Pěnový makeup od Alverde


Jsou dny, kdy se ráno probudím a zjistím, že něco usilovně potřebuju. Ale fakt nutně. A hned. Takhle jsem se jednou ráno probudila a zjistila, že okamžitě (ale fakt vokamžitě) potřebuju nový makeup. Že jich mám plnou poličku v koupelně nehraje žádnou roli. Nalítla jsem proto do DMka a začala zkoumat, který makeup by mohl uspokojit moje potřeby.Řekla jsem si, že když už musím být marnivá, tak to udělám správně a vrhla jsem se na pultík s přírodní dekorativkou Alverde. Chvilku jsem se šťourala ve všem možném, až jsem narazila na Pěnový makeup.


Líbilo se mi na něm, že je ve skleněné skleničce (absolutní popis materiálu), protože nejradši pracuju s tekutými makeupy bříšky prstů. Asi jsem ještě neobjevila ten dokonalý štětec nebo nejlepší houbičku, protože nakonec vždycky skončím u patlání vlastníma rukama. Začala jsem proto šťourat a zkoumat vzorečky. Ňoupala jsem chvíli to ztvrdlých vzorečků alá vodovky po prázdninách a nevěděla, co si o tom myslet. Zkoumala jsem ještě další varianty a produkty, ale nakonec jsem se rozhodla, že tohodle brouka v odstínu 02 Rosy Beige risknu. Vzala jsem si ho a hned venku ho otevřela a ňoupla do něj prstem (proto ten šmáh na fotce). A byla jsem v šoku. Je to pěna!


Název Pěnový makeup Alverde mi nenapověděl, že se jedná o pěnu! (někdy jsem totiž fakt nedomykavá) Respektive takový jemný a našlehaný krém. Je mastnější, než jiné makeupy, ale i jemnější. Zamilovala jsem se do něj hned po první aplikaci. Věřím, že ne všem bude vyhovovat. Mám suchou pleť a tento makeup ji vyživí a hydratuje. Nedělá šmouhy a pigmentaci má spíš střední, nebo jak já jí romanticky říkám - letní. Neudělá fasádu, ale spíš mi připomíná BB krémy, které pleť sjednotí a rozzáří. Odstín se mi podařilo trefit na jedničku (uf).


Makeup krásně voní, tak jemně a sladce. Používám přes něj ještě pudr (což ostatně vždycky) a jako základ pro následné malování mi přijde ideální. Stačí ho jen maličko, sjednotit pleť, lehce přepudrovat a vyrazit do letního počasí (čímž není vždy myšleno jen slunce a jahody). Za mě je to jednoznačně objev léta a nejlepší lehký makeup, který jsem objevila. Alverde je v dekorativce často zavrhované, ale tento produkt si mě opravdu získal.


Má jediná obava je - co se s ním stane za nějaký čas? Na vzduchu totiž viditelně tvrdne, viz mé nípání do ztvrdlých vzorečků. Zatím s ním problém nemám a spíš si myslím, že ho spotřebuji dřív, než bude mít šanci vyschnout. 





Komentáře

  1. Jééé pěnový make-up mám od Avonu a jsem s ním moc spokojená, na tento se v DM-ku podívám!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? Jéééé! :D Tenhle je první, který jsem vyzkoušela, a je fakt bombastický (alespoň z mého pohledu). Zajímalo by mě srovnání s tím avoňáckým.

      Vymazat
  2. Super, cakala som kedy niekto pride s recenziou na tento make-up. Len este musim cakat, kym ho niekto vyskusa na zmiesanu a mastnu plet. Ja som skusala tester na ruku. Po naneseni som si povedala, ze to je strasne, ale po chvili ked som vysla z DM von uz to na ruke vyzeralo dobre. Tak uvidim, ci casom vyskusam.
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Testery byly příšerné! Vyschlé a absolutně ne takové, jaký je produkt (nebo alespoň u nás). Makeup je hodně mastný, mi vyhovuje, ale na smíšenou a mastnou pleť nevím nevím.

      Vymazat
  3. Taky to tak někdy mám, že zjistím že něco úplně nutně potřebuju, ačkoliv toho mám vlastně dost :D. Na tento make-up jsem koukala, ale přírodní make-upy mi nesedí takže jsem ho raději nezkoušela.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥