Čistící mlíčko Skin Blossom

Když jsem se protloukávala studiemi, hrozně jsem se těšila, až budu mít všechno za sebou a budu moct "jen" pracovat. Vidina toho, že nebudu muset do nocí psát diplomky, seminárky, analýzy, pojednání, výzkumy byla tak lákavá, až se mi svíral žaludek. V období seminárek jsem se hrozně těšila na to, až bude zkouškové, kdy nebudu muset nic tvořit, jen se učit. O zkouškovém jsem se zase těšila, až se nebudu muset učit a bude zase další semestr, kdy budu moct něco psát. A pořád jsem se těšila na tu vidinu "dospělého pracovního života", kdy bude mentální aktivita vysokoškolského vědátora utlumena a já budu jen pracovat. Teď, kdy "jen" pracuji, čas od času přemýšlím, jestli bych si nestřihla ještě další roky honbou za PhD. Zrovna včera jsem si četla přijímací požadavky a z představy, že se budu muset zase něco učit, se mi udělalo úplně nevolno. Ještě není správný čas (a možná ani nikdy nebude).

Měla jsem během studií ohromně naivní představy o tom, jak vypadá pracovní život. Nejen, že teď vstávám mnohem dřív, ale musím dělat všechno to, co jsem nenáviděla, během jednoho dne. Prezentace před lidmi, sepisování všeho možného a TELEFONOVÁNÍ. Jsem rázná holčička a nemám problém k vám přijít a říct vám pěkně z očí do očí co a jak. Ale z telefonování mám naprostou hrůzu. 

Chtěla jsem tímto úvodem ale říct to, že mám tak unavený mozek, že jsem zapomněla na to, co všechno jsem měla už před rokem v březnovém LoveLula boxu. Prohlížela jsem si na webu čističe na obličej a smutně si povzdechla "achjo, já tu značku Skin Blossom snad nikdy nevyzkouším". A víte co? Můj unavený mozek úplně zapomněl, že mlíčko na čištění Skin Blossom Gentle Cleansing Milk už dávno mám schované v šuplíčku a připravené k použití! Řekněte mi upřímně, spraví se časem tyhle výpadky mozku?


Když jsem si tedy vzpomněla, že jsem čistící pleťové mléko od Skin Blossom našla v Lovelula boxu, začala jsem ho vesele používat. Dnes už odpočívá v kosmetickém nebi, protože je dávno vypotřebované. Jak se mi líbilo? 

Na první pohled mě zaujaly typické zelené obaly, které mi připomínají něco lékárenského. Jako bych měla na poličce v koupelně nějaký lektvar z lékárny. Líbí se mi hravé logo a poloprůhledný obal. Čistící mléko má pumpičku, kterou před nechtěným pumpnutím chrání ještě plastové víčko. Celá lahvička je také z tvrdého plastu. 


Mám ráda voňavé produkty (kdo ne, že). Skin Blossom Gentle Cleansing Milk mi vůbec nevonělo. Nemělo žádnou "hezkou" vůni. Naopak mi přišlo, že voní jako lepidlo Herkules, tak podivně chemicky, lepidlově a nepříjemně. To mi ale vlastně zase až tak moc nevadilo. Jsou i horší kosmetické vůně. Postupně jsem si na vůni zvykla a při odličování jsem ji vůbec nevnímala. 

K odstranění makeupu a řasenky mi stačilo bohatě jedno nebo i půl pumpnutí. Mlíčko bylo příjemné na pleť i kolem očí. Odstranilo i méně držácké rtěnky (mluvím o těch tekutých - třeba matné ze Sephory odlíčilo v pohodě, tekuté od Dermacol neodlíčí ani trošku, na ty je potřeba olej). 


Byla jsem s ním spokojená až do konce. Trochu mi vadilo to, že když se mlíčko přiblížilo svému konci, ale na dně ještě zbývalo docela dost, přestalo pumpičkovat, takže jsem provedla operaci, lahvičku rozpárala a zbytek si přendala do jiné šroubovací krabičky. 


Odličovací mléko od Skin Blossom jsem vyzkoušela moc ráda. Čistilo hezky, nedráždilo ani pleť ani oční okolí, poradilo si s veškerým makeupem i řasenkami a některými rtěnkami. Nesedla mi vůně a zklamala funkce pumpičky, která poslední zbytky už nezvládla. Znovu už mě asi neláká. 



Komentáře

  1. Tak tohle jsem vůbec nikde neviděla, vidím a čtu o tom prvně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Znám je právě z LoveLula a pak z různých zahraniční eshopů s kosmetikou :)

      Vymazat
  2. Od Skin Blossom som mala čistiaci gél, a bol dokonalý :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥