 25. 2. 2017. Pak vyberu výherce a budu ho kontaktovat emailem.

Hodně štěstí! :)



Komentáře

  1. Ahoj sleduji pres bloglovin a gfc elizabeth greenova a proc bych mela vyhrat? Jelikoz to je kazdy rok v praze a ja to tam mam pres 200km, tak se tam casto nedostanu, tohle by byla prilezitost navstivit hlavni mesto tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  2. To je skvělá soutěž a sleduji tady i na insta :). A proč bych chtěla vyhrát? Protože nikdy jsem se těchto akcí nemohla účastnit, protože jsem nebydlela v Praze. Jenže teď v únoru jsem se konečně přestěhovala do Prahy a byla by to super příležitost, a moc ráda bych se tam podívala :)
    Therainbower@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Chci vyhrát, protože jsem v Letňanech na veletrhu krásy ještě nikdy nebyla. O kosmetiku se zajímám a ráda bych se tam podívala a třeba si něco koupila hezkého.
    gfc: Simoneta blog
    Like fb: Simoneta blog
    sdíleno na: Simoneta blog
    email: simonetablog@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Sleduji přes FB - na veletrh se těším a získat volnou vstuoenku je pro mne velkou radostí, věřte, že u mne určitě nepropadne ....Marie1177@seznam.cz

    OdpovědětVymazat