Balea: Candy Queen

Candy Queen? Dívám se nadšeně na nový balzám na rty od Balei. No to je jasně pro mě! Mám sklony k dětinskému nadšení, když má kosmetika hezké názvy. Balea Candy Queen balzám na rty mě něčím přitahoval od prvního pohledu, takže samozřejmě skončil v mém nákupním košíčku.

Asi to byl obal balzámu, co mě zaujalo na první pohled, tedy ten papírový. Načmáraná srdíčka a rámeček alá tabule s křídou je něco pro mě. Má ráda hezké obaly, ty se mnou dělají opravdu divy. Tenhle ve mě vzbuzuje pocit, jako bych byla nějaká zlobivá rocková princezna. Navíc je to limitovaná edice, ulalá.
Na první počuch to voní jako takový ten stánek s cukrátky na pouti, vybavují se mi takoví ti mega želatinoví hadi v červené barvě. Jednoho mi jednou někdo koupil, když jsem byla malá, a k mému naprostému zklamání byla chuť dost hnusná. Vůně ale docela ušla. Stejně tak mě trochu zklamala vůně Candy Queen balzámu. Voní sladce, trochu po popkornu a tom červeném hadovi z pouti, ale je mi to něčím tak nějak protivné, až nepříjemné, když k tomu čuchám moc dlouho. Na obalu je napsáno, že má vonět po karamelu, ten to ale připomíná jen vzdáleně, co se týče vůni. Barvu ale karamelovou má jak podle čítanky.

Nejvíc ze všeho na světě miluji ten pocit prvního nanesení balzámu v tyčce na rty, kdy je povrch balzámku ještě celý hlaďoučký a sametový. Jó to bych si nechala líbit často. Nanesu tedy balzám na rty a nestačím se divit, je to sladké! Tak tady se skrývá ta bonbonková královna, ahá! Super!

Ta prvotní sladká chuť po chvilce zmizí, jak se začne balzám vstřebávat do rtů. Sladké balzámy upřímně moc nemusím, docela mě odradil sladký Lip Smacker, který byl dost nepříjemný. (Srovnání balzámů ve velkém si můžete přečíst tady) Balea Candy Queen je jemný, sametový, příjemný. V tomto stádiu zkoumání mám opravdu radost, protože jsem se bála, že prvotní zklamání z vůně už nic nepřekoná. Teď už jen čekání na efekt.

Na rtech je balzám příjemný a jemný. Ve složení píšou sem tam olej (ricinový kupříkladu, pokud chápu správně) a tuším, že i tím je způsobená lehká konzistence. Balzám rty zvláčňuje, rychle se vstřebává, nezanechává žádnou nepříjemnou vrstvu, jako to některé balzámy dělají. Perfektní. Jsem z něj vážně nadšená. Rty opravdu hydratuje!

Z ceny se taky budete radovat, koupila jsem ho za 30 korun (respektive 29,90 :D). Z levných balzámů mám často strach (protože jsem naučená reklamami, že co je levné, to je podezřelé), ale tenhle mě mile překvapil. Jen si nejsem jistá vůní a sladkostí, ta mě moc nebere, jinak ostatní je lepší, než u kdejakého drahého balzámu. Perfektní ještě jednou!

Tak, musím říct, že jsem vážně spokojená. Poměr cena - výkon je nepřekonatelný, výkon maximálně předčí cenu! Vůně sice není úplně moje gusto, ani ta sladká chuť, ale když ho používám normálně (a neočuchávám ho tisíckrát pro recenzi), tak si toho ani nevšimnu. I po několika použití a dnech je stále hlaďoučký a jemný, rty mám po něm krásné a hydratované. Jsem z toho sama poměrně v šoku, protože jsem to vůbec nečekala :D


Jaký je váš nejoblíbenější balzám v tyčince? 
Máte zkušenosti s Balea balzámy? 
Poběžíte taky pro tuhle limitovanou edici?


Komentáře

  1. Ani nevím, že Balea přišla s touhle edicí balzámků, ale vypadá pěkně. :)
    Zkusím se po nich v DM podívat. :)

    Vím, že jsi se účastnila giveaway u mě na blogu => soutěž jsem doplnila o pár drobností a jen bych tě poprosila, aby jsi si zkontrolovala své údaje na http://gatetoneverland.blogspot.cz/2015/05/kvetnova-giveaway.html :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělý a voňavý a za tu cenu i skvěle hydratuje, určitě po nich mrkni :)
      Děkuju za připomínku, hned jsem lajkla FB :)

      Vymazat
  2. To je můj miláček.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/me-elfi-zlaticko.html

    OdpovědětVymazat
  3. Já si balzám od Balei ještě nikdy nekoupila, ale už dlouho si říkám, že si nějaký koupím.

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za hubičku získáš velkou péči. Neznám všechny, ale tenhle můžu doporučit :)

      Vymazat
  4. Mam jeden od Balei a nosím ho pořád u sebe :-) tenhle obal vypadá parádně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, momentálně všude tahám s sebou tuhle ňamku :)

      Vymazat
  5. Měla jsem ho také a byl prima, ale mě více vyhovuje ten jablečno-skořicový.:_))
    Pěkný článek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O skořicovém jsem u tebe četla, možná ho koupím do zásoby :)

      Vymazat
  6. kedysi som ich používala stále, teraz už striedam aj s inými :)
    letná giveaway
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zas doteď používala jiné a teď je teprve objevuji :D

      Vymazat
  7. Skvelá recenzia, balzámy od Balei som ešte nemala. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥