Baby Lips od Maybelline

Přiznám se, že mě ovlivnila reklama na novou edici Baby Lips Electro, balzámky tam vypadaly neuvěřitelně svůdně. Do DMka jsem šla s myšlenkou, že si nutně potřebuju koupit žlutý Electro, nakonec jsem ale vybrala z neonově zářících barev fialový, protože proč ne. Žlutý moc nebarvil, fialový ano, ale jenom maličko. Když jsem stála u regálu s balzámy, tak jsem si jich zběsile naházela do košíčku asi pět. Vždycky mám pocit, že za mnou stojí někdo, kdo má zálusk přesně na to samé, co já. Nakonec jsem odešla se dvěma. Baby Lips Mint Fresh a nový Baby Lips Electro Berry Bomb. Mint Fresh byl ve slevě, stál mě 40 korunek, za Berry Bomb jsem dala 60. Ještě měli ve slevě oranžový výživný (který jsem taky měla v košíčku), ale vůbec nevoněl, tak jsem ho po usilovném přemýšlení dala zase zpátky.

Taky vám vždycky přijdou nákupy v drogériích tak psychicky náročné? :D Vždy se snažím omezit jen opravdu na to, co mám v seznamu, nejlépe mi jde kupování toho, co už znám, kdy tam jen vlítnu a rychle něco popadnu (to je taky nejbezpečnější). Ale jakmile jdu na výzvědy pro něco nového, tak klidně deset minut stojím u regálu a zkouším všechny testry a usilovně přemýšlím, co bude lepší. Většinou se ke mě taky přiřadí ochranka, protože vypadám asi dost nebezpečně. Jsem taky totiž dost nemehlo, takže často shazuji věci z regálů (naštěstí jen ty, co se nerozbíjí, musím to zaťukat!). Naposledy jsem shodila testry deodorantu ve spreji, uf.

Jaký mají Baby Lips balzámy efekt? Budu mít pak rty jak miminko? Možná jsem se tak narodila, možná je to Maybelline. Jdem to omrknout.

První balzám na paškál! Začnu Baby Lips Mint Fresh, který je už ze staré edice. Byly doby, kdy jsem nesouznící barevné kombinace typu oranžová/žlutá + fialová snášela dost špatně, ale teď už mi nevadí, jsem totiž rebel! Docela se mi dizajn balzámů líbí, je to takové něco mezi nadčasovým retro balzámem z dětství a obalem od žvýkaček s příchutí tutti frutti. I když se balzámy jmenují Baby Lips, tak je na obalu i na plastovém víčku napsáno For adult use only. Sorry děti, najděte si jiný balzám, třeba někdo vyrobí jako recesi adult lips. 


Mint Fresh má světlou barvu, rty ničím neobarví a voní krásně mentolově, jako tikťaky. Oba dva balzámy mají hydratovat rty na 8 hodin. Musím říct, že jedno nanesení a pak 8 hodin čekat, jestli to funguje, jsem nikdy nezkoušela, takhle dlouho to bez balzámu při denním použití nevydržím. Ale přes noc je to v poho, při nanesení vrstvičky před spaním mám rty ráno hydratované a v noci se nebudím suchým pocitem a touhou po jiných balzámech. Navíc mi oba dva opravdu voní. Stal se ze mě docela Baby Lips fanoušek, musím říct.


Druhý jsem si vzala Berry Bomb ze supernové řady Elektro. Ten má fialovou barvu a voní jako žvýkačky hubba bubba, sladce a podmanivě. Na rtech nechává neónové lehké fialové zabarvení. A taky je moc příjemný. Víc mi voní Mint Fresh, protože sladké vůně se člověk po čase "přečuchá", kdežto mátová/mentolová je osvěžující. Ale dávejte pozor, při přílišném mašlování pusiny kolem dokola se "zažírá" do kůže okolo rtů a zůstává nepoddajně držet, i když na rtech už není. Jde snadno odlíčit odličovátky, ale kdo netouží po rtech ála Kylie Jenner, tak raději nanášet opatrně se zrcátkem pouze na rty.


Berry Bomb má takové punkovo/emo barvy - černou a fialovou/fialovorůžovou. Škoda, že už emo neletí, jinak by to byla jasná výbava každé emo kabelky!


Zatím jsem s Baby Lips moc spokojená. Nechala jsem se nalákat na reklamu, což často nedopadá nejlépe, ale tohle byla dobrá koupě. Mě tyto dva balzámy vyhovují, na rtech jsou příjemné, hydratují, hezky voní, a fialový ze mě dělá neonovou princeznu, což je taky docela príma. Patří ke kabelkovým balzámům, které budu zase doplňovat, až dojdou, protože najít balzám v tyčince, který je opravdu příjemný, je pro mě jak hledat jehlu v kupce sena. 

Co vy a Baby Lips? Ano nebo ne?

Komentáře

  1. Mintový jsem měla a nad ostatními jsem přemýšlela :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Já ten svůj oranžový vždycky někde založím :D asi nejsem úplně nadšená z téhle mánie, ale jako produkt na rty nejsou zlé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou určitě i lepší, ale docela si mě získaly :)

      Vymazat
  3. Mám jen ten červný (bůh ví jak se jmenuje), a ostatní mě nějak nechytají, možná ještě ten fialový.. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já teda hlavně ty staré baby lipsy moc nemusela. Přes den balzámy nic nevydržely, ale na noc jsem byla spokojená. S touto řadou electro zkušenosti nemám, protože mě už celkově nelákají, ale všude čtu, že jsou lepší a dobré, tak možná někdy si jeden taky koupím. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi přijdou stejné, trochu radši mám ten nebarvící. Jestli jsi je moc nemusela, tak je radši nekupuj, ať nejsi zbytečně zklamaná.

      Vymazat
    2. Děkuji za odpověď. Hodně čtu, že řada electro je lepší, tak mě to i celkem lákalo vyzkoušet, ale raději teda kupovat nebudu. :-)

      Vymazat
    3. Heleď, mi to přišlo stejné, dokonce mám radši ten ze starší řady :)

      Vymazat
  5. Po skusenostiach s fialovym Baby Lips tieto uz neprekrocia prah mojej domacnosti.

    OdpovědětVymazat
  6. S nakupováním v drogerce to mám hodně podobně jako ty :D naštěstí v poslední době chodím po obchodech hodně s přítelem a ten mě z obchodů doslova táhne se slovy "vždyt něco takového už doma máš" :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S přítelem je to dobré, to je pravda, ale ne, když zrovna zlobil a radši tě uplácí kosmetikou :D

      Vymazat
  7. No ja temto balzamkum neprisla nejak na chut a nemam potrebuji si je ani kupovat :D
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥