Nejlepší podzimní DM box


Pondělí ráno. Svítí sluníčko, ale to je asi tak jediné, co mě může na pondělí potěšit. Jinak je to začátek dalších pracovních dnů a odpočinek v nedohlednu. Cestou do práce už klasicky otevírám maily a čtu si. Jako první vidím něco pracovního, protočím očička všemi směry. Pak mrknu na další mail a panenky se mi rozšíří. Vyhráváte DM box! Juchů! Hned jsem si pro něj cestou do práce zaběhla a jen co se za mnou zavřely dveře, jsem se pustila do nadšeného rozbalování.


Tentokrát jsem nadšená z krabičky hned na první pohled. Krásná podzimní! Hned je ten podzim hezčí a barevnější. Uvnitř puntíky a "návod" s obsahem, co mě v balíčku čeká. Ten jsem omrkla jen zběžně a raději jsem se rovnou vrhla na zkoumání obsahu.


Týýýbrďo, tam toho je! To je jak na Vánoce! Už při prvním pohledu pod víčko jsem nadšená.


Nejdřív všechno vysypu na stůl a pak beru opatrně do ruky hračičku za hračičkou. Nejdřív beru ty velké věci. Micelární šampon od Nivea jsem ještě neviděla, ale protože jedu Urtekramy a spol, tak ho ani nevyhledávám. "Jé, ten se mi líbí," řekla kolegyně a uklidila si ho do kabelky. Další šampon jsem našla od Garnier, ty jsem dřív za dob chemie používala víc, zatím přemýšlím, komu ho nadělím. Pánský sprcháč od Adidas je taková klasika "voním jako muž, jsem drsňák", o jeho využití se nebojím. Kapsička s pyré Ananas Relax je asi pro miminka, tak jsem si jí hned otevřela a nevím, jestli je to hnusné, nebo jestli to vydržím a dojím. No, zlatý přesnídávky :D Poslední jsou ubrousky na intimní hygienu Femfresh, které neznám a nevím, co s nimi provedu.


Další přišly na řadu menší věci. Alverde Aqua hydratační esence mě tuze zajímá, protože mám Alverde ráda a matlátka na pleť ještě dvakrát tolik. Růžovej pupík vpředu je tělové mléko Treaclemoon Pretty Rose Hearts, které vůbec neznám, ale je to tak roztomilé, že se na něj hrozně těším. Suchý šampon od Batiste mě potěšil. Kdysi jsem dostala tři cestovní verze, teď mám poslední a není vůbec špatný. Balzám na rty Labellino neznám, ale ráda poznám.


Můj nadšený výkřik "Heleeee tady je i dekorativka" otřásl celou firmou. Jsem nadšená a osahávám všechny ty nové kamarády. Řasenka od Trend it Up, oční linky v peru Catrice, rtěnka Essence, péče o nehty a nehtovou kůžičku Trend it Up a sponka do vlasů Ebelin. Aaaaaaaaaaa!!!


Tohle je ten nejlepší DM box, jaký jsem kdy měla! Jsem nadšená z každé věci (a z té dekorativky fakt hodně). Podzimní krabička je krásná, plné produkty jsou užitečné a malovátka užiju s radostí. Dokonce je tam i Alverde ♥ Milé DMko, tohle se ti vážně moc povedlo.



Co říkáte na podzimní DM box? Co byste využili a co se vám naopak vůbec nelíbí?



Komentáře

  1. Tak ten je super. Já mám málo bodů, takže smůla :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ono to nevadí, že máte málo bodů :) když jsem dostala DM box a měla i 100 bodů, šlo to prostě o mínusu :D a v tom mínusu je to až doteď :,D

      Vymazat
    2. To je dobré vědět do příště :D

      Vymazat
  2. Mně se body nechce plýtvat na většinou nepřírodní box, takže nekupuju, ale obsah tohoto vypadá moc fajn. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi to přijde dobré, za nic jiného body nepoužívám. Občas sleva, občas hrneček, občas něco charitativního, ale tím, že tam kupuju i kontaktní čočky, tak se body rychle nasbírají :)

      Vymazat
    2. Kontaktni cocky v DM? Ty jsem zkusila jednou a silene me palily oci. Od te doby kupuji jedine pres osvedcene obchody - nejvice pres https://www.nejlevnejsikontaktnicocky.cz/ jana

      Vymazat
  3. Mně se ze všeho nejvíce asi líbí ta krabička =D. Tentokrát, co tak čítám u blogerek, je vážně tento box asi nejhezčí, nebo alespoň mně se po nahlédnutí u tebe líbí daleko více než ty předchozí. Kdo by nebyl nadšený, upřímně tě chápu, asi bych také skákala radostí =). Zasloužíš si ho :). Do tohoto počasí jako stvořený :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta se mi líbí taky :D Hned si do ní dám všechny svoje poklady :D Pár boxů jsem už měla a tenhle je fakt nejlepší, dřívější neměli ani Alverde, ani dekoraticku a tato má oboje ♥

      Vymazat
  4. Obsah je fakt super. Gratuluji k výhře, mě už se dlouho nepodařilo tento box vyhrát, i když ty slovenské jsou na tom s obsahem o dost horší.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Ani nevím, kdy jsem měla box naposledy, jsem s ním moc spoko :)

      Vymazat
  5. Haha, nejlepší část dne jsou balíčky! :-D A ta krabka je vážně krásně podzimní! Velice povedené! A obsah je dost bohatý! :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥