Mňamózní SOUTĚŽ o jarní novinky od Sonnentoru - UKONČENO


Jaro je tu! Ptáčkové zpívají, holubi nám posedávají na balkonu, zuřivě vrkají a snaží se tam tajně postavit hnízdo, alergie se střídají s nachlazením... Sluníčko svítí, lidé vybíhají do parků (dokonce i já, považte!), přibývá energie, chuť zkoušet nové věci, uklízet si šatníky, hlásit se po roce zase na kurzy jógy... a papat! S jarem se rodí všechno nové nejen ve světě kytiček a zvířátek, ale i v Sonnentoří kuchyni ukuchtili pár novinek. Tak co kdybychom si ten první jarní víkend zpříjemnili ještě víc a zasoutěžili si o ně? :)

Soutěžit budeme o dvě veliké dobroty - jarní beránkovou čajovou směs Luční kvítí a obědovou sadu Before you go go, která je úplný obědový fenomén! Obsahuje výběr koření a čajů a taky nádhernou mini knížečku plnou inspirace a receptů.  


Jak vyhrát?

1. Sleduj mě přes GFC, Facebook nebo Instagram. Stačí splnit 1 sledování, za každé další si můžeš přidat komentář navíc. Do komentáře nezapomeňte napsat svůj email + jméno, pod kterým mě sledujete.

2. Sleduj Sonnentor na Facebooku nebo Instagramu.

3. Do komentáře napiš, co máš nejradši k obědu. Pěkně se rozepiš, ať se mi sbíhají sliny a můžu pak uvařit tvůj oblíbený recept :)

Přidat můžete až 3 komentáře. Soutěž poběží do soboty 6. 4. 2019, v neděli pak vyberu jednoho výherce. Soutěž platí pouze pro ČR.


Držím palečky a těším se, až se mi budou chutě sbíhat :)

Moc děkuji firmě Sonnentor za poskytnutí produktů do soutěže.



Komentáře

  1. Sleduju na GFC jako Betty Pávková.
    K obědu si nejraději dávám cizrnové burgery s bramborovou kaší a karamelizovanou červenou cibulkou. Nejím maso, něco kolem dvou let a právě v té době jsem tenhle recept objevila. Je to neskutečná dobrota, v životě jsem nejedla nic tak dobrého. A karamelizovaná cibulka je naprosto famózní.
    (Instagram Sonnetor sleduji jako hlava v knihách a jejich FB jako Betty Pávková)

    OdpovědětVymazat
  2. Tvůj FB sleduju jako Betty Pávková.
    A taky mám k obědu ještě ráda zapečené těstoviny se sýry a bešamelem. Je potřeba tam dát hdoně nivy a nahoru mozarellu a pak je to paráda.:-D

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, parádní soutěž :-) :-) sleduji tě přes GFC jako Nela Procházková a všude také stejně.. Nejraději mám zeleninové placičky a batátové hranolky, mňááám..
    cumanelka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Na FB tě sleduji jako Nela Procházková..
    cumanelka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Na IG tě sleduji jako nela_proch..
    cumanelka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. 1. Na IG tě sleduji jako lenkapetrova1
    2. K obědu mám nejraději krupicovou kaši s kakaem a nutelou! A domacíma cookieskama! <3 Nejlepší!

    Holky skvělá soutěž, těším se a i kdybych nevyhrála tak si to Luční kvítí prostě koupím! Chci to vyzkoušet :)

    Dovoluji si přidat doporučení na soutěž o hodinky Michael Kors <3 https://www.brasty.cz/soutez

    OdpovědětVymazat
  7. Sleduji tě tady jako Michaeka Barthová.
    Sonnentor čaje miluji :-)
    K obědu mám ráda spousty jídel, třeba hovězí po Burgundsku je famózní.
    Barthova.m@email.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Na IG tebe i Sonnentor sleduji jako Siraelxy.

    OdpovědětVymazat
  9. GFC tě sleduji Vendula Janků
    K obědu má nejraději vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky a hovězí líčka na víně s bramborovou kaší :)kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. FB Vendula Janků
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Tak tohle je soutěžní odpověď přímo pro mě :D já jsem hrozná požitkářka (ale na kuchařku se ještěmsím hoodně učit). Nejraději mám italskou kuchyni + vždycky po obědě mě ještě honí mlsná na dezert. Tento týden jsem se nadchla medvědím česnekem, který jsem si nasbírala v lese. Udělala jsem si krémové rizoto s medvědím česnekem, houbami a kuřecím masem - nakrájela jsem kuřecí maso s nakrájeným medvědím česnekem, přidala houby a vše podusila. Mezitím jsem si v kastrůlku povařila smetanu s trochou mouky a přidala do ní listy medvědího česneku, takže mi vznikla hustá zelená omáčka. Vše jsem orořenila, smíchala do směsi a přidala uvařenou rýži. Bylo to mooc dobré a asi si dám brzy opáčko :D doporučuji jíst čerstvé a nenechat si porci na později, kdy už omáčka není tak čerstvě dobrá. Dnes vyazím pro další česnek a chci si vyrobit domácí pesto :) cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. na Fb sleduji jako Barbora Francová (moje nové jméno po vdavkách)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj! Na insta sleduju jako ostríž (a jako taluranit ) :)
    K obědu mám ráda rozmanitost - teď na jaře se třeba obzvlášť těším na kopřivový špenát s vajíčkem a brambory. Obecně mám ráda brambory, těstoviny a rýži Když fakt nestíhám a chci něco dobrého, udělám si tzv piečoky - brambory na plátky, osolit pokořenit (paprika, tymián rozmarýn...), zalít trošku olejem a šup do trouby. K tomu domácí dip - tvaroh se zakysanou smetanou a česnekem. Po tom se můžu umlatit. A co je nejlepší - přítel piečoky nemá rád, takže si je můžu sníst sama :D

    Taluranit@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. Na oběd si ráda pochutnám na lososu s medem, ořechy a hořčicí a bramborama. Je to moc jednoduché na přípravu a chutná to skvěle. Pekáč vymastím olivovým olejem, uložím na něj brambory a lososa. Osolím, přidám bazalku, oregano a opepřím. Na lososa naliju směs medu, másla a hořčici a posypu strouhankou s pomletými ořechy. To celé peču po dobu asi 20 minut při 200°Cm nebo až je to prostě hotové. Mezitím si udělám nějaký lehký salát s rajčinama, okurkami, nebo další zeleninou, co mám po ruce. :)
    Na GFC sleduji jako Lucy Koláriková.

    OdpovědětVymazat
  16. Na IG jako malymotylik, email: malymotylik@gmail. com

    OdpovědětVymazat