Vůničky: Versace - Woman


Dnešní vůní, kterou si představíme, je vůně Versace Woman. Moje toaletní voda má 50 ml a objevila jsem ji teprve před rokem, ale tak mi zavoněla, že už mám druhou dávku. A málem bych ji ani neobjevila! Pořídila jsem si ju totiž na dovolené, když jsem si hloupě přibalila jen zbyteček malé cestovní toaletky, která mi došla hned druhý den (asi jsem chtěla být hodně voňavá či co a všechno jsem vyvoněla hned v prvních dnech). Bez vůně jsem celá nesvá, tak jsem zamířila do tamní drogérky a dobrou půl hoďku nutila slečnu asistentku, aby mi popisovala všechny vůně, které by se mi mohly líbit. K obrovské spokojenosti jsem pak domů odešla s touhle kráskou.


Versace Woman má krásný útlý výsoký flakone, který je zabarvený do lehce žluté, vespodu růžové barvičce. Aplikátor pak lemují růžové kamínky. Víčko alá diamant je plastové.


Vůně je naprosto božská. Taky sladká (jsem slaďouš milovník), ale taková dospělácky sladká, trochu kořeněná. Po chvíli se rozvoní do jemné příjemné holčičí vůně. Vonět budete po celý krásný den.


Vždycky, když objevím voňavku, která mi vyhovuje, tak ji pak používám mnoho let, nejlépe navždy. Versace Woman je přesně taková vůně. Podmanivá, ke které se ráda vracím.

Znátě vůni Versace Woman? 


Komentáře

  1. Moc pěkný tip na vůni.
    Zvu tě k mé narozeninové soutěži.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/10/muj-blog-slavi-1-narozeniny-to-si.html

    OdpovědětVymazat
  2. Musi vonet hezky.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. S tímhle parfémem bohužel ještě zkušenost nemám... Ale mám od Versace Bright Crystal Absolu a té se nemůžu nabažit :))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥