Mátová zubní pasta od Lavery


Když se mi před pár lety objevil první zubní kaz, měla jsem rozporuplné pocity. Na jednu stranu jsem ráda, že jsem svůj první měla až v šestadvaceti (tak nějak), na druhou stranu jsem byla zklamaná, že se mi vůbec objevil. Jestli něco, tak osobní zubní hygienu mám špičkovou. Naučila jsem se ji během nošeních fixních rovnátek a držím ji dodnes. Zuby si čistím nejen ráno a večer, ale i po jídle, nebo prostě během dne, když potřebuju "osvěžit a vyčistit" pocit v puse. Kaz se mi objevil asi rok až dva poté, co jsem začala používat přírodní zubní pasty. Měla jsem v tu dobu strach, aby to nebylo tak trochu i z nich. Zároveň to bylo i období, kdy mi zjistili intoleranci na laktózu a já komplet vysadila mléčné výrobky. Teď už to jsou dva roky, co žádné kazy nemám, čímž se toto poslední dilemato vyřešilo - přírodní pasty na zuby jsou dobré a nemusím se je bát používat.

Kromě své stálice od Alverde, která je fajn, ale téměř bez chuti, zkouším ráda i jiné a zajímavější. K testovací náloži přírodní kosmetiky z eshopu NuSpring jsem proto přihodila i Mátovou zubní pastu od Lavery.


Od Lavery jsem doteď zkoušela jen péči o pleť a o vlasy a se značkou byla celkem spokojená. Zubní pasta pro mě tedy byla úplná novinka. Vybrala jsem si mátovou osvěžující variantu, která osvěžuje dech, má chránit proti vzniku zubního kazu, přirozeně bělit zuby, pečovat o dásně a zubní sklovinu. Obsahuje bylinné extrakty z meduňky, eukalyptu, máty, šalvěje a salvadory perské. 


Pasta krásně svěže voní, v ústech je osvěžující, ale nepálí, což jsem moc ráda, protože nemám pálivé zubní pasty ráda. Můžu potvrdit, že zuby hezky vyčistí, dásně i zubní sklovina jsou v pohodě, rozhodně dokáže i osvěžit dech. Jen to přirozené bělení zubů nedokážu potvrdit, toho jsem si nevšimla. Pokud máte citlivé dásně a trpíte na vznik různých aftů, zánětů a podobně, tak tahle pasta je moc fajn - nebude vás štípat a bylinky vám pomohou dásně zahojit. Pokud na problémy v puse trpíte častěji, vyplachujte několikrát za den odvarem ze šalvěje. Za mě to nejlepší a nejúčinnější, co hojí bolístky v puse.

 
Pokud máte rádi přírodní pasty na zuby, nebo s nimi teprve začínáte, mátová zubní pasta Lavera Complete Care bude ta správná volba. Můžu ji doporučit a určitě ji nemám doma naposledy. 

Děkuji eshopu s přírodní kosmetikou NuSpring za boží věc na testování!


Komentáře

  1. Velmi zajímavý produkt, zkusím se po ní podívat. Přírodní pasty mi přijdou fajn ale některé jsou hrozně slabé a kolikrát jsem po nich měla takový zvláštní pocit v puse.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerá byť fajn, tiež by som ju rada vyskúšala :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  3. ěla jsem možnost vyzkoušet přírodní aloe a byla moc dobrá tedy :) Netuším ale značku, brala ji s sebou kamarádka.

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám pocit, že něco od této kosmetiky jsme doma měli a bylo to fajn. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi zaujímavá pasta. Ja mám AP24 a som maximálne spokojná

    ČO OBSAHUJE MOJA TAŠKA DO PÔRODNICE?

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥