5 kosmetických novinek. Co se chystám testovat?

Dneska mám pro vás rychločlánek, ve kterém vám ukážu své nejnovější kosmetické přírůstky - dvě rtěnky, dva přípravky na vlasy a jednu voňavku - a podělím se s vámi o první dojmy.

Jsem pravděpodobně poslední blogerka ve vesmíru, která donedávna neznala Vinylky od Maybelline. V Rossmannovi běží akce na rtěnky a spol 1 + 1, tak jsem ulovila rtěnku Superstay Vinyl Ink v odstínu 20 Coy. V Rossmannovi, ve kterém jsem byla, byly jinak samé oranžo-nude odstíny, které se mi nelíbily, nebo sytě rudá, která mi nesluší. Doma už mám odstín 10 Lippy, který je fantastický, je podobný odstínu druhé rtěnky níž. 20 Coy je do fialova (Kocourek jí říká ředkvičková) a pěkně mi podtrhuje modrá očka. Trošku dýl zasychá než třeba matné rtěnky, ale po zaschnutí je stále taková lesklá a skvěle drží.

Protože jsem si druhou Vinylku z dostupných odstínů nevybrala, ale akci 1 + 1 zdarma jsem využít chtěla, šáhla jsem po další tekuté rtěnce od Maybelline Super Stay Matte Ink. V mozkovém zkratu, který mívám v drogérkách pravidelně, protože nevím, co si vybrat, jsem si ji spletla s mou oblíbenou matnou Matte Mania od Dermacolu, která mi dochází a po letech už nemaluje tak dobře, jako čerstvá rtěnka. Odstín Super Stay Matte Ink 80 Ruler je krásný, ženský, rtěnka ultra rychle zasychá, měla jsem ji na sobě pár hodin a byla příjemná.

Co ale nerozdýchám je aplikátor. Prosimvás, RTĚNKA NENÍ BUBLIFUK! Koho něco takového napadlo? Jednak se s ním špatně maluje a velmi snadno přečmárnete konturku (což je k vzteku, pokud jste zvyklí jako já věnovat makeupu 10 minut před odchodem z domu, kdy stačí minuta a máte zpoždění), druhak uprostřed zůstává poměrně dost tekuté barvy, která - nedáte-li si pozor - jednou za čas někam ukápne. Naprostý nesmysl a zapatlané umyvadlo k tomu.

Teď něco veselejšího. Asi rok a půl jsem na spíše neúspěšné curly girl cestě. Když mi bylo asi dvanáct let, zvlnily se mi vlasy (důkaz na druhé fotce u tohoto postu). Předtím jsem měla takové zplihlé nitky. Dodnes si o svých vlasech myslím, že jsou vlnité, i když o tom spíš musím druhé přesvědčovat. Každopádně jsem díky tomu objevila vlasovou péči Naturalmente (objednávám z eshopu Viva Beauty). Pomerančový šampon a kondicionér jsem už vyzkoušela v malém balení a za dlouhou dobu je to první vlasová péče, která mi dělá objem a nezatěžuje vlasy. Ono se totiž u kudrnatých vlasů dbá na hydratraci, což je pro mě cesta ke zplihu. Až kadeřnice Vousatá dáma mi doporučila, abych šáhla po přípravcích na jemné vlasy nebo na objem. A voilá, měla pravdu.

Poslední novinkou v mé kosmetické sbírce je parfém Love Chloé. Vůni bych popsala jako vyzrálé jaro - lehká, lehce nasládlá, ucelená, zemitá - někdy až do mýdlova. Voňavky dostávám pravidelně k různým výročím a pokaždé díky tomu vyzkouším něco nového. A díky blogu si pak pamatuji, co to bylo a jak se mi líbila.

Toť vše, přátelé. Zaujalo vás něco z mých novinek?

Komentáře