Spotřebováno: Nedělní edice

Víte, kdy bylo poslední spotřebováno? V říjnu! Vostuda! A přitom mě tyhle rychlovky o tom, co jsem vyhodila, hrozně baví. Utřídím si myšlenky a i vy, moji milí koblížkové, je máte rádi (žejo?). Rychle se zhodnotí pro a proti a všichni víme, na čem jsme. Tak jdeme na to.


Nikdy nevím, jestli mám větší radost z toho, že mi něco dojde, nebo z toho, že musím jít doplnit zásoby. Jako první vlevo jsem spotřebovala Růžový pleťový krém Alverde, který byl skvělý. Teď jsem si kupovala další alverďácké a šáhla jsem po avokádovém a pak krému s bachovými květy, tak jsem zvědavá. Růžový byl lehký a jemný, ale dostatečně výživný, takže se k němu určitě vrátím. Navíc krásně růžově voněl. Ze stejné řady jsem měla i pleťový olej, který byl hodně božský.

Suchý olej Yves Rocher (nebo co to vlastně je) byl z letní limitované edice. Na první čuch mi přišel skvělý, ale na druhé použití úplně strašný a zbytečný. Olej byl "dvoufázový", měl dvě složky a před použitím bylo potřeba protřepat. Složky se ale moc dobře spolu nemíchaly a vlastně se mi na pokožku dostávala jen taková mastná voda. Už nikdy víc!


Balzám na rty Moje mě překvapil. Na první pohled vypadá jak něco, co si člověk koupí na pouti nebo dostane jako dárkový předmět, ale uvnitř se skrýval docela dobrý produkt. Sama bych si ho ale nekoupila a protože mám radši přírodní balzámky, ani nepořídím. Ale to roztomilé koťátko za vyzkoušení rozhodně stálo.

Oční krém od Alverde s mořskou řasou byl docela fajn. Takový gelový bez výrazné vůně, moc příjemný na namožené oči nebo během horkých letních dnů. péči na obličej od Alverde jsem si vůbec docela dost oblíbila, takže ho určitě ještě někdy vyzkouším.


Dvě Weleďácké chuťovky, se kterými jsem byla moc spokojená. Větší lahvička vlevo je Březový olej na celulitidu, který jsem zkoušela společně v setu se sprchovým peelingem. Přečtěte si recenzi, spousta lidí si speciálně tento set moc chválí. Druhá menší lahvička od Weledy je vlasový rozmarýnový olej. I na něj už je recenze sepsaná, tak se můžete potěšit celým neochuceným rozborem. Weledí kosmetiku mám celkově ráda a zrovna tyto dva produkty byly moc příjemné.

Další kousek od Alverde je vlasová avokádová maska, respektivě Avokádové máslo na vlasy. O něm jsem psala recenzi docela nedávno a je to takový produkt, o kterém vlastně nevím, jestli něco dělá a jestli je dobrý nebo ne. Asi si ho znovu v dohledné době nepořídím, ale znám se. Zapomenu a jednou půjdu na lov do drogérky a zase si něco podobného domů přinesu. 


Posledním produktem dnešního spotřebování je pudr Alverde Oriental Bazaar, který není tak úplné spotřebováno, jako spíš přendáno a vyhozeno. Nejdřív jsem byla nadšená z toho, že má balení štěteček, takže bude hrozně praktické. Barva pudru je na mě hrozně tmavá a ještě má třyptky, takže ho od začátku používám jako bronzer. Časem se mi ale balení rozbilo, víčko nezavíralo a pudr se špatně dostával ven, tak jsem ho přesypala do volné krabičky a původní obal vyhodila. Recenzi jsem na něj už taky psala.

Jak tak koukám, tak u mě vítězí kosmetika Alverde, kterou používám opravdu na všech frontách. Co vy? Co jste naposledy spotřebovali? Co se vám z dnešního spotřebováno líbí nejvíc a co nejmíň?




Komentáře

  1. Všetko vyzerá super :) Najviac ma zaujali Alverde produkty, musím už aj ja od nich niečo vyskúšať :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
  2. S ružovým pleťovým krémom som aj ja spokojná :)

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
  3. S žádným výrobkem nemám zkušenost. Také jsem si nedávno říkala, že už jsem strašně dlouho nenapsala tak primitivní článek. :-D Alverde mám také ráda.

    OdpovědětVymazat
  4. S výrobkami nemám skúsenosti, no vyzerajú super :)

    Pozývam ťa na Giveaway o výrobky značky Dermacol! : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥